הוועדה לבחירת משקיע ובעל שליטה במיזם התקשורת מודיעה-כעומדת בתנאי הסף
-
Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
"הוועדה לבחירת משקיע ובעל שליטה במיזם התקשורת מודיעה:ההצעה שהוגשה בהליך לבחירת השותף לחברת תשתית תקשורת שלישית בישראל אושרה כעומדת בתנאי הסף.
יפתח רון-טל, יו"ר דירקטוריון חברת החשמל: "אני מברך על החלטת הוועדה וסמוך ובטוח כי הקבוצה שאושרה ראויה ואיכותית לפעול עם חברת החשמל, להקמת מיזם התשתיות, מהחשובים ביותר במדינת ישראל""
10/03/2013
http://www.iec.co.il/spokesman/Pages/10_3_2013.aspx
יפתח רון-טל, יו"ר דירקטוריון חברת החשמל: "אני מברך על החלטת הוועדה וסמוך ובטוח כי הקבוצה שאושרה ראויה ואיכותית לפעול עם חברת החשמל, להקמת מיזם התשתיות, מהחשובים ביותר במדינת ישראל""
10/03/2013
http://www.iec.co.il/spokesman/Pages/10_3_2013.aspx
- ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
ובפועל מתי מתוכנן תהליכים הבאים ומתי יהיה בפועל עוד ?
ומה לגבי איחוד התשתית והספק כמו שראיתי בכמה כתבות כי אנחנו סתם משלמים כפול לא?
ומה לגבי איחוד התשתית והספק כמו שראיתי בכמה כתבות כי אנחנו סתם משלמים כפול לא?
-
Class889
-
- חבר מביא חבר

רשום בסוף הכתבה:
"במהלך השבועות הקרובים, צוות ועדת הבחירה והצוותים המקצועיים ימשיכו בבדיקת ההצעה בהיבטים הטכנולוגיים והעסקיים- מסחריים במטרה לקבל החלטה לעניין הזוכה בהליך הבחירה- שלב אשר יאפשר להשלים את העסקה, ולהתחיל בהליכים להקמת חברת תקשורת שלישית בישראל, בבעלות המשקיע (60%) וחברת החשמל (40%)."
זה לא באמת איחוד אלא יותר מצב שבו הספק מוכר לך גם את התשתית, מתי זה יקרה? זה יקח עוד זמן בנתיים 018 מתקדמת בנושא הזה מאוד חזק לעומת אחרים, אני מאמין שזה יקרה שחברת החשמל כבר תתחיל להיכנס לשוק כי שם הם יעשו את המודל הזה, לקראת סוף השנה אני מעריך.
"במהלך השבועות הקרובים, צוות ועדת הבחירה והצוותים המקצועיים ימשיכו בבדיקת ההצעה בהיבטים הטכנולוגיים והעסקיים- מסחריים במטרה לקבל החלטה לעניין הזוכה בהליך הבחירה- שלב אשר יאפשר להשלים את העסקה, ולהתחיל בהליכים להקמת חברת תקשורת שלישית בישראל, בבעלות המשקיע (60%) וחברת החשמל (40%)."
זה לא באמת איחוד אלא יותר מצב שבו הספק מוכר לך גם את התשתית, מתי זה יקרה? זה יקח עוד זמן בנתיים 018 מתקדמת בנושא הזה מאוד חזק לעומת אחרים, אני מאמין שזה יקרה שחברת החשמל כבר תתחיל להיכנס לשוק כי שם הם יעשו את המודל הזה, לקראת סוף השנה אני מעריך.
אני לא כ"כ אופטימי לגבי השותפות עם חברת החשמל.
לא מסתדר לי איך העובדים היקרים של חברת חשמל שיעשו את עבודות התשתית עבור המיזם הזה,
יאפשרו לו להיות תחרותי מול בזק והוט. עם עלויות גבוהות בעבודות התשתית הוא לא יוכל להוריד מחירים באופן משמעותי.
אני מקווה שאתבדה.
לא מסתדר לי איך העובדים היקרים של חברת חשמל שיעשו את עבודות התשתית עבור המיזם הזה,
יאפשרו לו להיות תחרותי מול בזק והוט. עם עלויות גבוהות בעבודות התשתית הוא לא יוכל להוריד מחירים באופן משמעותי.
אני מקווה שאתבדה.
משיותר מעניין זה אם כל הרעש וסיבים אופטים
מה חברת חשמל תעשה בנוגע לאפלאוד כי לדעתי
אם חברת חשמל אכן תציע ללקוח פרטי חיבורים סימטרים
בזק והוט יתחילו לבכות למשרד תקשורת שהם מעבדים לקוחות
וחברת חשמל עושה תחרות לא הוגנת בשוק רק חסר לנו שמשרד
תקשורת יגיד לחברת חשמל גם להגביל את האפלאוד ל 3 מגה
כדי שאהיה תחרות הוגנת ואז שוב אנחנו אם Hרא של אינטרנט
כדי שאהיה תחרות הוגנת ואז שוב אנחנו אם Hרא של אינטרנט
- want_upload
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 462
- נתן תודות: 423 פעמים
- קיבל תודות: 53 פעמים
אבל בזק והוט תמיד טענו שאין ביקוש במגזר הפרטי לאפלואד גבוה. אם הם יתחילו להתלונן שחברת החשמל נותנת חיבור סימטרי זה ישמע קצת... מוזרMrYair כתב:משיותר מעניין זה אם כל הרעש וסיבים אופטים
כדי שאהיה תחרות הוגנת ואז שוב אנחנו אם Hרא של אינטרנט...
-
Class889
-
- חבר מביא חבר

בזק והוט לא תיהיה להם ברירה להעלות את הUPLOAD.
וכל האנשי מכירות וקשרי לקוחות של הוט ובזק יתחילו לרדת על חברת החשמל בטענה שהם חברה חדשה ואין להם תשתית טובה כמו להוט ובזק וכו'.
אם הסתכלתם על הווידאו שפירסמתי בדיון השני, מנהלת אגף הרוחב פס בפירוש אומרת שהם יציעו 100 מגה בהורדה ובהעלאה, אז חלאס עם הסקפטיות הזאת.
בכל מקום בעולם החבילות שהציעו הספקיות היו לא סימטריות, עד שבא מתחרה שהציע סימטרי וזה שינה את כל חוקי המשחק, וזה מה שיקרה כאן, אני יודע שקשה לכם לעכל את זה, אבל זה מה שיקרה.
איך אני יודע? כי זה מה שקורה בעולם בכל מקום, ולא רק שהם מציעים סימטרי אלא גם חיבור דרך סיב אופטי יהיה הרבה יותר זול, מפני שזה ציוד הרבה יותר זול לתחזוק מכיוון שרובו פסיבי.
בזק והוט לא יבכו למשרד התקשורת מכיוון שהם טכנולוגית גם יכולים לספק את זה. ולא לשכוח שמי שיציע את התשתית של חברת החשמל יהיו הספקיות בלבד.
ודבר נוסף לגביי עלויות גבוהות, חברת החשמל 70% מהסיבים יפרסו על עמודי חשמל מה שאומר עבודה מאוד מאוד זולה לעומת מה שבזק והוט יצטרכו לעשות, וגם בגלל זה נבחר משקיע ובונסף המדינה עוזרת לפרוייקט הזה, מה שאומר שיש הרבה גורמים ולכן העלויות לא בשמים.
וכל האנשי מכירות וקשרי לקוחות של הוט ובזק יתחילו לרדת על חברת החשמל בטענה שהם חברה חדשה ואין להם תשתית טובה כמו להוט ובזק וכו'.
אם הסתכלתם על הווידאו שפירסמתי בדיון השני, מנהלת אגף הרוחב פס בפירוש אומרת שהם יציעו 100 מגה בהורדה ובהעלאה, אז חלאס עם הסקפטיות הזאת.
בכל מקום בעולם החבילות שהציעו הספקיות היו לא סימטריות, עד שבא מתחרה שהציע סימטרי וזה שינה את כל חוקי המשחק, וזה מה שיקרה כאן, אני יודע שקשה לכם לעכל את זה, אבל זה מה שיקרה.
איך אני יודע? כי זה מה שקורה בעולם בכל מקום, ולא רק שהם מציעים סימטרי אלא גם חיבור דרך סיב אופטי יהיה הרבה יותר זול, מפני שזה ציוד הרבה יותר זול לתחזוק מכיוון שרובו פסיבי.
בזק והוט לא יבכו למשרד התקשורת מכיוון שהם טכנולוגית גם יכולים לספק את זה. ולא לשכוח שמי שיציע את התשתית של חברת החשמל יהיו הספקיות בלבד.
ודבר נוסף לגביי עלויות גבוהות, חברת החשמל 70% מהסיבים יפרסו על עמודי חשמל מה שאומר עבודה מאוד מאוד זולה לעומת מה שבזק והוט יצטרכו לעשות, וגם בגלל זה נבחר משקיע ובונסף המדינה עוזרת לפרוייקט הזה, מה שאומר שיש הרבה גורמים ולכן העלויות לא בשמים.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
לא עניין של קשה לעכל... עניין של פרקטיות של החברות הללו. זה עלויות הון לספקיות שככה מדכאות את הצריכה. זה גם לא ממש אפשרי לבזק - שם לכל לקוח יש יחס אחר לפי התשתית...
אוקיי ...
אז השאלה פה אם אתה אתה אומר שהתשתית של חברת חשמל
תוצע ללקוחות דרך ספקיות מי יכול להגיד שספקיות לא יגבילו את האפלאוד?
הרי אמרת שגברת מחברת חשמל אמרה שיציעו 100 סימטרי אבל היא לא אמרה
למי יציעו 100 סימטרי לספקי אינטרנט או ישירות ללקוח פרטי??
אני רק יכול להגיד לכם שברגע שאהיה לי 100 סימטרי של חברת חשמל בבית
ואני מקווה בקרוב מאוד לא מעניין אותי מה בזק והוט יציעו משבטוח בזק לא תוכל
להציע ללקוחות 100 סימטרי על גבי התשתית הקיימת אני מתכוון לנחושת שמגיעה
עד הבית וגם לא נראה שלי שהוט אם הכבל קואקס שלהם לא יוכלו לספק 100 סימטרי
אז השאלה פה אם אתה אתה אומר שהתשתית של חברת חשמל
תוצע ללקוחות דרך ספקיות מי יכול להגיד שספקיות לא יגבילו את האפלאוד?
הרי אמרת שגברת מחברת חשמל אמרה שיציעו 100 סימטרי אבל היא לא אמרה
למי יציעו 100 סימטרי לספקי אינטרנט או ישירות ללקוח פרטי??
אני רק יכול להגיד לכם שברגע שאהיה לי 100 סימטרי של חברת חשמל בבית
ואני מקווה בקרוב מאוד לא מעניין אותי מה בזק והוט יציעו משבטוח בזק לא תוכל
להציע ללקוחות 100 סימטרי על גבי התשתית הקיימת אני מתכוון לנחושת שמגיעה
עד הבית וגם לא נראה שלי שהוט אם הכבל קואקס שלהם לא יוכלו לספק 100 סימטרי
-
Class889
-
- חבר מביא חבר

הוט יוכלו, בזק לא. כי הוט רק צריכים לעדכן אצלהם קושחה ו"הופ" הם בDOCSIS 3.1 שמאפשר מהירויות הרבה יותר גבוהות, בבזק אכן הVDSL2 זה כבר סחיטה של הקו למקסימום שלו.
לפי דעתי זה יהיה כמו שVIA EUROPA עשתה בשוודיה, מגיע לך חיבור שלהם לבית שלך, ואז אתה נכנס לפורטל ובוחר משם את החבילה ואת הספק שלך וכמה זמן התחייבות וכו'. ותוך מספר לחיצות תוכל להחליף לאיזה ספק שבא לך.
לפי דעתי זה יהיה כמו שVIA EUROPA עשתה בשוודיה, מגיע לך חיבור שלהם לבית שלך, ואז אתה נכנס לפורטל ובוחר משם את החבילה ואת הספק שלך וכמה זמן התחייבות וכו'. ותוך מספר לחיצות תוכל להחליף לאיזה ספק שבא לך.
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
זה יהיה מעולה