כל מה שקורה בחברות הסלולר - חדשות, מבצעים, מחירים
כל מה שקורה בחברות הסלולר - חדשות, מבצעים, מחירים
לאחר מתן רשיונות וכניסתן של חברות חדשות לשוק הסלולר בארץ, התחילה מהפכה במחירי השוק, הן בחברות הסלולרי הותיקות והמוכרות והן בחדשות והוירטואליות.
כיום נמצאות בשוק הסלולר 9 חברות:
פלאפון, סלקום, אורנג' פרטנר, הוט מובייל, גולן טלקום, רמי לוי תקשורת, הום סלולר, You Phone ,012 mobile .
חלק מן החברות, בעלות תשתית עצמאית וחלקן חברות וירטואליות, הרוכבות על התשתית של חברת סלולר ותיקה.
בשרשור הזה ירוכזו כל החדשות, המחירים, המבצעים שמוצעים מידי פעם לציבור.
- תמיד כדאי לבדוק את האותיות הקטנות, במידה ויש, באתרי החברות -
קישורים לאתרי החברות:
פלאפון , סלקום , אורנג' , הוט מובייל , גולן טלקום , רמי לוי תקשורת , הום סלולר , You Phone , 012 mobile
לאחר מתן רשיונות וכניסתן של חברות חדשות לשוק הסלולר בארץ, התחילה מהפכה במחירי השוק, הן בחברות הסלולרי הותיקות והמוכרות והן בחדשות והוירטואליות.
כיום נמצאות בשוק הסלולר 9 חברות:
פלאפון, סלקום, אורנג' פרטנר, הוט מובייל, גולן טלקום, רמי לוי תקשורת, הום סלולר, You Phone ,012 mobile .
חלק מן החברות, בעלות תשתית עצמאית וחלקן חברות וירטואליות, הרוכבות על התשתית של חברת סלולר ותיקה.
בשרשור הזה ירוכזו כל החדשות, המחירים, המבצעים שמוצעים מידי פעם לציבור.
- תמיד כדאי לבדוק את האותיות הקטנות, במידה ויש, באתרי החברות -
קישורים לאתרי החברות:
פלאפון , סלקום , אורנג' , הוט מובייל , גולן טלקום , רמי לוי תקשורת , הום סלולר , You Phone , 012 mobile
נערך לאחרונה על ידי doubledu ב 11/04/2013 23:01, נערך 2 פעמים בסך הכל.
גולן טלקום, יצאו במבצע חדש - חודשיים חינם למצטרפים חדשים או מתניידים חדשים, דרך אתר החברה. בסיום מחיר החבילה יעמוד על 99 שקל בחודש.
בנוסף ממשיכה החברה במבצע של חבר מביא חבר - על כל חבר שאתה מצרף לחברה תקבל 200 ש"ח, אם הוא הצטרף לחבילת "גולן טלקום", או 20 ש"ח, אם הוא הצטרף לחבילת "9 ש"ח".
בנוסף ממשיכה החברה במבצע של חבר מביא חבר - על כל חבר שאתה מצרף לחברה תקבל 200 ש"ח, אם הוא הצטרף לחבילת "גולן טלקום", או 20 ש"ח, אם הוא הצטרף לחבילת "9 ש"ח".
הוט מובייל חזרה למבצע של 49 ש"ח למשך 4 חודשים למצטרפים חדשים לחבילת הכל כלול. בהצטרפות דרך האתר המחיר יהיה ל-6 חודשים. לאחר מכן המחיר יחזור ל-99 ש"ח בחודש.
המבצע במקום מבצע אחר של החברה, שהציעה חודשיים חינם למצטרפים חדשים.
המבצע במקום מבצע אחר של החברה, שהציעה חודשיים חינם למצטרפים חדשים.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
תודה על היוזמה.
כדאי לציין גם:
גולן טלקום החלה לספק סים כפול עבור דיבוריות לרכב. יש לציין שה-SIM הנוסף יתמוך בשיחות בלבד, ללא גלישה ו-SMS. השירות ניתן ללא תשלום חודשי נוסף (ככל הנראה רק עלות חד פעמית של ה-SIM הנוסף).
לא חדש, אבל הנה סיכום של המסלולים לממעטים לדבר:
גולן טלקום - 9.99 ש"ח הכוללים 60 דקות, 60 SMS-ים ו-10MB גלישה. מעבר לכך - 18 אג' לדקה, 1 אג' ל-SMS ו-9 אג' ל-MB.
הוט מובייל - 10 ש"ח הכוללים 50 דקות, 50 SMS-ים ו-10MB גלישה. מעבר לכך - 10 אג' לדקה, SMS או MB.
012 מובייל - 9 ש"ח הכוללים 60 דקות, 60 SMS-ים ו-100MB גלישה. מעבר לכך - 9 אג' לדקה, SMS או MB. אופציות מעניינות נוספות - תוספת של 19 ש"ח למסלול ה-9 ש"ח (סה"כ 28 ש"ח) להרחבת הגלישה הבסיסית ל-1GB, תוספת של 29 ש"ח (סה"כ 38 ש"ח) ל-2GB ותוספת של 39 ש"ח (סה"כ 48 ש"ח) ל-3GB. נכון להיום, 012 מובייל היא היחידה המאפשרת הוספת חבילות גלישה משמעותיות למסלולי הממעטים לדבר.
כדאי לציין גם:
גולן טלקום החלה לספק סים כפול עבור דיבוריות לרכב. יש לציין שה-SIM הנוסף יתמוך בשיחות בלבד, ללא גלישה ו-SMS. השירות ניתן ללא תשלום חודשי נוסף (ככל הנראה רק עלות חד פעמית של ה-SIM הנוסף).
לא חדש, אבל הנה סיכום של המסלולים לממעטים לדבר:
גולן טלקום - 9.99 ש"ח הכוללים 60 דקות, 60 SMS-ים ו-10MB גלישה. מעבר לכך - 18 אג' לדקה, 1 אג' ל-SMS ו-9 אג' ל-MB.
הוט מובייל - 10 ש"ח הכוללים 50 דקות, 50 SMS-ים ו-10MB גלישה. מעבר לכך - 10 אג' לדקה, SMS או MB.
012 מובייל - 9 ש"ח הכוללים 60 דקות, 60 SMS-ים ו-100MB גלישה. מעבר לכך - 9 אג' לדקה, SMS או MB. אופציות מעניינות נוספות - תוספת של 19 ש"ח למסלול ה-9 ש"ח (סה"כ 28 ש"ח) להרחבת הגלישה הבסיסית ל-1GB, תוספת של 29 ש"ח (סה"כ 38 ש"ח) ל-2GB ותוספת של 39 ש"ח (סה"כ 48 ש"ח) ל-3GB. נכון להיום, 012 מובייל היא היחידה המאפשרת הוספת חבילות גלישה משמעותיות למסלולי הממעטים לדבר.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
doubledu
תודה רבה על העדכונים.
אני בדיוק מחפש לעבור לחברה אחרת, כי בסלקום פשוט "שוחטים" אותי, עם מחירים ממש מוגזמים.
http://www.hometheater.co.il/vt185133
קשה להבין מדוע החברות לא מציעות חבילות מוזלות יותר, ללא גלישה באינטרנט, ושיחות לחו"ל.
למה צריך לשלם על שירותים, שאינני משתמש בהם כלל?
אגב, אתמול התקשרתי להוט מובייל, ולפי מה שנאמר לי, לא ניתן להצטרף דרך האתר, אלה רק דרך מוקד המכירות הטלפוני.
חצי שנה במחיר 49 שקל, זה בהחלט עדיף על ארבעה חודשים
לגבי כרטיס הסים, החנות נמצאת ב"חור" שייקח לי שעות להגיע לשם.
מקווה שאפשר גם לשלוח אליי הביתה בדואר.
תודה רבה על העדכונים.
אני בדיוק מחפש לעבור לחברה אחרת, כי בסלקום פשוט "שוחטים" אותי, עם מחירים ממש מוגזמים.
http://www.hometheater.co.il/vt185133
קשה להבין מדוע החברות לא מציעות חבילות מוזלות יותר, ללא גלישה באינטרנט, ושיחות לחו"ל.
למה צריך לשלם על שירותים, שאינני משתמש בהם כלל?
אגב, אתמול התקשרתי להוט מובייל, ולפי מה שנאמר לי, לא ניתן להצטרף דרך האתר, אלה רק דרך מוקד המכירות הטלפוני.
חצי שנה במחיר 49 שקל, זה בהחלט עדיף על ארבעה חודשים
לגבי כרטיס הסים, החנות נמצאת ב"חור" שייקח לי שעות להגיע לשם.
מקווה שאפשר גם לשלוח אליי הביתה בדואר.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

ב-012 מובייל תצטרך לדבר 1070 דקות בחבילת ה-9 ש"ח כדי להגיע לחשבון של 100 שקל.
- BreezeNET
- חבר ותיק

- תגובות: 1757
- שם מלא: אבי כהן
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 111 פעמים
גם אני לא משתמש כבד בטלפון ואני לא צריך חיבוא DATA כל היום, אני בחבילת 10 ש"ח בגולן ומשלם כל חודש בין 10 ל-40 ש"ח (תלוי בחריגות~), לפני זה הייתי משלם מעל 100 ש"ח באורנג' (ללא DATA)bariko כתב:doubledu
למה צריך לשלם על שירותים, שאינני משתמש בהם כלל?![]()
....
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

בשרשור שפתחתי, כבר ציינתי את העובדה שזמן האוויר משתנה אצלי בצורה קיצונית, ולכן עדיף לי חבילה בלתי מוגבלת...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

תחשוב על הוצאה שנתית ממוצעת ואל תתמקד בחודש אחד לא מייצג.
אם בכמה חודשים דיברת 200-400 דקות ובחודש אחד או שניים מעל 1000, עדיין משתלם לך מאוד לקחת מסלול של 9-10 ש"ח.
אם בכמה חודשים דיברת 200-400 דקות ובחודש אחד או שניים מעל 1000, עדיין משתלם לך מאוד לקחת מסלול של 9-10 ש"ח.
אני הצטרפתי בשבוע שעבר דרך האתר, בלי לשאול שום מוקד, הכל עבר חלק , כולל מעבר אוטומטי מספק תוכן להוטנט.אגב, אתמול התקשרתי להוט מובייל, ולפי מה שנאמר לי, לא ניתן להצטרף דרך האתר, אלה רק דרך מוקד המכירות הטלפוני.
חצי שנה במחיר 49 שקל, זה בהחלט עדיף על ארבעה חודשים...
פשוט תכנס לאתר שלהם ותבצע את השלבים הפשוטים לפי מה שרשום שם.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

תודה.
יתכן שהדרך האופטימאלית ביותר, היא לנצל קודם את החצי השנה המוזלת שנותנים על חבילה ללא הגבלה, ואחר כך לנסות מסלול נמוך, לפי דקות שיחה
יתכן שהדרך האופטימאלית ביותר, היא לנצל קודם את החצי השנה המוזלת שנותנים על חבילה ללא הגבלה, ואחר כך לנסות מסלול נמוך, לפי דקות שיחה
012 מובייל
יצאה במבצע חדש לחבילה ללא הגבלה במחיר של 59 ש"ח ל-6 חודשים.
שיחות והודעות ללא הגבלה, שיחות ל- 42 יעדים נייחים בחו"ל, לארה"ב וקנדה גם לניידים ו-3 ג'יגה גלישה.
בסיום המחיר יעמוד על 98 ש"ח לחודש.
בנוסף מבצע חדש, ליום העצמאות, המיועד לחיילים בלבד, חבילה ללא הגבלה במחיר של 44 ש"ח למשך 6 חודשים.
כוללת שיחות והודעות ללא הגבלה, שיחות לארה"ב וקנדה ללא הגבלה לנייח ולנייד ו-3 ג'יגה גלישה.
בנוסף בחבילה זו כרטיס ה-SIM יהיה ללא תשלום.
יצאה במבצע חדש לחבילה ללא הגבלה במחיר של 59 ש"ח ל-6 חודשים.
שיחות והודעות ללא הגבלה, שיחות ל- 42 יעדים נייחים בחו"ל, לארה"ב וקנדה גם לניידים ו-3 ג'יגה גלישה.
בנוסף מבצע חדש, ליום העצמאות, המיועד לחיילים בלבד, חבילה ללא הגבלה במחיר של 44 ש"ח למשך 6 חודשים.
כוללת שיחות והודעות ללא הגבלה, שיחות לארה"ב וקנדה ללא הגבלה לנייח ולנייד ו-3 ג'יגה גלישה.
בנוסף בחבילה זו כרטיס ה-SIM יהיה ללא תשלום.
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
שבוע שעבר התניידתי לפלאפון, לאחר שחויתי תקלות עם גולן, ואז גיליתי שבבניין שלי פשוט אין קליטה בכלל.
אני שוקל לחזור לאורנג' או ל- 012.
שאלה:
האם 012 MOBILE פועלת באופן מלא על הרשת של אורנג'?
האם אמורים להיות פערים באיכות הקליטה והגלישה בין 2 החברות, או שלא אמור להיות הבד, בשום אזור..?
שתיהן באותו מחיר, להבנתי, 59 ש"ח לחודש משך חצי שנה, רק שאחרי חצי שנה אורנג' מעט יקרים יותר..
תודה
שאלה:
האם אמורים להיות פערים באיכות הקליטה והגלישה בין 2 החברות, או שלא אמור להיות הבד, בשום אזור..?
שתיהן באותו מחיר, להבנתי, 59 ש"ח לחודש משך חצי שנה, רק שאחרי חצי שנה אורנג' מעט יקרים יותר..
תודה
...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

012 פועלת באופן מלא על הרשת של אורנג'.Gili_Regev כתב:שבוע שעבר התניידתי לפלאפון, לאחר שחויתי תקלות עם גולן, ואז גיליתי שבבניין שלי פשוט אין קליטה בכלל.
שאלה:
תודה...
גולן טלקום
מגדילה את חבילת ה-9 ש"ח שלה ומציעה SMS ללא הגבלה ושיחות לחו"ל.
עד עכשיו כללה החבילה 60 הודעות, 60 דקות שיחה ו-10 מגה גלישה לחודש.
מהיום החבילה כוללת 60 דקות שיחה בארץ ולחו"ל, SMS ללא הגבלה, וגלישה של 10 מגה לחודש.
מחיר החבילה נשאר 9.99 ש"ח לחודש.
בנוסף
מבצע ללקוחות קיימים, שיוסיפו קו נוסף - חדש או ניוד מספר - לחבילת 9 ש"ח, יקבלו 3 חודשים ראשונים חינם.
לאחר מכן חזרה למחיר 9.99 ש"ח בחודש.
המבצע עד לתאריך 24.5.2013.
כל הנ"ל, הוא בנוסף לשני המבצעים, שעדיין מתקיימים בחברה - חודשיים חינם למצטרפים חדשים ומבצע חבר מביא חבר (ראו פה)
מגדילה את חבילת ה-9 ש"ח שלה ומציעה SMS ללא הגבלה ושיחות לחו"ל.
עד עכשיו כללה החבילה 60 הודעות, 60 דקות שיחה ו-10 מגה גלישה לחודש.
מהיום החבילה כוללת 60 דקות שיחה בארץ ולחו"ל, SMS ללא הגבלה, וגלישה של 10 מגה לחודש.
מחיר החבילה נשאר 9.99 ש"ח לחודש.
בנוסף
מבצע ללקוחות קיימים, שיוסיפו קו נוסף - חדש או ניוד מספר - לחבילת 9 ש"ח, יקבלו 3 חודשים ראשונים חינם.
לאחר מכן חזרה למחיר 9.99 ש"ח בחודש.
המבצע עד לתאריך 24.5.2013.
כל הנ"ל, הוא בנוסף לשני המבצעים, שעדיין מתקיימים בחברה - חודשיים חינם למצטרפים חדשים ומבצע חבר מביא חבר (ראו פה)