קליטת רדיו ברסיבר מארה"ב
האם יש בעיה בקליטת רדיו FM בארץ עם רסיבר ק"ב שנקנה מארה"ב? עד כמה שאני יודע קפיצות ב"סקאלת התדרים" שם היא שונה מתקן אירופאי (שיש בארץ). האם הרסיברים חדשים יש אפשרות לשנות את הגדרת המקלט FM לתקן אירופאי/ארה"ב?
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10915
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
לי יש Pioneer SC-LX56
ב- setup של הרסיבר יש אפשרות לבחור את ה- radio frequency step לשיטה אירופאית\אמריקאית
בחוברת (אנגלית) אין אף מילה על קיום הגדרה זו ברסיבר
מעניין.... איך אפשר לגלות אם גם בדגמים אמריקאיים זה ככה?
ב- setup של הרסיבר יש אפשרות לבחור את ה- radio frequency step לשיטה אירופאית\אמריקאית
מעניין.... איך אפשר לגלות אם גם בדגמים אמריקאיים זה ככה?
ברסיברים של ימהה ודנון אופציה זו אינה קיימתAmir64 כתב:לי יש Pioneer SC-LX56
מעניין.... איך אפשר לגלות אם גם בדגמים אמריקאיים זה ככה?...
!!! SARAS JASIKEVICIUS
THE ALL TIME GREATEST
THE ALL TIME GREATEST
לרוב התכונה הזו אינה מצוינת בתכונות הרסיבריםJohnik כתב:איך נקראת תכונה הזאת בדפי נתונים שיוכל לבדוק לפני קניה?SARAS כתב:ברסיברים של אונקיו ניתן לשנות את תדרי הרדיו...
מה לגבי yamaha/pioneer ?
אני מדבר על דגמים החדשים...
אולם אם תכנס לאתר הרשמי של אונקיו ותוריד את ה-USER GUIDE של הרסיברים שלהם אתה תמצא את התכונה הזו ואיך ניתן לשנות את התדרים ברדיו.
!!! SARAS JASIKEVICIUS
THE ALL TIME GREATEST
THE ALL TIME GREATEST
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10915
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
מצאתי בחוברת שלי. זה כתוב במקום קצת לא מתאים לדעתי, וקודם לא מצאתי את זה.SARAS כתב:ברסיברים של ימהה ודנון אופציה זו אינה קיימתAmir64 כתב:לי יש Pioneer SC-LX56
מעניין.... איך אפשר לגלות אם גם בדגמים אמריקאיים זה ככה?......
בכל מקרה, בדקתי בחוברת של הרסיבר האמריקאי המקביל לשלי, SC-65 ואין איזכור.
הפעם ידעתי מה לחפש
לא קיימת באף דגם?SARAS כתב:ברסיברים של ימהה ודנון אופציה זו אינה קיימתAmir64 כתב:לי יש Pioneer SC-LX56
מעניין.... איך אפשר לגלות אם גם בדגמים אמריקאיים זה ככה?......
בדגמים עבור ארה"ב אין אפשרות הזאת זה נכון. בדגמים בהם יש מתג 110-240V יש זיהוי של FM אירופאי ו FM HD של ארה"בSARAS כתב:לא קיים באף דגם של דנון או ימהה תכונה זו...
avsforums post#605 בדגמים של ימהה