בחירה סופית LED 55
-
avivgutman1987
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 16
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
טוב, הגעתי לישורת האחרונה.
LG 55LM6200
או
Samsung UE55ES6100
את השנייה ראיתי בעין והיא נראית סבבה, הציעו לי את הדגם של LG מחבר ש"מבין", ונאמר לי שהדגם הנ"ל טוב יותר.
המחיר זהה, ומתאים לשימושים שלי.
מה עדיף?
תודה.
LG 55LM6200
או
Samsung UE55ES6100
את השנייה ראיתי בעין והיא נראית סבבה, הציעו לי את הדגם של LG מחבר ש"מבין", ונאמר לי שהדגם הנ"ל טוב יותר.
המחיר זהה, ומתאים לשימושים שלי.
מה עדיף?
תודה.
-
avivgutman1987
-
- חבר שרק התחיל

מישהו?
במחיר של 6800 מי נותנת תמורה יותר טובה לכסף?
במחיר של 6800 מי נותנת תמורה יותר טובה לכסף?
אף אחד לא יכול לתת לך תשובה מה יותר טוב כי אתה זה שקובע מה נראה לך טוב יותר.
לך לחנות ותבדוק את שני הדגמים מומלץ אחד מול השני. אם אין חנות שניתן לראות את שניהם ביחד אני הייתי לוקח סרט באיכות HD שאתה מכיר ובודק אותו.
עוד משהו שהייתי בודק זה מי יבואן שלהם במכיר הזה רשמי או פארללי?
יבואן רשמי בארץ של מסמונג זה מסליין ושל LG זה ח.י
אם יש אפשרות להוסיף קצת הייתי בודק את פיליפס 5507K ניתן לקנות סביב 7300ש"ח
לך לחנות ותבדוק את שני הדגמים מומלץ אחד מול השני. אם אין חנות שניתן לראות את שניהם ביחד אני הייתי לוקח סרט באיכות HD שאתה מכיר ובודק אותו.
עוד משהו שהייתי בודק זה מי יבואן שלהם במכיר הזה רשמי או פארללי?
יבואן רשמי בארץ של מסמונג זה מסליין ושל LG זה ח.י
אם יש אפשרות להוסיף קצת הייתי בודק את פיליפס 5507K ניתן לקנות סביב 7300ש"ח
-
avivgutman1987
-
- חבר שרק התחיל

הפיליפס שציינת נלקחה בחשבון גם, והתמונה שלה אכן הרשימה אך נאמר לי שהדגמים הנ"ל טובים יותר... ביומיים האחרונים חיפשתי השוואה בינהם ומסתמן שהן דיי דומים מבחינת איכות צפייה, וה"שובר שיוויון" היחיד שבאמת ראיתי זה השלט של LG, אבל השאלה האמיתית היא באיזה מסך איכות הצפייה היא הטובה ביותר לשידורים ואלו מהמסכים הללו ייתן את התמורה האיכותית ביותר למחיר.
תודה.
תודה.
אם ראית את הדגמים ועשית השווה אם התמונה עבורך היא זהה לך על מה שיפה יותר זול יותר וכוי...
מה אתה מגדיר כ"איכותי יותר" הרי ראית אותם גם ב-SD וגם ב-HD בחנויות אני מניח ואמרת שאין יותר מדי הבדל אז למה לשלם יותר על משהו שאתה לא רואה/מבדיל וכוי
בסופו של עניין צריך קודם כל שאתה תהנה ממנה ולא מישהו אחר.
אני לדוגמה לא מבדיל בין ויסקי שעולה 200ש"ח לבין 2000ש"ח לכן אני קונה זה שב-200ש"ח
אותו דבר
בהצלחה
מה אתה מגדיר כ"איכותי יותר" הרי ראית אותם גם ב-SD וגם ב-HD בחנויות אני מניח ואמרת שאין יותר מדי הבדל אז למה לשלם יותר על משהו שאתה לא רואה/מבדיל וכוי
בסופו של עניין צריך קודם כל שאתה תהנה ממנה ולא מישהו אחר.
אני לדוגמה לא מבדיל בין ויסקי שעולה 200ש"ח לבין 2000ש"ח לכן אני קונה זה שב-200ש"ח
בהצלחה
-
avivgutman1987
-
- חבר שרק התחיל

נקנתה! LG lm620s במחיר סביר (6700). בקרוב תמונות.
שאלה, לאחר החיבור והכל , על מנת להתחבר לאינטרנט, אני זקוק לתוספת כזאת או אחרת? היכן אני יכול לרכוש אותה.?
שאלה, לאחר החיבור והכל , על מנת להתחבר לאינטרנט, אני זקוק לתוספת כזאת או אחרת? היכן אני יכול לרכוש אותה.?
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8259
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
http://www.televisioninfo.com/features/ ... awards.htm
ממליץ להתחבר לראוטר בחיבור חוטי. יאפשר לך להזרים לטלוויזיה סרטי HD מהמחשב דרך ה MEDIALINK ולאחר התקנת שרת PLEX על המחשב.
http://www.plexapp.com/medialink/files/index.html
ממליץ להתחבר לראוטר בחיבור חוטי. יאפשר לך להזרים לטלוויזיה סרטי HD מהמחשב דרך ה MEDIALINK ולאחר התקנת שרת PLEX על המחשב.
http://www.plexapp.com/medialink/files/index.html