XBMC on Rpi - בעיה עם חיישן IR ו - LIRC
חיברתי חיישן IR לפי הפוסט הזה:
http://www.htmag.co.il/modules.php?name ... 71#1853571
הכל עובד מעולה, אבל לעיתים תכופות מתקבלות לחיצות כפולות. יש פרמטר (suppress_repeat) בקובץ קונפיגורציה של LIRC שאמור להתגבר על זה, אבל לא נראה שהוא משפיע כלל.
אני משתמש בשלט Harmony touch המתחזה לשלט MCE של מייקרוסופט. אולי למישהו יש ניסיון עם Device אחר מהמאגר של logitech?
אשמח לייעוץ מאנשים שהצליחו להגדיר זאת אצלהם.
http://www.htmag.co.il/modules.php?name ... 71#1853571
הכל עובד מעולה, אבל לעיתים תכופות מתקבלות לחיצות כפולות. יש פרמטר (suppress_repeat) בקובץ קונפיגורציה של LIRC שאמור להתגבר על זה, אבל לא נראה שהוא משפיע כלל.
אני משתמש בשלט Harmony touch המתחזה לשלט MCE של מייקרוסופט. אולי למישהו יש ניסיון עם Device אחר מהמאגר של logitech?
אשמח לייעוץ מאנשים שהצליחו להגדיר זאת אצלהם.
אצלי זה עובד מעולה עם logitech harmony 300 שמוגדר כשלט של mce.
אתה צריך קודם כל לנסות קונפיגורציות שונות ולנסות לפסול גורמים למקור הבעיה או לתדירות הופעתה.
באיזה ספק כוח אתה משתמש ? האם מדובר בספק שמסוגל להוציא 1A ? אם זה ספק סיני זול שלח אותו לפח.
האם מחוברים התקנים לכניסות הUSB ? אם כן נתק אותם ונסה לראות אם קיים שיפור.
האם אתה מבצע overclocking ?
מה אורך הכבלים בהם אתה משתמש ? כבלים ארוכים מדי ועבים מדי יכולים לגרום לבעיות.
תבדוק שוב את הגדרות lirc ותנסה הגדרות שונות ומעבר לנ"ל כבר צריך ידע טכני בנושא ע"מ לזהות כראוי מהו מקור התופעה ולפתור אותה.
אתה צריך קודם כל לנסות קונפיגורציות שונות ולנסות לפסול גורמים למקור הבעיה או לתדירות הופעתה.
באיזה ספק כוח אתה משתמש ? האם מדובר בספק שמסוגל להוציא 1A ? אם זה ספק סיני זול שלח אותו לפח.
האם מחוברים התקנים לכניסות הUSB ? אם כן נתק אותם ונסה לראות אם קיים שיפור.
האם אתה מבצע overclocking ?
מה אורך הכבלים בהם אתה משתמש ? כבלים ארוכים מדי ועבים מדי יכולים לגרום לבעיות.
תבדוק שוב את הגדרות lirc ותנסה הגדרות שונות ומעבר לנ"ל כבר צריך ידע טכני בנושא ע"מ לזהות כראוי מהו מקור התופעה ולפתור אותה.
תודה על התגובה הזריזה.
קשה לי להאמין שמדובר בבעיית חומרה. כשאני מפעיל את פקודת ה irw של LIRC אני מקבל לחיצות נכונות ומדוייקות, איכשהו ה XBMC מפענח חלק מהם ללחיצות כפולות. ראיתי במו עיני לחיצות כפולות ב XBMC כשבהדפסה של LIRC הייתה רק לחיצה אחת.
אתה יכול בבקשה לשלוח לי את קובץ הקונפיגורציה (lircd.conf) בו אתה משתמש
תודה!
קשה לי להאמין שמדובר בבעיית חומרה. כשאני מפעיל את פקודת ה irw של LIRC אני מקבל לחיצות נכונות ומדוייקות, איכשהו ה XBMC מפענח חלק מהם ללחיצות כפולות. ראיתי במו עיני לחיצות כפולות ב XBMC כשבהדפסה של LIRC הייתה רק לחיצה אחת.
אתה יכול בבקשה לשלוח לי את קובץ הקונפיגורציה (lircd.conf) בו אתה משתמש
תודה!