בעיה בחיבור רסיבר פיוניר D510 VSX די ישן לסטרימר פרודיג'י
בתמונות אלו הכניסות של הרסיבר והיציאות של הסטרימר
הבעיה היא שהכניסה האופטית ברסיבר לא עובדת
נאמר לי שאם האופטי לא עובדת אז גם הקוקסיאלי לא יעבוד כי זה אותו מחבר,
האם זה נכון? כרגע אין לי אפשרות לבדוק כי אין לי כבל קוקסיאלי בהישג.
בהנחה שהכניסה הקוקסיאלית גם לא עובדת באיזה עוד דרך אפשר
לחבר את הרסיבר לנגן כדאי לקבל 5.1 ערוצים? (מינוס .1, אין סאב כרגע)
הבעיה היא שהכניסה האופטית ברסיבר לא עובדת
נאמר לי שאם האופטי לא עובדת אז גם הקוקסיאלי לא יעבוד כי זה אותו מחבר,
האם זה נכון? כרגע אין לי אפשרות לבדוק כי אין לי כבל קוקסיאלי בהישג.
בהנחה שהכניסה הקוקסיאלית גם לא עובדת באיזה עוד דרך אפשר
לחבר את הרסיבר לנגן כדאי לקבל 5.1 ערוצים? (מינוס .1, אין סאב כרגע)
-
- סטרימר
-
- רסיבר
זה מאוד תלוי מדוע הכניסה לא עובדת כלומר אם זה רק נתק פיזי או הלחמה בעייתית במחבר האופטי אז יש סיכוי שהכניסה
הקואקסלית תעבוד (ואולי אפילו שווה לתקן את האופטית או להחליף מחבר) - בד"כ זה נכון יחידת העיבוד משותפת ל 2 הכניסות . מכיוון שבאקסטרימר אין יציאת 5.1 אנלוגיות וברסיבר אין כניסת HDMI אז זה הדרך היחידה .
הקואקסלית תעבוד (ואולי אפילו שווה לתקן את האופטית או להחליף מחבר) - בד"כ זה נכון יחידת העיבוד משותפת ל 2 הכניסות . מכיוון שבאקסטרימר אין יציאת 5.1 אנלוגיות וברסיבר אין כניסת HDMI אז זה הדרך היחידה .
הבנתי תודה על התשובה
רציתי עכשיו לקנות כבל קוקסיאלי והמוכר רצה להביא לי כבל קומפוננט כי אין לו קוקסיאלי
הוא אומר שהכבל הזה זה בעצם כבל קוקסיאלי X3
כבל כזה כבר יש לי, יש אפשרות לקחת אחד מהכבל הקומפוננט ולחבור בכניסה והיציאה של הקוקסיאלי?
רציתי עכשיו לקנות כבל קוקסיאלי והמוכר רצה להביא לי כבל קומפוננט כי אין לו קוקסיאלי
הוא אומר שהכבל הזה זה בעצם כבל קוקסיאלי X3
כבל כזה כבר יש לי, יש אפשרות לקחת אחד מהכבל הקומפוננט ולחבור בכניסה והיציאה של הקוקסיאלי?
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
לדעתי הרסיבר שלך לא מוגדר נכון, כלומר הוא מחפש אודיו אופטי בINPUT אחר או בכלל לא מחפש כי בהגדרות הוא על OFF.
לגבי הCOAX, בכדי לקבל את האיכות המירבית אתה אכן צריך כבל שעונה להגדרת כבל COAX, (אחד מתוך שלושת כבלי COMPONENT גם יעבוד).
בכל אופן, הרסיבר דיי ישן וסביר להניח שהוא לא יודע לקבל חלק מהפורמטים של סאונד...
אם תתקל בסרט ללא שמע, בהגדרות הסטרימר תכוון ל LPCM
לגבי הCOAX, בכדי לקבל את האיכות המירבית אתה אכן צריך כבל שעונה להגדרת כבל COAX, (אחד מתוך שלושת כבלי COMPONENT גם יעבוד).
בכל אופן, הרסיבר דיי ישן וסביר להניח שהוא לא יודע לקבל חלק מהפורמטים של סאונד...
אם תתקל בסרט ללא שמע, בהגדרות הסטרימר תכוון ל LPCM
שחקתי בכל ההגדרות, פשוט לא עובד, גם הקוקסיאלי לא עובד...JEXY כתב:לדעתי הרסיבר שלך לא מוגדר נכון, כלומר הוא מחפש אודיו אופטי בINPUT אחר או בכלל לא מחפש כי בהגדרות הוא על OFF.
אם תתקל בסרט ללא שמע, בהגדרות הסטרימר תכוון ל LPCM...
נראה לכם ששוו לתקן או פשוט לקנות רסיבר פשוט מהדיוטי?
הדרישות שלי לא גבוהות, רק לקבל סראונד בסרטי בלוריי