המלצה לסאב אלחוטי .וסטלייטים אחוריים
שלום לכולם.
מבקש המלצה לסאב אלחוטי שישמע טוב בסלון 5.5*4.5 עם גובה תקרה 3.5 מטר.
איזה גודל סאב?
מותג?
תקציב עד 3k
מחובר לרסיבר ימאהה 5250 .
והמלצה לסטלייטים לבנים קטנים תלויים אחוריים הניתנים לכיוון עד 1.5K
כל האלמנטים הנ"ל יתווספו ל LCR POLKAUDIO RT265 כפול 3 מלפנים שקיימים.
תודה מראש
מבקש המלצה לסאב אלחוטי שישמע טוב בסלון 5.5*4.5 עם גובה תקרה 3.5 מטר.
איזה גודל סאב?
מותג?
תקציב עד 3k
מחובר לרסיבר ימאהה 5250 .
והמלצה לסטלייטים לבנים קטנים תלויים אחוריים הניתנים לכיוון עד 1.5K
כל האלמנטים הנ"ל יתווספו ל LCR POLKAUDIO RT265 כפול 3 מלפנים שקיימים.
תודה מראש
נראה לי שאלך על האופציה המשולבת של BREEZENET ו JOHNIK ...הבנתי שאוכל לחבר את ה POLKAUDIO PSW505 שאינו אלחוטי לקיט אלחוטי .
האם הקיט מתאים לכל הסאבים?
אם כן היכן ניתן לרכוש את הקיט?
תודה לעוזרים
וחג שמח מהערב לכולם.
האם הקיט מתאים לכל הסאבים?
אם כן היכן ניתן לרכוש את הקיט?
תודה לעוזרים
וחג שמח מהערב לכולם.
בספק אם הייתי שוקל לרכוש סאב שדורש שנאי לרכישה בנפרד
לדעתי שווה לך ללכת לחנות מתמחה ולבדוק מחיר לסאב אלחוטי של פולק אודיו הדגם החדש PSW550 אם אתה רוצה משהו עוצמתי יותר בייחס לPSW225I אל תתייחס למחירים של הסאב בזאפ הם מוגזמים
לרכוש סאב +שנאי לדעתי לקחת סיכון מסויים שנאי מתאים יכול להגיע ל500-1000ש"ח לפי אנשים שרכשו פה
לגבי סטליטים במקרה שלך שווה לשקול לרכוש את OWM3
זה ההמלצה שלי
חג שמח
לרכוש סאב +שנאי לדעתי לקחת סיכון מסויים שנאי מתאים יכול להגיע ל500-1000ש"ח לפי אנשים שרכשו פה
לגבי סטליטים במקרה שלך שווה לשקול לרכוש את OWM3
זה ההמלצה שלי
חג שמח
שנאי 500W עולה 317ש"ח (סאב הוא 500W) אבל גם אם רוצים שנאי קצת יותר "חזק" 1000W עולה 549ש"ח.
בכל מקרה זה נכון שזאפ לא משקף מכיר אמיתי ושווה לבדוק בחנות להגיד שיש אפשרות לרכוש את הסאב במכיר סביב 2000ש"ח יכול להיות אפשר להגיע למכיר הרצוי
בכל מקרה זה נכון שזאפ לא משקף מכיר אמיתי ושווה לבדוק בחנות להגיד שיש אפשרות לרכוש את הסאב במכיר סביב 2000ש"ח יכול להיות אפשר להגיע למכיר הרצוי
בסלון 5.5*4.5 עם גובה תקרה 3.5 מטר נראה לי שאני צריך סאב של 12 אינץ.תקנו אותי אם אני טועה..
אם אלך על האופציה של השחלת כבל מהמגבר לסאב -יהיה מרחק של כ13 מטר כבל-איזה עובי אני צריך להשחיל למרחק זה ללא איבודים בדרך.?
ואם עדיף לשקול אופציה של PSW505 עם ממיר מתח ומתאם אלחוטי. (דרך אתרים בארה"ב)יותר מסורבל אבל הרבה יותר זול מלקנות אלחוטי בארץ.
תודה מראש וחג שמח
אם אלך על האופציה של השחלת כבל מהמגבר לסאב -יהיה מרחק של כ13 מטר כבל-איזה עובי אני צריך להשחיל למרחק זה ללא איבודים בדרך.?
ואם עדיף לשקול אופציה של PSW505 עם ממיר מתח ומתאם אלחוטי. (דרך אתרים בארה"ב)יותר מסורבל אבל הרבה יותר זול מלקנות אלחוטי בארץ.
תודה מראש וחג שמח