שלום לכולם, לא מזמן התחדשתי ברסיבר HARMAN-KARDON AVR-156 רסיבר בסיסי בהשוואה לרסיברים שיש לחברי הפורום וחיברתי אליןן רמקולים מסידרת וורפידל וולדוס שקיבלתי מאבי 400+200+100 סנטר וסאב.
הגדרתי את כולם כ- SMALL קבעתי CROSSOVER ל 80HZ ברסיבר לכל הרמקולים בסאב מצב הקרןסטובר עד הסוף וחוגת הווליום מכוונת לחצי, חיברתי את האקסטרימר פרודיגי ונגן הבלו-ריי (PS3) מנגן סרטים וקבצים בעלי הפורמטים מחדשים ואת האמת לא מצאתי הבדל משמעותי כאשר אני מחליף בין פסי-הקול, חשבתי שארגיש שינוי משמעותי האים אני לא מרגיש שינוי בגלל הרמקולים שברשותי או שיש לי בעיה בשמיעה
אשמח לקבל עצות
תודה מושיקו
אתה יכול לנסות להגדיר את הקדמיים כ Large, ולהעביר את הסאב ל Main + LFE.
יכול להיות שתרגיש שיפור קל, אבל כפי שציינו - בכלל לא בטוח (ואל תרגיש רע עם זה, אתה לא היחיד )
לא...
נתחיל מכל שההבדל בין DTSHD ל-DTS CORE אינו גדול גם במערכות הייאנד.
ואם כבר ב-LVEL הזה רמקולים יתנו לך שינוי גדול מהרסיבר
...
כשאני הורדתי את THIS IS IT של מייקל ג'קסון בBD לעומת ריפ 1080P ששוקל סביבות ה10 ג'יגה עם DTS סטנדרטי - היה הבדל גדול מאוד... זה לא שבDTS הסטנדרטי לא שמעו טוב - שמעו מעולה, אבל בDTS-HD שמעו מדהים.
(אין לי עוד דוגמאות כיוון שהכל כבר אני מוריד עם סאונד HD).
לא...
נתחיל מכל שההבדל בין DTSHD ל-DTS CORE אינו גדול גם במערכות הייאנד.
ואם כבר ב-LVEL הזה רמקולים יתנו לך שינוי גדול מהרסיבר
...
כשאני הורדתי את THIS IS IT של מייקל ג'קסון בBD לעומת ריפ 1080P ששוקל סביבות ה10 ג'יגה עם DTS סטנדרטי - היה הבדל גדול מאוד... זה לא שבDTS הסטנדרטי לא שמעו טוב - שמעו מעולה, אבל בDTS-HD שמעו מדהים.
(אין לי עוד דוגמאות כיוון שהכל כבר אני מוריד עם סאונד HD).
אני יכול להחזיר את הרסיבר ולהחליפו ל הרמן-קרדון AVR-365 במחיר עלות משום שאת הנוכחי רכשתי מחנות של חבר טוב האים כדאי להשקיע ברסיבר או ברמקולים כי כל הקבצים והסרטים המקוריים שברשותי כוללים את הפורמטים החדשים
moshiko123 כתב:אני יכול להחזיר את הרסיבר ולהחליפו ל הרמן-קרדון AVR-365 במחיר עלות משום שאת הנוכחי רכשתי מחנות של חבר טוב האים כדאי להשקיע ברסיבר או ברמקולים כי כל הקבצים והסרטים המקוריים שברשותי כוללים את הפורמטים החדשים
...
לא משם תבוא הישועה לדעתי
שים לב מה עופר רשם, תבדוק מול dvd את אותו התוכן ואם אתה שומע הבדלים.
יודע מה, נתחיל מהתחלה...
אתה מרוצה מהתוצאה ואם לא, מה מפריע לך?
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140
oferlaor כתב:DTS CORE הוא מראש פורמט מאוד איכותי. בשביל להבין את ההבדלים צריך להשוות בין DTS HD MASTER לבין גרסא שוות ערך ב-DTS רגיל (נניח מ-DVD למשל).
ערכתי השוואות בין הפורמטים ויש שוני בצליל בחלק מהסרטים זה בלט יותר ובחלק פחות ההבדל בלט יותר בפורמטים של DTS מול DTS-MA אז ככה שאני מבולבל האים להישאר עים הקיים או סתם ליזרוק כסף רק בשביל להרגיש שהשתדרגתי
אבל מבחינת הרגשה שלי שהרמקולים הם הבעיה לא שהרסיבר הוא ברמה גבוהה מאוד אבל לפעמים הוא בצליח להפתיע אותי למשל מול רסיבר ONKYO 608 שיש לחבר שלי בסרטים מסוימים וגם החבר היה מותפע ולא האמין שרסיבר של 1000 ₪ נישמע יותר ברור מהרסיבר שלו והרמקולים שלו הם של MONITOR AUDIO SILVER RS6 אז ככה שהרמקולים שלו בכמה וכמה רמות מהרמקולים שלי זה עוד יותר בילבל אותי.
בגדול כל מה שאמרו כאן נכון.
מלכתחילה ההבדל בפורמטים לא גדול אבל קיים.
לכן ככל שהציוד שלך ברמה גבוהה יותר כך תוכל לשמוע את ההבדל טוב יותר.
אפשר גם לומר את זה הפוך... אם אתה לא שומע הבדל הציוד שלך ברמה בסיסית.
אם ההבדל שמיע אבל בצורה קלה הציוד שלך ברמה טובה.
אם ההבדל שמיע בצורה ברורה יש לך ציוד ברמה גבוהה.