כיצד מבוצע שדרוג גרסת אנדרואיד חוקית בגלקסי 3 ?
-
avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
היי חברים
ראשית אני בעליו של הגלקסי 3 עם גרסה 4.1.2
למיטב זכרוני רכשתי אותו לפני כחצי שנה בגרסה נמוכה יותר ובשלב מסויים קיבלתי הודעה בדבר גרסה חדשה שאפשרה לי שדרוג אוטומטי.
כעת אני מחפש לגיסתי רכישה של המכשיר, ובכל החנויות מציינים כי המכשיר מגיע עם גרסה 4.0.4 ועבור השדרוג ל 4.1.2 יש לשלם, וכמו כן עבור התמיכה בעברית.
אני מעוניין לרכוש מכשיר נקי שלא נפתח כלל, כפי שאני רכשתי בזמנו.
להוסיף את התמיכה בעברית די פשוט ולכן כבר אבצע בעצמי (מדובר במסחטת כספים מיותרת בשביל להוריד אפליקציה ומקלדת), וכאן אני מגיע לשאלה החשובה :
האם ברכישה של המכשיר כפי שהו ,אני לא אמור לקבל המלצת שדרוג מהמכשיר ללא צורך לבצע התקנה אקטיבית ?
לטענת אחת החנויות (ELINE) כל שדרוג גרסה מחייב הגעה אליהם ותשלום עבור השדרוג.
* יש סיכוי מסויים שרכשתי את המכשיר שלי עם גרסה 4.1.2, אך אני בספק.
ראשית אני בעליו של הגלקסי 3 עם גרסה 4.1.2
למיטב זכרוני רכשתי אותו לפני כחצי שנה בגרסה נמוכה יותר ובשלב מסויים קיבלתי הודעה בדבר גרסה חדשה שאפשרה לי שדרוג אוטומטי.
כעת אני מחפש לגיסתי רכישה של המכשיר, ובכל החנויות מציינים כי המכשיר מגיע עם גרסה 4.0.4 ועבור השדרוג ל 4.1.2 יש לשלם, וכמו כן עבור התמיכה בעברית.
אני מעוניין לרכוש מכשיר נקי שלא נפתח כלל, כפי שאני רכשתי בזמנו.
להוסיף את התמיכה בעברית די פשוט ולכן כבר אבצע בעצמי (מדובר במסחטת כספים מיותרת בשביל להוריד אפליקציה ומקלדת), וכאן אני מגיע לשאלה החשובה :
האם ברכישה של המכשיר כפי שהו ,אני לא אמור לקבל המלצת שדרוג מהמכשיר ללא צורך לבצע התקנה אקטיבית ?
לטענת אחת החנויות (ELINE) כל שדרוג גרסה מחייב הגעה אליהם ותשלום עבור השדרוג.
* יש סיכוי מסויים שרכשתי את המכשיר שלי עם גרסה 4.1.2, אך אני בספק.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10915
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
קנה את המכשיר כפי שהוא. שלא יעדכנו בחנות.
כנס ל:
settings -> about -> software update -> update
ותמתין לעדכון
כנס ל:
settings -> about -> software update -> update
ותמתין לעדכון
-
avioren
- חבר ותיק

בקיצור תחמנות לשמה כפי שחשבתי.
לאחר שהבהרתי לגיסתי שתרכוש מכשיר נקי ואני כבר אדאג לשלוף לה את העברית ולשדרג לה את הגרסה, היא הגיעה לחנות בהוד השרון - "טופ סלולר".
החצופים הבהירו לה כי אם תתקין עברית בעצמה ותשדרג את הגרסה ,היא תאבד את האחריות.
שוחחתי איתם והבהרתי להם שלא מדובר בהחלפת רום או התקנה חיצונית, אלא שדרוג במסגרת העדכון של אנדרואיד.
אך מבחינתם אין הבדל, כל עוד השדרוג לא בוצע על ידם (בתוספת 100 ש"ח), אין לה אחריות.
זאת כבר לא חוצפה,אלא שוד לאור היום.
מסתבר שהעוקץ הזה עבד מבחינתם, מאחר וגיסתי שזמנה יקר,העדיפה לשלם עוד 100 ש"ח במקום לסוע למקום אחר.
* ד.א, לפני ששוחחתי איתם הם הסבירו לגיסתי שעדכון הגרסה ל 4.1.2 דורש ידע מקצועי, ואני עלול לגרום למכשיר קצר שיהרוס לה את המכשיר...
לאחר שהבהרתי לגיסתי שתרכוש מכשיר נקי ואני כבר אדאג לשלוף לה את העברית ולשדרג לה את הגרסה, היא הגיעה לחנות בהוד השרון - "טופ סלולר".
החצופים הבהירו לה כי אם תתקין עברית בעצמה ותשדרג את הגרסה ,היא תאבד את האחריות.
שוחחתי איתם והבהרתי להם שלא מדובר בהחלפת רום או התקנה חיצונית, אלא שדרוג במסגרת העדכון של אנדרואיד.
אך מבחינתם אין הבדל, כל עוד השדרוג לא בוצע על ידם (בתוספת 100 ש"ח), אין לה אחריות.
זאת כבר לא חוצפה,אלא שוד לאור היום.
מסתבר שהעוקץ הזה עבד מבחינתם, מאחר וגיסתי שזמנה יקר,העדיפה לשלם עוד 100 ש"ח במקום לסוע למקום אחר.
* ד.א, לפני ששוחחתי איתם הם הסבירו לגיסתי שעדכון הגרסה ל 4.1.2 דורש ידע מקצועי, ואני עלול לגרום למכשיר קצר שיהרוס לה את המכשיר...
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
צריך לתת להם קנסות ענק שילמדו לא לעשות את זה יותר..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10915
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
זה באמת שוד.
לדעתי זה גם במסגרת רמאות לשמה, כמו נוכלי רחוב.
עדכון לגירסה 4.1.2 באמת דורש ידע מעמיק בתכנות, אלקטרוניקה, מיתוג רשתות סלולריות.
אני חושב שמסוכן לקנות במקום כזה.
חס וחלילה במקרה תקלה במכשיר יגידו לה משהו כמו:
"אה, התקנת אפליקציה של זמני נסיעה ברכבת לבד, בלי לבוא אלינו... אין אחריות"
לדעתי זה גם במסגרת רמאות לשמה, כמו נוכלי רחוב.
עדכון לגירסה 4.1.2 באמת דורש ידע מעמיק בתכנות, אלקטרוניקה, מיתוג רשתות סלולריות.
אני חושב שמסוכן לקנות במקום כזה.
חס וחלילה במקרה תקלה במכשיר יגידו לה משהו כמו:
"אה, התקנת אפליקציה של זמני נסיעה ברכבת לבד, בלי לבוא אלינו... אין אחריות"
-
avioren
- חבר ותיק

ראשית כפי שציינתי, העקיצה עבדה מבחינת החנות כיוון שגיסתי בחרב כבר לשלם את ה 100 ש"ח במקום לנסוע לעיר אחרת.iakovl כתב:שדרג לבד בבית, לוקח בדיוק 5 דקות על השעון
ממליץ על FIREFDS V17 עם התקן ODIN...
בעינה המחיר לא שווה את זה, בעיני הוא בהחלט שווה.
אתה מתייחס לשדרוד גרסה מבושלת, שאת זה אני עוד יכול להבין בטענת החנות.
אני הסברתי להם שאני פשוט משדרג את הגרסה החוקית מהמכשיר ללא מחשב וללא שימוש בגרסה חיצונית.
זה בדיוק כמו שמוכר סטרימר/רסיבר/טלויזיה יחייב את הלקוח לשלם עבור שדרוג הקושחה, ויבטל את האחריות במקרה והלקוח משדרג בעצמו.
זה פחות או יותר מה שהסברתי להם, והתשובה המטופשת שקיבלתי היתה שהם לא יכולים לדעת איזה גרסה הורדתי ומאיכן.
wtf....