בטרייה נגמרת מהר בנוט 2
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
איך אתם מתגברים על בעיית הבטרייה במכשיר שלכם? שמעתי שגם בגאלאקסי S3 יש את אותה הבעיה. כשאני באוטו עם דיבורית בלוטות' ו WAZE הטלפון במקום להטען מאבד אחוזי בטרייה.
כשאני מטעין אותו דרך USB זה בקושי זז. רק בחשמל זה נטען מהר.
יש איזה דרך להתגבר על זה?
כשאני מטעין אותו דרך USB זה בקושי זז. רק בחשמל זה נטען מהר.
יש איזה דרך להתגבר על זה?
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
גם אצלי בS2 זה אותו הדבר. דרך usb זה נטען מאוד לאט. אומנם בוויז זה כן מטעין לי אבל המסך שלך גדול יותר וגם המעבד עוצמת יותר. אפשר להוריד בהירות מסך אולי זה יעזור. לגבי ההטענה אין ממש מה לעשות. אני מניח שככה זה בכל הסמארטפונים.
"על החתום...."
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
כן, לקנות מטען לרכב שמוציא 2000mA
המטענים הסטנדרטיים מוציאים 700mA, חלקם אפילו 1000mA
לנוט 2 סוללה בקיבולת גבוהה, והוא גם צורך יותר חשמל ולכן נדרש ספק כח שיוציא 2000mA, שיהיה חזק גם להטעין וגם לספק חשמל.
בשימוש במטען אחר זמן ההטענה יהיה ארוך יותר. כך גם עם חיבור ל usb.
אגב, לגבי ה s3, מספיק מטען רגיל לרוב. הוא גם ככה לא יודע לקבל יותר מ 1000mA.
המטענים הסטנדרטיים מוציאים 700mA, חלקם אפילו 1000mA
לנוט 2 סוללה בקיבולת גבוהה, והוא גם צורך יותר חשמל ולכן נדרש ספק כח שיוציא 2000mA, שיהיה חזק גם להטעין וגם לספק חשמל.
בשימוש במטען אחר זמן ההטענה יהיה ארוך יותר. כך גם עם חיבור ל usb.
אגב, לגבי ה s3, מספיק מטען רגיל לרוב. הוא גם ככה לא יודע לקבל יותר מ 1000mA.
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
התשובה נכונה רק לגבי הנוט 2, או שאר טבלטים. לגבי ה s2 למיטב זכרוני הוא לא יקבל יותר מ 700mA ולכן כל מטען סטנדרטי יתאים, ואין מה לעשות מעבר.Hertz33 כתב:גם אצלי בS2 זה אותו הדבר. דרך usb זה נטען מאוד לאט. אומנם בוויז זה כן מטעין לי אבל המסך שלך גדול יותר וגם המעבד עוצמת יותר. אפשר להוריד בהירות מסך אולי זה יעזור. לגבי ההטענה אין ממש מה לעשות. אני מניח שככה זה בכל הסמארטפונים....
מוויקיפדייה:
טעינה דרך המחשב לא תעבור את ה 500mA ב-USB2 ואת ה-900mA ב-USB3.A unit load is defined as 100 mA in USB 2.0, and 150 mA in USB 3.0. A device may draw a maximum of 5 unit loads (500 mA) from a port in USB 2.0; 6 (900 mA) in USB 3.0....
בשקעים יעודיים המתחברים לחשמל או לאוטו ניתן לקבל עד 1500mA .A dedicated charge port may have a rated current between 500 and 1,500 mA. There is no upper limit for the rated current of a charging downstream port, as long as the connector can handle the current (standard USB 2.0 A-connectors are rated at 1.5 A)....
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

בקיצור, נראה שעזרתם לי מאוד לגבי האוטו. לגבי הטענה בעבודה (היום אני מטעין עם הלאפטופ) נראה שאני צריך להתארגן על מטען חשמלי כמו שקיבלתי עם הטלפון.
ד"א, מאיפה אני קונה מטענים עם MA גבוה לרכב?
תודה רבה לכל המגיבים.
ד"א, מאיפה אני קונה מטענים עם MA גבוה לרכב?
תודה רבה לכל המגיבים.
איפה אפשר לקנות???kingikra כתב:רכשתי אתמול מטען 2000 מילי אמפר. מדהים! נסעתי במשך חצי שעה מהחנות לבית הורי עם ווייז דלוק וחיבור לדיבורית בלוטות' והבטרייה עלתה מ 89% ל 95%.
פשוט עושה את העבודה.
תודה רבה לכולם...
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

אני מניח שיש בכל חנות של מכשירי פלאפון ואביזרי פלאפונים.
אני ספציפית קניתי בחנות של אוראנג' בקניון שבעת הכוכבים בהרצליה.
מטען עם יציאת USB אחת עלה 50 ש"ח. לי ברכב יש גם דיבורית בלוטות' אז אני צריך מטען עם שתי יציאות USB. הבעיה שהיה להם אחד כזה שמגיע עם כבל הטענה לאייפון מה שבטח ייקר את זה בכמה שקלים אבל בסה"כ יצא 100 ש"ח. לא נורא בכלל ושווה כל שקל.
אני ספציפית קניתי בחנות של אוראנג' בקניון שבעת הכוכבים בהרצליה.
מטען עם יציאת USB אחת עלה 50 ש"ח. לי ברכב יש גם דיבורית בלוטות' אז אני צריך מטען עם שתי יציאות USB. הבעיה שהיה להם אחד כזה שמגיע עם כבל הטענה לאייפון מה שבטח ייקר את זה בכמה שקלים אבל בסה"כ יצא 100 ש"ח. לא נורא בכלל ושווה כל שקל.