לד או פלזמה? 3D אקטיבי או פסיבי?
שלום לכולם,
אחרי שחקרתי קצת את הנושא אני עדיין מתלבט מה לקנות.
הטלויזיה אצלי מחוברת בינתיים אך ורק למחשב (אולי בקרוב גם לממיר), כך שרוב התכנים אני רואה בHD אך יש כמות לא מבוטלת של מדיה ומשחקים (כמו crysis 3) שהייתי רוצה לראות ב 3D.
כעת אני משתמש בטלויזיה ישנה של טושיבה - REGZA. אני מאוד מתלבט באיזו טלויזיה להשקיע. הייתי רוצה להשקיע עד סביבות 7K, בחדר חשוך בו מרחק הצפייה הוא כ 2.5 מטר. לא יותר מ4 צופים ישתמשו במסך בו זמנית.
המליצו לי על פנסוניק ET5, לד עם 3D פאסיבי, שלפי מה שנאמר לי גורם פחות לכאבי ראש בשימוש ממושך.
במה מועילה לי פונקצית הWIFI המובנה אם הטלויזיה מחוברת אך ורק למחשב? רק לשליטה מאפליקציה לסמארטפון?
לי אין נסיון כלל עם טלוויזית 3D ולכן הייתי מעוניין בחוות דעת של הפורום באתר, שאני נהנה מאוד לקרוא כבר הרבה זמן.
תודה רבה לעוזרים,
אורן
אחרי שחקרתי קצת את הנושא אני עדיין מתלבט מה לקנות.
הטלויזיה אצלי מחוברת בינתיים אך ורק למחשב (אולי בקרוב גם לממיר), כך שרוב התכנים אני רואה בHD אך יש כמות לא מבוטלת של מדיה ומשחקים (כמו crysis 3) שהייתי רוצה לראות ב 3D.
כעת אני משתמש בטלויזיה ישנה של טושיבה - REGZA. אני מאוד מתלבט באיזו טלויזיה להשקיע. הייתי רוצה להשקיע עד סביבות 7K, בחדר חשוך בו מרחק הצפייה הוא כ 2.5 מטר. לא יותר מ4 צופים ישתמשו במסך בו זמנית.
המליצו לי על פנסוניק ET5, לד עם 3D פאסיבי, שלפי מה שנאמר לי גורם פחות לכאבי ראש בשימוש ממושך.
במה מועילה לי פונקצית הWIFI המובנה אם הטלויזיה מחוברת אך ורק למחשב? רק לשליטה מאפליקציה לסמארטפון?
לי אין נסיון כלל עם טלוויזית 3D ולכן הייתי מעוניין בחוות דעת של הפורום באתר, שאני נהנה מאוד לקרוא כבר הרבה זמן.
תודה רבה לעוזרים,
אורן
לגבי חיבור של טלויזיה ב-WIFI אין קשר לשליטה בטלויזיה דרך אפליקציה מסמארטפון/טאבלט. גם אם הטלויזיה תהיה מחוברת עם כבל רשת לנתב אלחוטי וגם הסמארטפון מחובר לאותה רשת אתה תוכל לשלוט. כמובן במידע וקיימת אפליקציה כזאת והיא תומכת בדגם של הטלויזיה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
שים לב שתלת מימד פסיבי הוא חצי רזולוציה מהאקטיביות - זה 540p לכל עין.
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
אם הטלוויזיה מחוברת בכבל רשת, ל WIFI המובנה תהיה משמעות בעיקר אם אתה רוצה לשתף קבצים ממחשבים אחרים בבית שנמצאים על אותה רשת או חומרים מהסמארטפון / טאבלט (סרטונים, תמונות).
אני מניח שתקנה 42" או 47" , בתקציב שלך אתה יכול לקנות טלוויזיות מדהימות.
תמונות
תמונות
איך WIFI מובנה בטלויזיה קשור לשיתוף קבצים ברשת? אם הטלויזיה מחוברת לרשת ביתית (בצורה חוטית דרך כבל או בצורה אלחוטית דרך כ.רשת מובנה בטלויזיה) יש לה את אותם אפשרויות בדיוק.keyser כתב:אם הטלוויזיה מחוברת בכבל רשת, ל WIFI המובנה תהיה משמעות בעיקר אם אתה רוצה לשתף קבצים ממחשבים אחרים בבית שנמצאים על אותה רשת או חומרים מהסמארטפון / טאבלט (סרטונים, תמונות).
תמונות...
אולי הכוונה הייתה שעל מנת שיוכל לתפעל אותה דרך סמארטפון הוא צריך נתב אלחוטי בבית? זה נכון.
אמנם חצי רזולוציה אבל מינוס כאבי ראש וממרחק של 2.5 מטר אני אישית לא מרגיש בהבדל משמעותי בין רזולוציה מלאה לחצי .oferlaor כתב:שים לב שתלת מימד פסיבי הוא חצי רזולוציה מהאקטיביות - זה 540p לכל עין....
אני עם פנסוניק 47ET5 מאוד מאוד מרוצה גם בדו מימד התמונה טובה מאוד והמשקפיים אינן מעיקות גם בגלל המנגנון הפסיבי וגם המשקל הנמוך של המשקפיים .