ימאהה, דנון, אונקיו או אחר.

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
ahersko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4581
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 585 פעמים

שליחה #1 

יש לי רסיבר ימאהה שאני מאוד אוהב rx-v540.
לא מצטיין בסטראו, אבל מצוין בקולנוע ביתי. המכשיר סוס עבודה רציני.
כנראה שהגיע הזמן להשתדרג בגלל מספר סיבות.
1. לא תומך בפורמטים חדשים.
2. אין חיבורי HDMI וזה יוצר לי בעיה של סנכרון קול ושפתיים עם הטלוויזיה.
3. איך תאימות לאיפון ובטח לא אייר-לאיי.
4. חסרות לי כניסות HDM פנויות (צרות של עשירים) כרגע יש לי 4 ואני צריך עוד 2!

עוד עובדה, אני לא גר בארץ, כך שהמחיר קצת שונה ממה שאתם מכירים.

ראיתי את האונקיו 616 ואהבתי, אבל קראתי על בעיות אמינות והתחממות. אהבתי את העיצוב ואת כמות הכניסות.
ראיתי את הדנון 2113, לא אהבתי את העיצוב, קראתי ביקורות טובות על איכות השמע, יש אייר-פליי, אבל כמות הכניסות פחותה.
ימאהה, סידרה 5 או 6 X73, אני חושש שוב מאיכות הסטראו, מה גם שרק לסידרה 6 היקרה יש 6 חיבורי HDMI וסידרה 5 שהיתה יכולה לספק אותי רק 4.... שזה די גבולי.
שמעתי שסדרה 75 בדרך?

אשמח לקבל המלצות ורעיונות בבחירת מכשיר. התקציב גמיש ככה שבשביל משהו טוב, אפשר למתוח.

תודה

Johnik
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 223
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #2 

אם רוצים Yamaha עם פ'יצר של Air play זה רק הדגמים החדשים שאלה היא מה התקציב ומה המכירים בסינגפור :)
לגבי כמות כניסות שיספק אפשר לבדוק את
Yamaha RX-A820
אם התקציב מאפשר דגמים יותר גבוהים אפשר לבדוק את RX-A2020 או RX-A3020 בהם סטריאו לפי ביקורות יותר איכותי ובכלל הגברה יותר חזקה

ahersko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4581
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 585 פעמים

שליחה #3 

סדרת 75 של ימאהה טרם הגיע לסינגפור. שזה אומר שאפשר לקבל כרגע את ה 673 במחיר רגיל.
המחיר של האונקיו והדנון 750 דולר סינגפורי (כפול 2.9 לשקל)
הימאהה 100 דולר יותר. אני מניח שברגע שתגיע סידרה 75 המחיר של ה 73 יפול. בסופו של יום הימאהה נראה הכי איכותי. הכי הרבה אפשר להוסיף אפל טיוי ב 150 דולר סינגפורי ולפתור את בעיית האייר פליי.... לפחות הממשק של אפל מאוד נוח. אפשרות?
אני לא מחפש להשתגע אבל היות ואני לא מחליף רסיבר כל שנה הייתי שמח לרכוש משהו טוב.

skypeme
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 22
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

אני קניתי לא מזמן את הYamaha דגם RX-V473 שאמנם יש לו רק 4 כניסות hdmi אבל יש לו חיבור לרשת והוא תומך AIR PLAY. אני מאד מרוצה ממנו גם לסטיראו וגם לקולנוע ביתי.
כמובן שאם התקציב גבוה יותר הייתי קונה את הסדרה 5 או 6...
בהצלחה

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”