wharfedale evo 10
שלום לחברי הפורום, אני מעוניין לקנות מערכת ק"ב. חשבתי על מערכת ב-5000+ ש"ח, אבל לאחר סיור במספר חנויות ואתרים אני מבין שבסכום הזה אני אוכל לקנות רק רסיבר ורמקולים קדמיים (מדפיים) - האחוריים והסנטר ירכשו בהמשך.
בחנות מסויימת, השמיעו לי רמקולים של wharfedale evo 10 עם מגבר של onkyo .
האמת שהרמקולים נשמעו טוב מאד ביחס לרמקולים מדפיים אחרים באותה רמת תמחור שהושמעו לי ( JmLab , Dali לא זוכר איזה דגם ).
הייתי שמח לקבל המלצות לגבי הרמקולים האלו (עם רסיבר onkyo 503).
בחיפושים בפורומים שונים ובאתרי אינטרנט בישראל אני לא מצליח למצוא התיחסויות והמלצות, לטוב ולרע, על הדגם הספציפי הזה, למה?
בחנות מסויימת, השמיעו לי רמקולים של wharfedale evo 10 עם מגבר של onkyo .
האמת שהרמקולים נשמעו טוב מאד ביחס לרמקולים מדפיים אחרים באותה רמת תמחור שהושמעו לי ( JmLab , Dali לא זוכר איזה דגם ).
הייתי שמח לקבל המלצות לגבי הרמקולים האלו (עם רסיבר onkyo 503).
בחיפושים בפורומים שונים ובאתרי אינטרנט בישראל אני לא מצליח למצוא התיחסויות והמלצות, לטוב ולרע, על הדגם הספציפי הזה, למה?
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
שלום לך...
יד שנייה בא בחשבון?
יד שנייה בא בחשבון?
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
את הרמקול הזה לא שמעתי, אבל מה אתה בדיוק שואל לגביו?
אם שמעת אותו ביחס לאחרים, והגעת למסקנה שהוא הכי טוב, באמת שאין לאחרים מה להוסיף.
תשווה אותו לעוד רמקולים, ותגיע למסקנה סופית בעצמך, דעה של אחרים לא אמורה לשנות לך כלל
בהצלחה
אגב אני ממליץ על יד שניה בחום
אם שמעת אותו ביחס לאחרים, והגעת למסקנה שהוא הכי טוב, באמת שאין לאחרים מה להוסיף.
תשווה אותו לעוד רמקולים, ותגיע למסקנה סופית בעצמך, דעה של אחרים לא אמורה לשנות לך כלל
בהצלחה
אגב אני ממליץ על יד שניה בחום