עזרה עם dune hd base
-
roig
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 436
- שם מלא: רועי גואטה
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
רכשתי את המכשיר אתמול וזה בעיקר בגלל שהסטרימר הקודם שלי (S1) היה מגמגם כאשר הייתי מנגן קבצים של מעל 12 ג'יגה.
שמח וטוב לבב תכננתי לראות את אחד הסרטים הכבדים שהורדתי לכבוד הDUNE,שזה אפילו לא RIP מלא אלא 25 ג'יגה.
הכל התחיל תקין ואחרי כמה דקות שוב הגימגומים.
חשוב לציין שני דברים,בקובץ של עד 10 ג'יגה אין גימגום כלל ואני מנגן מכונן פנימי.
הסטרימר מחובר בכבל 1.4 לרסיבר ימאהה 2067 ומשם בעוד כבל למסך(סמסומג D8000).
בעיה נוספת,האם למישהו יש מדריך לתוכנת הZAPPITI והאם אפשר ליצור תקצירים בעברית.
נוצר מצב שיש לי את התקצירים מS1 בתיקיות הסרטים.אבל אני לא מצליח ליצור חדשים לDUNE.
אגב,שאלה לא קשורה,אין ניתן להבדיל בין כבל HDMI 1.4 לבין HDMI רגיל ???
תודה מראש על העזרה
שמח וטוב לבב תכננתי לראות את אחד הסרטים הכבדים שהורדתי לכבוד הDUNE,שזה אפילו לא RIP מלא אלא 25 ג'יגה.
הכל התחיל תקין ואחרי כמה דקות שוב הגימגומים.
חשוב לציין שני דברים,בקובץ של עד 10 ג'יגה אין גימגום כלל ואני מנגן מכונן פנימי.
הסטרימר מחובר בכבל 1.4 לרסיבר ימאהה 2067 ומשם בעוד כבל למסך(סמסומג D8000).
בעיה נוספת,האם למישהו יש מדריך לתוכנת הZAPPITI והאם אפשר ליצור תקצירים בעברית.
נוצר מצב שיש לי את התקצירים מS1 בתיקיות הסרטים.אבל אני לא מצליח ליצור חדשים לDUNE.
אגב,שאלה לא קשורה,אין ניתן להבדיל בין כבל HDMI 1.4 לבין HDMI רגיל ???
תודה מראש על העזרה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
- avve1959
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 367
- נתן תודות: 3 פעמים
מצטרף לשאלות בנוגע ל-DUNE BASE 3D ֱ
1. האם יש אפשרות להציג כותר של סרט ללא שימוש בתוכנה חיצונית? (כגון : ZAPPETI). ז"א. יש לי בכל תקייה עם סרט את הכותר (folder.jpg). האם יש הגדרה במכשיר המאפשרת הצגת ה-folder. ?
2. האם בתוכנת ה-ZAPPETI. יש אפשרות ךתקצירים בעברית? (הפניה לאתר "סרטים" או כל אתר אחר תומך עברית) .
תודה.
1. האם יש אפשרות להציג כותר של סרט ללא שימוש בתוכנה חיצונית? (כגון : ZAPPETI). ז"א. יש לי בכל תקייה עם סרט את הכותר (folder.jpg). האם יש הגדרה במכשיר המאפשרת הצגת ה-folder. ?
2. האם בתוכנת ה-ZAPPETI. יש אפשרות ךתקצירים בעברית? (הפניה לאתר "סרטים" או כל אתר אחר תומך עברית) .
תודה.
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
אז ככה תוכנת ZAPPITI לא תומכת בתקצרים בעברית באופן אוטומטי
מה שניתן לעשות זה לסרוק את תיקיית הסרטים בתוכנה ואז לערוך סרט סרט ולבצע העתק הדבק מאתר סרטים למשל.
פרסמתי בזמנו בפורום פתרון פשוט להצגת מוזיקה וסרטים:
https://dl.dropboxusercontent.com/s/x0l ... kGybQ&dl=1
יש להעתיק את dune_folder.txt ואת 1.bat לתיקיית MOVIE ולהפעיל את 1.BAT מה שיעתיק את קובץ ה dune_folder.txt לכל תת תיקיה, בכל תת תיקיה שיש קובץ Folder.jpg ה DUNE יציג את התמונה שלו במעבר לתיקיית MOVIE.
לגבי גימגומים בסרטים nדובר ככל הנראה בבעיית תקשורת , ניתן לבדוק באופן הבא את מהירות קריאת הנתונים :
מגיעים לשיתוף ה SMB מימנו מנגנים את הסרט ובמקום לנגן את הסרט לוחצים על POP UP MENU מימין ללחצני
החצים בשלט ובוחרים ב מידע ו בדיקת קריאה, אם מקבלים קריאה נמוכה של 3 עד 4 מגה בייט שניה או מהירות משתנה אז מדובר בפרוש בבעיית רשת.
מה שניתן לעשות זה לסרוק את תיקיית הסרטים בתוכנה ואז לערוך סרט סרט ולבצע העתק הדבק מאתר סרטים למשל.
פרסמתי בזמנו בפורום פתרון פשוט להצגת מוזיקה וסרטים:
https://dl.dropboxusercontent.com/s/x0l ... kGybQ&dl=1
יש להעתיק את dune_folder.txt ואת 1.bat לתיקיית MOVIE ולהפעיל את 1.BAT מה שיעתיק את קובץ ה dune_folder.txt לכל תת תיקיה, בכל תת תיקיה שיש קובץ Folder.jpg ה DUNE יציג את התמונה שלו במעבר לתיקיית MOVIE.
לגבי גימגומים בסרטים nדובר ככל הנראה בבעיית תקשורת , ניתן לבדוק באופן הבא את מהירות קריאת הנתונים :
מגיעים לשיתוף ה SMB מימנו מנגנים את הסרט ובמקום לנגן את הסרט לוחצים על POP UP MENU מימין ללחצני
החצים בשלט ובוחרים ב מידע ו בדיקת קריאה, אם מקבלים קריאה נמוכה של 3 עד 4 מגה בייט שניה או מהירות משתנה אז מדובר בפרוש בבעיית רשת.
- arotman
- חבר במועדון HT

- יצירת קשר:
1. אנא חזור על בדיקת המהירות כאשר הפעם אתה קורא את אחד מקבצי ה m2ts הגדולים מתיקיית הבלו רי מדיסק פנימיroig כתב:היי אריה.הגימגום קורה כאשר אני מנגן מדיסק פנימי בקבצים גדולים....
2. איך אתה מגדיר את הגמגום תקיעה של FRAME (תמונה לא זזה) הסאונד מפסיק לרגע, מסך שחור , תנועה לא חלקה?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
Roig
השאלה היא איזה מודל של base? יש base, יש base 2, יש base 3 ויש base 3d...
בהנחה שמדובר ב base 3d,
במקרה של בלוריי מלא. אם מדובר בקובץ iso יתכן גמגום במקרה של branched bluray. לא ראיתי שזה קורה בקבצים אחרים, בוודאי לא מהדיסק הפנימי.
בהנחה שמדובר ב base 3d,
במקרה של בלוריי מלא. אם מדובר בקובץ iso יתכן גמגום במקרה של branched bluray. לא ראיתי שזה קורה בקבצים אחרים, בוודאי לא מהדיסק הפנימי.
-
roig
- חבר פעיל מאוד

הי אריהarotman כתב:1. אנא חזור על בדיקת המהירות כאשר הפעם אתה קורא את אחד מקבצי ה m2ts הגדולים מתיקיית הבלו רי מדיסק פנימיroig כתב:היי אריה.הגימגום קורה כאשר אני מנגן מדיסק פנימי בקבצים גדולים....
2. איך אתה מגדיר את הגמגום תקיעה של FRAME (תמונה לא זזה) הסאונד מפסיק לרגע, מסך שחור , תנועה לא חלקה?...
הגמגום מתבטא בהפסקה של הסאונד ותנועה לא חלקה.
לגביי הבדיקה .אותו קובץ דרך הרשת התחיל בכמה קילו ביט והתייצב ב9.7 מגה.
בבדיקה מהכונן הפנימי הוא נתן מהירות ממוצעת של 11 מגה
ממתין למסקנות שלך.
בנוסף,אשמח לקישור עם הסבר בשימוש עם תוכנת ZAPPITI.
נערך לאחרונה על ידי roig ב 15/04/2013 19:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
roig
- חבר פעיל מאוד

היי עפרoferlaor כתב:Roig
בהנחה שמדובר ב base 3d,
במקרה של בלוריי מלא. אם מדובר בקובץ iso יתכן גמגום במקרה של branched bluray. לא ראיתי שזה קורה בקבצים אחרים, בוודאי לא מהדיסק הפנימי....
מדובר אכן בדגם 3D ולא מדובר בקובץ ISO
- arotman
- חבר במועדון HT

- יצירת קשר:
טוב זה כבר מתחיל להיות מורכב, תיאור ביצועי הרשת מריח לא טוב אבל אם התופעה מתקיימת גם עם דיסק קשיחroig כתב:הי אריהarotman כתב:1. אנא חזור על בדיקת המהירות כאשר הפעם אתה קורא את אחד מקבצי ה m2ts הגדולים מתיקיית הבלו רי מדיסק פנימיroig כתב:היי אריה.הגימגום קורה כאשר אני מנגן מדיסק פנימי בקבצים גדולים....
2. איך אתה מגדיר את הגמגום תקיעה של FRAME (תמונה לא זזה) הסאונד מפסיק לרגע, מסך שחור , תנועה לא חלקה?...
ממתין למסקנות שלך.
בנוסף,אשמח לקישור עם הסבר בשימוש עם תוכנת ZAPPITI....
מקומי אז זה לא קשור לביצועי רשת, שלח לי בבקשה טלפון בהודעה פרטית אני יחזור אליך לאחר החג אני צריך יותר פרטים כדי להשלים את התמונה, האידיאלי זה להגיע אלינו לאולם התצוגה בפינסקר בת"א עם הנגן והחומר הבעייתי
באופן זה אני מפעיל את המכשיר בסביבה מבוקרת שלנו ויכול לשלול בעיית תאימות לרסיבר וטלוויזיה.
ובמינימום אני צריף להשיג את אותה גרסה של הסרט שבו אתה מנסה לצפות.
-
roig
- חבר פעיל מאוד

שלחתיarotman כתב:טוב זה כבר מתחיל להיות מורכב, תיאור ביצועי הרשת מריח לא טוב אבל אם התופעה מתקיימת גם עם דיסק קשיחroig כתב:הי אריהarotman כתב:1. אנא חזור על בדיקת המהירות כאשר הפעם אתה קורא את אחד מקבצי ה m2ts הגדולים מתיקיית הבלו רי מדיסק פנימיroig כתב:היי אריה.הגימגום קורה כאשר אני מנגן מדיסק פנימי בקבצים גדולים....
ממתין למסקנות שלך.
בנוסף,אשמח לקישור עם הסבר בשימוש עם תוכנת ZAPPITI....
מקומי אז זה לא קשור לביצועי רשת, שלח לי בבקשה טלפון בהודעה פרטית אני יחזור אליך לאחר החג אני צריך יותר פרטים כדי להשלים את התמונה, האידיאלי זה להגיע אלינו לאולם התצוגה בפינסקר בת"א עם הנגן והחומר הבעייתי
באופן זה אני מפעיל את המכשיר בסביבה מבוקרת שלנו ויכול לשלול בעיית תאימות לרסיבר וטלוויזיה.
ובמינימום אני צריף להשיג את אותה גרסה של הסרט שבו אתה מנסה לצפות....