קניתי Panasonic PW8 ויש לי מספר שאלות
ברשותי כרטיס שמחבר ל- slot דגם tw-42tm6a, יש בו שלושה חיבורי BNC עבור component/RGB, לעומתו בכרטיס tw-42tm6y ישנם חמישה חיבורי BNC.
למה השוני במספר החיבורים והאם יש הבדל ובכלל מה ההבדל בין component ל- RGB?
האם הכרטיס שברשותי הוא בעל כניסות component או RGB?
למה השוני במספר החיבורים והאם יש הבדל ובכלל מה ההבדל בין component ל- RGB?
האם הכרטיס שברשותי הוא בעל כניסות component או RGB?
- DannyZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
אכן מוזר מה שאתה מתאר, MUSH, אין לך כרטיס 1 ו 2?lito כתב:אתה מדבר על סלוט COMPONENT. אין לך סלוט 1 ו 2? בהם יש את 5 הכניסות ל RGB +HD/VD ,
SVIDEO ו COMPOSITE וגם אודיו. אלה הסלוטים הרגילים שמסופקים עם הדגם הזה. ע"י EUROCOM. קנית מיהם?...
אני חיברתי את ה-DVD גם ל-PC בקומפוננט וגם ל-svideo ולא ראיתי שום הבדל. בבדיקה ברורה של מעבר מהיר בין כניסות בשלט וזה היה נראה בדיוק אותו דבר אז החלטתי להשאר על ה-svideo הם ה-DVD. אמנם לי יש את ה-PHD אבל לא בטוח שזה ישנה. השארתי את ה-PC כדי לאפשר חיבור מחשב (שאני לא עושה בינתיים)yelcav כתב:ל DVD תשתמש בכניסת PC
לממיר תשתמש בכניסת RGB
(מה עם ה-BNC ?)...
חלק מהמסכים שיורוקום מוכרת מדגם PW8 מגיעים בשני גירסאות 1 עם סיומת בדגם GSשאיתו מגיע סלוט אחד כפול 1ו2 אומנם הוא אמור להשתלב בכניסות 2 ו 3 שבו בכניסה 3 יש 5 חיבורים של BNC שהם RGBHV.
ובפלזמה PW8 שהסיומת של הדגם S מגיע S-VHS או COMPSIT מורכב כבר על המסך,וסלוט קומפוננת בלבד עם 3 חיבורי BNC שאגב את המסך הזה ניתן לזהות לפיו שכתוב על האריזה ברוסית, כמו המסך שלך לכן אין לך RGBHV
לדעתי הכי נכון לחבר את הדיוידי דרך חיבור המחשב(אם הוא לא בשימוש של PC),את הממיר לחבר דרך טרנסקורדר לקומפוננת,
ואם יש ווידאו(VCR) אז יש לך קומפוזית פנויי לטובתו.
ובפלזמה PW8 שהסיומת של הדגם S מגיע S-VHS או COMPSIT מורכב כבר על המסך,וסלוט קומפוננת בלבד עם 3 חיבורי BNC שאגב את המסך הזה ניתן לזהות לפיו שכתוב על האריזה ברוסית, כמו המסך שלך לכן אין לך RGBHV
לדעתי הכי נכון לחבר את הדיוידי דרך חיבור המחשב(אם הוא לא בשימוש של PC),את הממיר לחבר דרך טרנסקורדר לקומפוננת,
ואם יש ווידאו(VCR) אז יש לך קומפוזית פנויי לטובתו.
All-AV מערכות לרכב.רשתות מחשבים ומצלמות במעגל סגור.0505318881
התיסכול מביצוע גרוע,נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו הטוב
של המחיר הנמוך.
התיסכול מביצוע גרוע,נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו הטוב
של המחיר הנמוך.