טלויזית פלזמה פנסוניק 55VT50
שלום חברים
קראתי את המאמר של עופר לאור ומאוד התלהבתי מהמסך הזה טלויזית פלזמה פנסוניק 55VT50 ומפריע לי שיש קבצים שהמסך הזה לא קורא האם סטרימר פותר את הבעיה כי רכשתי סטרימר של פופקורן a-400 אני אשמח לשמוע עוד על המסך הזה כי השימושים המיועדים זה סרטים,משחקים xbox ,כבלים ותלת מימד עד כמה כדאי לי ללכת על המסך הזה ומאיפה כדאי לי לרכוש אותו
בתודה
קראתי את המאמר של עופר לאור ומאוד התלהבתי מהמסך הזה טלויזית פלזמה פנסוניק 55VT50 ומפריע לי שיש קבצים שהמסך הזה לא קורא האם סטרימר פותר את הבעיה כי רכשתי סטרימר של פופקורן a-400 אני אשמח לשמוע עוד על המסך הזה כי השימושים המיועדים זה סרטים,משחקים xbox ,כבלים ותלת מימד עד כמה כדאי לי ללכת על המסך הזה ומאיפה כדאי לי לרכוש אותו
בתודה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78929
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78929
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
גם במקרה הזה, רצוי להיות מנוי על אחד משירותי ה-HD של חברות הלויין והכבלים. הם יספקו לך את כל מה שנדרש.
לגבי מיקום מומלץ, תתחיל להסתכל בפרסומות בפורום. יש חנויות שמפרסמות כאן, ולהן מגיע זכות ראשונים
לגבי מיקום מומלץ, תתחיל להסתכל בפרסומות בפורום. יש חנויות שמפרסמות כאן, ולהן מגיע זכות ראשונים
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4810
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
למה אתה צריך סקארט? יש לי את אחד הדגמים הראשונים של הסדרה הזאת (V10), בעל 4 כניסות HDMI. כל המכשירים מחוברים ב HDMI כולל ה DVD!
אם הסקארט נועד לחיבור ממיר רגיל, חבל להשקיע בכזה מסך. שדרג את הממיר ל HD.
אם הסקארט נועד לחיבור ממיר רגיל, חבל להשקיע בכזה מסך. שדרג את הממיר ל HD.
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4810
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
מומלץ לרכוש בחנויות מתמחות.
יש כמה מומלצות בקישור "איפה קונים" למעלה.
על איזה ממיר של הוט אתה מדבר? המג'יק? אני משתמש עם ממיר HD רגיל של הוט והוא בסדר גמור.
למסך כזה, ממיר רגיל שמחובר בקומפוזיט, תהיה תמונה עלובה.
יש כמה מומלצות בקישור "איפה קונים" למעלה.
על איזה ממיר של הוט אתה מדבר? המג'יק? אני משתמש עם ממיר HD רגיל של הוט והוא בסדר גמור.
למסך כזה, ממיר רגיל שמחובר בקומפוזיט, תהיה תמונה עלובה.
מה נתפסת דווקא על המסך הזה?? קראת עוד סקירות או ביקורות על מסכים?דודי11 כתב:הבנתי שי היה לי את הhd המקליט ואכן יש לי ממיר hd רגיל אז ללכת על המסך הזה ?
תודה...
אתה יודע שזה דגם שהוחלף? ישנן אופציות טובות יותר במחיר הזה.
נראה לי גם שהסתבכת ואתה מלא בחששות מלהכנס לחנויות או מלברר היכן קונים מסכים.
ציינת שרכשת סטרימר שאינו נמכר בארץ ביבוא סדיר ומצריך רכישה בחו״ל או דרך האינטרנט , כיצד הסתדרת עם זה והאם לא חששת שימכרו לך ״מתצוגה״...??
אז לפי התנאים שציינת המסך שאתה כבר רץ לקנות ומחפש חנויות ממש לא מתאים לתנאי הצפיה שלך! גם הגודל לא. אתה צריך לפחות 60 אינץ למרחק הזה בהנחה שאתה לא רואה רק ערוץ 2 ותכני sd.. חפש לד בגודל 60 ומעלה.
לא רוכשים מסך רק על פי סקירה בודדת מבלי שבדקת אם הוא בכלל יתאים לך.
בהצלחה לך.
בהצלחה לך.
בתקציב שלו קצת קשה למצוא LED בגודל 60 אינץ אולי רק שארפ אבל בהחלט ניתן לקנות את פנסוניק דגם ST50 בגודל 65 אינץ.ronensl4 כתב:אז לפי התנאים שציינת המסך שאתה כבר רץ לקנות ומחפש חנויות ממש לא מתאים לתנאי הצפיה שלך! גם הגודל לא. אתה צריך לפחות 60 אינץ למרחק הזה בהנחה שאתה לא רואה רק ערוץ 2 ותכני sd.. חפש לד בגודל 60 ומעלה.
בהצלחה לך....
לגבי סלון שלך אם אתה יכול לעשות כמה תמונות באור יום ולהציג כאן יכול להיות תקבל המלצות מדויקות יותר מה עדיף לקנות LED או פלסמה.
בתקציב שלך הייתי בודק LED של פיליפס 55 אינץ דגם 8007 או סמסונג ES8000...
העניין הוא שבתנאי הצפיה שלך אתה לא תבחין בעננות הזו. אלא אם כן אתה צופה כל הזמן בחושך מוחלט לגמרי.דודי11 כתב:בהחלט רעיון טוב להעלות תמונות של הסלון באור יום לגבי סמסונג es8000 יש לה עננות
תודה...
מותר לי להניח שוב שקראת על תופעת העננות במסך מסקירה או ששמעת ממישהו שכתב או סיפר לך ולא ראית עדיין במו עיניך?