סגור על HD25-1 שוקל קניית מגבר
אני הולך להזמין את האוזניות ושוקל לקנות מגבר מדגם fiio e6 באותה הזדמנות, ניסיתי אותן בארץ עם גלקסי s2 ואני חושב שאולי ייחסר לי קצת ווליום בשימוש בשני המכשירים(מורגל כרגע לcx300 שיכולות להגיע להרבה יותר ממה שטוב לי).
רציתי לברר האם מנסיון(ידע נרחב זה גם טוב:-)) הדגם ,הזול פסיכית, הנ"ל מתאים למטרה המאוד צרה שהצבתי לו או שכדאי לשקול פתרונות אחרים?
ושאלה נוספת- האם כדאי בכלל להשתמש במגבר כלשהו בהרצה הראשונה של האוזניות?
עריכה-נתונים רלוונטיים:
Nominal impedance 70 Ω
Load rating 200 mW
Max. Sound pressure level (aktiv) 120 dB
רציתי לברר האם מנסיון(ידע נרחב זה גם טוב:-)) הדגם ,הזול פסיכית, הנ"ל מתאים למטרה המאוד צרה שהצבתי לו או שכדאי לשקול פתרונות אחרים?
ושאלה נוספת- האם כדאי בכלל להשתמש במגבר כלשהו בהרצה הראשונה של האוזניות?
עריכה-נתונים רלוונטיים:
Nominal impedance 70 Ω
Load rating 200 mW
Max. Sound pressure level (aktiv) 120 dB
מה שהתכוונתי זה שהן לא ממש צריכות מגבר לי יש: E17, C421, SR71-Aeyal1983 כתב:לא אמרנו שהוא לא יישמע...
ה HD25 לא צריכות הרבה עוצמה מהמגבר כדי להשמע כמו שהן אמורות... לכן E6 , Clip+, ודומים קטנים אחרים יתאימו לה...
ואני לא הרגשתי שיפור משמעותי איתן שווה את הסרבול של המגבר
אז בעיני חבל על הכסף
- mikel1999
- חבר ותיק

- תגובות: 1808
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 128 פעמים
היה לך את ה-e11?rockem כתב:מה שהתכוונתי זה שהן לא ממש צריכות מגבר לי יש: E17, C421, SR71-Aeyal1983 כתב:לא אמרנו שהוא לא יישמע...
ה HD25 לא צריכות הרבה עוצמה מהמגבר כדי להשמע כמו שהן אמורות... לכן E6 , Clip+, ודומים קטנים אחרים יתאימו לה...
אז בעיני חבל על הכסף...
לאmikel1999 כתב:היה לך את ה-e11?rockem כתב:מה שהתכוונתי זה שהן לא ממש צריכות מגבר לי יש: E17, C421, SR71-Aeyal1983 כתב:לא אמרנו שהוא לא יישמע...
אז בעיני חבל על הכסף......
- mikel1999
- חבר ותיק

- תגובות: 1808
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 128 פעמים
המממ...
אני לא יודע לגבי הE17, C421, SR71-A
אבל אני מרוצה הפייו 11 שלי מאוד
הוא מגביר את הבאס (וגם נותן סאונד יותר חם) בצורה מצוינת
אפילו עם אוזניית 250ohm הם השפיעו על הסאונד ביד רמה וגם נותן לי כמובן מספיק ווליום
אפילו עם אוזניית 250ohm הם השפיעו על הסאונד ביד רמה וגם נותן לי כמובן מספיק ווליום
להיפך, ככל שהנצילות נמוכה יותר וההתנגדות גדולה יותרmikel1999 כתב:המממ...
אפילו עם אוזניית 250ohm הם השפיעו על הסאונד ביד רמה וגם נותן לי כמובן מספיק ווליום...
כך תשמע יותר הבדלים בצליל
ולכן באוזניות של 250ohm ההבדל יהיה משמעותי