אך אפשר לחבר ממיר יס נוסף לחיבור אחד של יס
אני רוצה לחבר ממיר (שיש לי כבר) נוסף לחדר השינה (בלי לערב את יס)
בתמונה זה החיבור היחיד שיש לי בבית (יחידת דיור) שכמובן כבר מחובר לממיר
אחד, מה צריך לעשות ומה לקנות כדי לחבר כבל נוסף שישמש לחיבור הממיר בחדר השינה?
יש לציין שיש צורך בכבל של קרוב ל-15 מטר! (הכבל הלבן כמו בתמונה, RF?)
בתמונה זה החיבור היחיד שיש לי בבית (יחידת דיור) שכמובן כבר מחובר לממיר
אחד, מה צריך לעשות ומה לקנות כדי לחבר כבל נוסף שישמש לחיבור הממיר בחדר השינה?
יש לציין שיש צורך בכבל של קרוב ל-15 מטר! (הכבל הלבן כמו בתמונה, RF?)
- Avishay1
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 389
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
מגבר לפני המפצל דווקא יעזור. אי אפשר לשנות את חוקי הפיזיקה.moranshe כתב:כך בחשבון את הורדת העוצמה, כל מפצל כולל שקע מוריד את העוצמה ושום מגבר לא יעזור !!!!...
אם כל מפצל מוריד את העוצמה ב-3dB, (בפועל קצת יותר, ויחד עם רכיבים נוספים אפילו עוד קצת) אז מגבר של 3-4dB לפני המפצל יפצה על החסר.
עכשיו נראה אותך משיג מגבר...
נערך לאחרונה על ידי Avishay1 ב 12/04/2013 0:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
- yakovil
- חבר פעיל

- תגובות: 58
- שם מלא: yakovil
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
מגבר כן יכול לעזור, במידה ובשקע יש עוצמה מינימלית הדרושה לעבודה תקינה של המגבר.
ובמידה ואין ,תסבול ממיקרובלוקים או שקופית תקלה טכנית לסירוגין, מצד שני עם לא תשים מגבר יכול להיות שגם בשקע הקיים עם הממיר תסבול מאותם תקלות. או לסיכומו של עניין אתה חייב רובר בשביל לבדוק מה העוצמות בשקע.
עכשיו לך תשיג מפצל , 15 מטר כבל עם קונקטורים , מגבר 10 DB , ותקווה שכל זה יעבוד בלי תקלות/הפרעות.
ובמידה ואין ,תסבול ממיקרובלוקים או שקופית תקלה טכנית לסירוגין, מצד שני עם לא תשים מגבר יכול להיות שגם בשקע הקיים עם הממיר תסבול מאותם תקלות. או לסיכומו של עניין אתה חייב רובר בשביל לבדוק מה העוצמות בשקע.
עכשיו לך תשיג מפצל , 15 מטר כבל עם קונקטורים , מגבר 10 DB , ותקווה שכל זה יעבוד בלי תקלות/הפרעות.
תודה לכולם על התשובות נראה לי אני ירד מהעניין הזה
יהיה פשוט יותר לדבר עם בעל הבית שידבר עם יס (מקסימום נוסיף עוד כמה שקלים בחודש לשכר דירה
)
דרך הגב חשבתי אולי שבנתיים לפחות, אני יכול לחבר כבל סקארט טו סקארט לממיר שבסלון ומימנו להעביר ישירות
לטלויזיה העניין שצריך כבל שלפחות 5 מטר (השלט של הממיר קולט מחדר השינה) האם האיכות תהיה בסדר בכבל באורך
כזה, והאם קיים כבל יותר ארוך? מצאתי רק 5 מטר...
יהיה פשוט יותר לדבר עם בעל הבית שידבר עם יס (מקסימום נוסיף עוד כמה שקלים בחודש לשכר דירה
דרך הגב חשבתי אולי שבנתיים לפחות, אני יכול לחבר כבל סקארט טו סקארט לממיר שבסלון ומימנו להעביר ישירות
לטלויזיה העניין שצריך כבל שלפחות 5 מטר (השלט של הממיר קולט מחדר השינה) האם האיכות תהיה בסדר בכבל באורך
כזה, והאם קיים כבל יותר ארוך? מצאתי רק 5 מטר...
- amosii
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 240
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
asheryo
כבל סקארט - כנראה שלא תמצא הרבה יותר ארוך מ-5 מטרים. אבל למה? כבל סקארט יקר פי כמה!
כבל 15 מטר RF (לבן) שיעלה לך באיזור ה 40 שקל, הרבה פחות. כמו שכתבו לפניי, אתה צריך לקנות מפצל וגם כבל קצר שיחבר את המפצל לשקע. לכל הכבלים אתה צריך לחבר מחבר F משני הצדדים.
תכל'ס, אני הייתי פונה לבעל הדירה, כדי ש-YES יעשו את זה מסודר.
כבל סקארט - כנראה שלא תמצא הרבה יותר ארוך מ-5 מטרים. אבל למה? כבל סקארט יקר פי כמה!
כבל 15 מטר RF (לבן) שיעלה לך באיזור ה 40 שקל, הרבה פחות. כמו שכתבו לפניי, אתה צריך לקנות מפצל וגם כבל קצר שיחבר את המפצל לשקע. לכל הכבלים אתה צריך לחבר מחבר F משני הצדדים.
תכל'ס, אני הייתי פונה לבעל הדירה, כדי ש-YES יעשו את זה מסודר.