בעיה, מאוד מוזרה, סוני + מקרן
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
עשר מטר לא צריך להיות בעיה לשום כבל, כנראה שהכבל שלך פשוט תקול.shahar07 כתב:ובדיוק 10 מטר, על איזה אתם ממליצים חוץ ממאנסטר שהוא יקר ליopv כתב:פחות או יותר.shahar07 כתב:ֳ ֳ©ֳ¦ֳ₪ ֳ«ֳ¡ֳ¬ ֳ©ֳ²ֳ¹ֳ₪ ֳ ֳ÷ ֳ₪ֳ²ֳ¡ֳ¥ֳ£ֳ₪ ֳ§ֳ¥ֳµ ֳ®ֳ®ֳ¥ֳ°ֳ±ֳ¨ֳ¸ ֳ¹ֳ₪ֳ¥ֳ ֳ©ֳ·ֳ¸ ֳ®ֳ¹ֳ®ֳ²ֳ¥ֳ÷ֳ©ֳ÷ ?.........
תזמיו מאמזון כבל חדש ב20-30$ והכל יבוא על מקומו בשלום.
ובארץ ?opv כתב:עשר מטר לא צריך להיות בעיה לשום כבל, כנראה שהכבל שלך פשוט תקול.shahar07 כתב:ובדיוק 10 מטר, על איזה אתם ממליצים חוץ ממאנסטר שהוא יקר ליopv כתב:פחות או יותר.shahar07 כתב:ֳ ֳ©ֳ¦ֳ₪ ֳ«ֳ¡ֳ¬ ֳ©ֳ²ֳ¹ֳ₪ ֳ ֳ÷ ֳ₪ֳ²ֳ¡ֳ¥ֳ£ֳ₪ ֳ§ֳ¥ֳµ ֳ®ֳ®ֳ¥ֳ°ֳ±ֳ¨ֳ¸ ֳ¹ֳ₪ֳ¥ֳ ֳ©ֳ·ֳ¸ ֳ®ֳ¹ֳ®ֳ²ֳ¥ֳ÷ֳ©ֳ÷ ?.........
תזמיו מאמזון כבל חדש ב20-30$ והכל יבוא על מקומו בשלום....
או, תעודה על השאלה ועל ההמלצה, המקרן נהדר, אבל עדיין לא הצלחתי להנות ממנו כמו שצריך,opv כתב:כל כבל סביר של עשרה מטרים אמור לעשות את העבודה. לא צריך להשקיע בכבל יקר.
אגב, איך המקרן החדש?...
אני מקווה שהשבוע יהיה לי זמן לסיים את ההתקנות ולשבת ולראות כמה סרטים
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
בהצלחה,shahar07 כתב:או, תעודה על השאלה ועל ההמלצה, המקרן נהדר, אבל עדיין לא הצלחתי להנות ממנו כמו שצריך,opv כתב:כל כבל סביר של עשרה מטרים אמור לעשות את העבודה. לא צריך להשקיע בכבל יקר.
אגב, איך המקרן החדש?...
אני מקווה שהשבוע יהיה לי זמן לסיים את ההתקנות ולשבת ולראות כמה סרטים...
נשמח לשמוע עוד רשמים.
http://www.belshop.co.il/Product.aspx?pid=1045
לפני חודש השחלתי בדיוק 2 כבלים כאלה ,והלחמתי אותם (לא היה ניתן להעביר את הכבל בצנרת עם המחבר שלו ולכן חתכתי והלחמתי).
כבל אחד קיצרתי ל-8 מ' והלחמתי , כבל שני חתכתי ,השחלתי והלחמתי (נשאר אותו אורך (פחות כמה ס"מ בגלל ההלחמות)
לפני חודש השחלתי בדיוק 2 כבלים כאלה ,והלחמתי אותם (לא היה ניתן להעביר את הכבל בצנרת עם המחבר שלו ולכן חתכתי והלחמתי).
כבל אחד קיצרתי ל-8 מ' והלחמתי , כבל שני חתכתי ,השחלתי והלחמתי (נשאר אותו אורך (פחות כמה ס"מ בגלל ההלחמות)