גולן טלקום החלה לשווק סים כפול לרכב
-
smallville4r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
נערך לאחרונה על ידי smallville4r ב 14/04/2013 9:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
בהחלט שירות נחמד.
יש catch קטן שהוא שבדומה לסלקום, ה-SIM לרכב יהיה ללא SMS, אלא Voice בלבד.
יש catch קטן שהוא שבדומה לסלקום, ה-SIM לרכב יהיה ללא SMS, אלא Voice בלבד.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- FIRE_WIRE
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3877
ברוך השם
לזה חיכיתי
לזה חיכיתי
And the meek shall inherit the earth
...
...
- denis29
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
מישהוא יכול לבדוק האם האינטרנט עובד? לי זה פעם יופי לפני זמן מה בסלקום, אם בלקברי ואייפון חח.
תודה
תודה
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- zovirax
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15949
- שם מלא: zovirax
גולן טלקום מעולים
- zovirax
-
- חבר במועדון ה-15K

אגב, יש להם עוד שירות מדהים.
ההודעה של ה VOICE מגיעה ישר ל email עם קובץ
ההודעה של ה VOICE מגיעה ישר ל email עם קובץ
- FIRE_WIRE
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3877
זה בתשלום נוסף?zovirax כתב:אגב, יש להם עוד שירות מדהים.
ההודעה של ה VOICE מגיעה ישר ל email עם קובץ...
And the meek shall inherit the earth
...
...
- netivi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 880
האם הרשת שלהם טובה? יש ניתוקים \ קריסות \ קליטה בכל מקום ?
אשמח לקבל חוות דעת ...
אשמח לקבל חוות דעת ...
- netivi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 880
אני חוזר בי מהשאלה.... אפילו לאתר בית שלהם אי אפשר להיכנס... אז על הרשת .......

- ra
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2437
אין בעייה להכנס לאתר שלהם
- zovirax
-
- חבר במועדון ה-15K

לאFIRE_WIRE כתב:זה בתשלום נוסף?zovirax כתב:אגב, יש להם עוד שירות מדהים.
ההודעה של ה VOICE מגיעה ישר ל email עם קובץ......
פשוט נכנסים להגדרות של החשבון באתר שלהם ומהכניסים את המייל.
- AmiEfroni
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1389
אני הייתי אצלהם 4 חודשים וכול הזמן שיגעתי אותם בדרישה להכניס את השרות הזה שהיה לי שנים רבות באורנז' וללא תשלום.pixies כתב:בהחלט שירות נחמד.
יש catch קטן שהוא שבדומה לסלקום, ה-SIM לרכב יהיה ללא SMS, אלא Voice בלבד....
הסים הכפול פשוט היה מיועד לטאבלט בעיקר לצורך ניווטים ברכב - כלומר דרישה בסיסית לשרות דאטה.
אבל הוא לא כולל DATA? = סתם לא שווה בכלל!!!
מהאתר שלהם:
"חדש! SIM כפול לרכב .09.04.2013
כרטיס ה- SIM המשני לרכב מיועד לשיחות בלבד ולא כולל SMS ,MMS, Data או International roaming."
- OhadG
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1201
האמת, נתנו צ'אנס לגולן טלקום, מפני שבאמת מגיע להם.netivi כתב:האם הרשת שלהם טובה? יש ניתוקים \ קריסות \ קליטה בכל מקום ?
אשמח לקבל חוות דעת ......
לצערי, התוצאה היתה לא טובה. הקו שהיה של אשתי היה לא זמין מדי פעם, ללא שום חיווי במכשיר. זה הגיע למצב שכשהייתי מגיע לאסוף אותה מהעבודה נאלצתי לשלוח לה הודעה בגוגל TALK או סקייפ כיוון שהקו שלה לא היה זמין.
פניות חוזרות ונשנות אל גולן לא הועילו (למרות כל משחקי הקונפיגורציה במכשיר), ונסיונות של תומכים בכירים או מנהלים לחזור אל אשתי לא צלחו מפני ש.... היא לא היתה זמינה.
לאחר חודשיים של נסיונות עזבנו את גולן ועברנו ל-012 מובייל (אורנג') ומאז אין תקלות.
אז יש קצת פחות ציונות (וחבל שכך), אבל לפחות אפשר להשיג את אשתי בטלפון.
- AmiEfroni
-
- חבר ותיק

אמת אוהד, גם אני ניתקלתי בכול 4 בניידים שלי שהיינו בגולן, במקרים של "הפסקת שרות" מה שהם מכנים - והיה מאד לא נעים.
לא הייתה שום דרך להוציא שיחות או לקהל שיחות ואפילו לתפעול שלהם כדי לדווח להם על התקלה.
אני הצלחתי לקבל שרות מיוחד דרך פניה ישירה למשרד יחסי הציבור שלהם - אהם התקשרו לשרות הלקוחות של גולן והם החזירו אלי טלפון די מהר.
אך בגמר המבצע השאירו אותי בדילמה:
להשאר ולשלם 99 שקל לכול חבילה - או לעבור במבצע ל 012 ללא תשלום על הסימים החדשים -
בחבילה של 44 שקל ללא הגבלה לחצי שנה ללא התחייבות.
כמובן שבחרתי באפשרות השניה.
יש לציין שמאז אין לנו בעיה של "הפסקת שרות" וקצב הדאטה גבוה יותר בסמייל מאשר בגולן.
לא הייתה שום דרך להוציא שיחות או לקהל שיחות ואפילו לתפעול שלהם כדי לדווח להם על התקלה.
אני הצלחתי לקבל שרות מיוחד דרך פניה ישירה למשרד יחסי הציבור שלהם - אהם התקשרו לשרות הלקוחות של גולן והם החזירו אלי טלפון די מהר.
אך בגמר המבצע השאירו אותי בדילמה:
להשאר ולשלם 99 שקל לכול חבילה - או לעבור במבצע ל 012 ללא תשלום על הסימים החדשים -
בחבילה של 44 שקל ללא הגבלה לחצי שנה ללא התחייבות.
כמובן שבחרתי באפשרות השניה.
יש לציין שמאז אין לנו בעיה של "הפסקת שרות" וקצב הדאטה גבוה יותר בסמייל מאשר בגולן.
- zovirax
-
- חבר במועדון ה-15K

אני מאוגוסט 2012 לקוח אצל גולן טלקום וחוץ מתקופה של חודש של בעיות קלות (בסביבות דצמבר)OhadG כתב:האמת, נתנו צ'אנס לגולן טלקום, מפני שבאמת מגיע להם.netivi כתב:האם הרשת שלהם טובה? יש ניתוקים \ קריסות \ קליטה בכל מקום ?
אשמח לקבל חוות דעת ......
לצערי, התוצאה היתה לא טובה. הקו שהיה של אשתי היה לא זמין מדי פעם, ללא שום חיווי במכשיר. זה הגיע למצב שכשהייתי מגיע לאסוף אותה מהעבודה נאלצתי לשלוח לה הודעה בגוגל TALK או סקייפ כיוון שהקו שלה לא היה זמין.
פניות חוזרות ונשנות אל גולן לא הועילו (למרות כל משחקי הקונפיגורציה במכשיר), ונסיונות של תומכים בכירים או מנהלים לחזור אל אשתי לא צלחו מפני ש.... היא לא היתה זמינה.
לאחר חודשיים של נסיונות עזבנו את גולן ועברנו ל-012 מובייל (אורנג') ומאז אין תקלות.
אז יש קצת פחות ציונות (וחבל שכך), אבל לפחות אפשר להשיג את אשתי בטלפון....
הכל עובד מדהים.
- denis29
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
מישהו בכל זאת יכול לבדוק את נושא הסים המשני? כי בחברות אחרות זה קיים ועובד, למה להם להיות יוצה דופן?
גם בחו"ל זה קיים, בארה"ב לפחות כן מניסיון שלי.
גם בחו"ל זה קיים, בארה"ב לפחות כן מניסיון שלי.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- AmiEfroni
-
- חבר ותיק

משיחות שהיו לי עם מנהלי ההנדסה שלהם התברר שלפעמים היו הבעיות האלו ברמה אזורית ולא תמיד באשמתם.
הרי הם רוכבים על תשתית סלקום ובהדרגה מקימים את התשתית העצמאית שלהם - באותם אזורים כמו באזור שלי = השרון, הייתה להם בעיה לא פשוטה עם סלקום שעשו להם מדי פעם ניתוקים ( האם בכוונה?). כמו כן רשויות מקומיות מסויימות הערימו קשיים בהקמת מתחמי אנטנות נוספות חדשות וזה התבטא באיכות שירות גרועה ללקוחות שלהם.
אך מכיוון שאני לא משקיע שלהם - אם יש בעיות ואם המחיר גבוה בנוסף לכך - אין לי נאמנות וסבלנות עד שיתקנו את כול הבעיות שלהם ולכן עברתי לסמייל שהם למעשה אורנז' לכול דבר עם תשתית יציבה וותיקה - רק המחיר חצי לתת תשובה עיסקית למלחמה הנוכחית.
שגולן יסדרו את כול המכשולים - והמחיר יהיה אטרקטיבי - אשקול לחזור אליהם בנסיבות החדשות -
אך כמובן בתנאי שיפעילו את הסימים שלהם שעדיין ברשותי ולא יחייבו אותי על סימים חדשים. ירצו לחייב - זאת תהיה הבעיה שלהם.
מקוה שנציג גולן קורא את התגובות בפורום שלנו ויפנימו את העניין הזה.
הרי הם רוכבים על תשתית סלקום ובהדרגה מקימים את התשתית העצמאית שלהם - באותם אזורים כמו באזור שלי = השרון, הייתה להם בעיה לא פשוטה עם סלקום שעשו להם מדי פעם ניתוקים ( האם בכוונה?). כמו כן רשויות מקומיות מסויימות הערימו קשיים בהקמת מתחמי אנטנות נוספות חדשות וזה התבטא באיכות שירות גרועה ללקוחות שלהם.
אך מכיוון שאני לא משקיע שלהם - אם יש בעיות ואם המחיר גבוה בנוסף לכך - אין לי נאמנות וסבלנות עד שיתקנו את כול הבעיות שלהם ולכן עברתי לסמייל שהם למעשה אורנז' לכול דבר עם תשתית יציבה וותיקה - רק המחיר חצי לתת תשובה עיסקית למלחמה הנוכחית.
שגולן יסדרו את כול המכשולים - והמחיר יהיה אטרקטיבי - אשקול לחזור אליהם בנסיבות החדשות -
אך כמובן בתנאי שיפעילו את הסימים שלהם שעדיין ברשותי ולא יחייבו אותי על סימים חדשים. ירצו לחייב - זאת תהיה הבעיה שלהם.
מקוה שנציג גולן קורא את התגובות בפורום שלנו ויפנימו את העניין הזה.
- zovirax
-
- חבר במועדון ה-15K

99 שקל זה יקר בשבילך?!!
כל המבצעי 49 שקל זה רק למשוך לקוחות, זה לא מחיר קבוע.
וכמו שאמרתי מקודם , כבר מינואר הכל יציב ללא אף תקלה.
כל המבצעי 49 שקל זה רק למשוך לקוחות, זה לא מחיר קבוע.
וכמו שאמרתי מקודם , כבר מינואר הכל יציב ללא אף תקלה.
- AmiEfroni
-
- חבר ותיק

כן 99 שקל לעומת 44 שקל על אותה חבילה (לחצי שנה ולא לחודש או לחודשיים), ברשת עדיפה ברמת האיכות = כן זה יקר בשבילי.
ביחוד שמדובר בכפולות.
בנוסף חבילת המינימום של 60 דקות ודאטה - בגולן נתנו רק 10M ב 9.90 שקל בעוד שבסמייל 012 ,החבילה הזאת ב 9 שקל נותנת לי 100M.
אז אין לי טענות לגולן, סה"כ היו בסדר ב4 חודשים מלבד אותם מקרים של "הפסקת שרות" שלא באשמתם, ומהירות גלישה בינונית ( תלוי באזור השהיה).
היום אני מקבל יותר וחוסך כול חודש לפחות 100 שקל כפול 6 = 600 שקל.
אצלי 600 שקל וגם חצי מזה לא הולך ברגל.
ביחוד שמדובר בכפולות.
בנוסף חבילת המינימום של 60 דקות ודאטה - בגולן נתנו רק 10M ב 9.90 שקל בעוד שבסמייל 012 ,החבילה הזאת ב 9 שקל נותנת לי 100M.
אז אין לי טענות לגולן, סה"כ היו בסדר ב4 חודשים מלבד אותם מקרים של "הפסקת שרות" שלא באשמתם, ומהירות גלישה בינונית ( תלוי באזור השהיה).
היום אני מקבל יותר וחוסך כול חודש לפחות 100 שקל כפול 6 = 600 שקל.
אצלי 600 שקל וגם חצי מזה לא הולך ברגל.