שאלה לגבי תמיכת ממיר בעידן פלוס

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
kenwood1 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 110
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

היי חבר'ה,
אני מחפש ממיר עבוד חבר שקנה ממיר של מולר ולא רואים איתו כלום משום מה בטלויזיה שבחדר אפילו התפריט של הממיר מופיע בצורה מחושכת ולא ברורה (lcd של טושיבה בת חמש)
בטלויזיה בסלון רואים טוב (גם טושיבה אבל חדשה), חיברתי את הממיר שיש אצלי (APEX) לטלויזיה בחדר ורואים חלק!

רציתי לדעת האם הממירים הבאים יעבדו בארץ (באתר של הרשות השניה מצויין שצריך "תקן דחיסת השמע HE ACC+V2"
ואני לא בדיוק מבין מה זה אומר.

http://www.focalprice.com/EH0141B/MPEG4 ... Black.html

http://www.focalprice.com/EH0142B/MPEG4 ... a2dbRecVAV

תודה

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4485
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 578 פעמים

שליחה #2 

HE AAC+V2 הוא אחד הקידודים החדשים והמתקדמים ביותר לשמע, וזה הקידוד שמשתמשים בו בארץ בעידן+. לרוע המזל ישראל היא אחת המדינות הבודדות שמשתמשות בו ככה שהתמיכה בו בממירים שלא נרכשו בארץ מאוד בעייתית.
ספציפית לגבי הממיר הזה, כתוב שהוא תומך ב-+AAC. האם זה כולל גם HE AAC+V2? אני לא יודע. יכול להיות שהוא יעבוד, יכול להיות שלא. לא באמת תוכל לדעת אלא אם תיקח את הסיכון, תקנה אותו ותבדוק.

kenwood1 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

תודה, אני אנסה לשלוח לאתר הזה מייל לבדוק

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4485
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 578 פעמים

שליחה #4 

סמוך על התשובה שלהם כמו על אנשי מכירות בחנויות חשמל כשאתה שואל אותם שאלות טכניות.

dmitrys
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1916
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 191 פעמים

שליחה #5 

כל ממיר שתומך ב AAC ידע לפענח את HEAAC-V2, רק אולי בלי התדרים הגבוהים. זאת תכונה בסיסית של הקידוד AAC.
זה ישמע לא משהו, אבל שמיע.

בלי קשר, למה לקנות ממיר בסין כמעט באותו מחיר שמוכרים אותם בארץ עם אחריות, ועוד עם 0 פידבקים?

kenwood1 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

dmitrys כתב:כל ממיר שתומך ב AAC ידע לפענח את HEAAC-V2, רק אולי בלי התדרים הגבוהים. זאת תכונה בסיסית של הקידוד AAC.

בלי קשר, למה לקנות ממיר בסין כמעט באותו מחיר שמוכרים אותם בארץ עם אחריות, ועוד עם 0 פידבקים?
...
בארץ המחיר הזה מוכרים רק את מולר (שזה בעצם יוגורט) וזה ממיר ממש ז_ל, זה מה שהחבר שלי קנה לא רואים בו כלום!
ממיר נורמלי אחר עולה מאה ש"ח יותר במינימום אלא אם מישהו ידע להפנות אותי למקום זול יותר?

dmitrys
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1916
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 191 פעמים

שליחה #7 

kenwood1 כתב:
dmitrys כתב:כל ממיר שתומך ב AAC ידע לפענח את HEAAC-V2, רק אולי בלי התדרים הגבוהים. זאת תכונה בסיסית של הקידוד AAC.

...
בארץ המחיר הזה מוכרים רק את מולר (שזה בעצם יוגורט) וזה ממיר ממש ז_ל, זה מה שהחבר שלי קנה לא רואים בו כלום!
ממיר נורמלי אחר עולה מאה ש"ח יותר במינימום אלא אם מישהו ידע להפנות אותי למקום זול יותר?
...
אני לא מתימר להגיד לך מהו ממיר טוב ומה לא אבל:
בוואלהשופס יש ממירים של אינובה וקונקה במיר מתחיל של בערך 200 שח.
בזאפ יש יונדאי בפחות מ 200, וחברות אחרות קצת יותר מ 200.
לדעתי הסיכוי שאלה יעבדו אינו קטן יותר מהסיכוי שהסיני יעבוד. אבל לפחות תהיה אחריות.
אולי עדיף ללכת לחנויות ולדרוש הדגמה שממיר מסוים אכן עובד, גם אם זה יעלה 100 שקל יותר.

kenwood1 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

dmitrys כתב:
kenwood1 כתב:

...
...
אני לא מתימר להגיד לך מהו ממיר טוב ומה לא אבל:
בוואלהשופס יש ממירים של אינובה וקונקה במיר מתחיל של בערך 200 שח.
בזאפ יש יונדאי בפחות מ 200, וחברות אחרות קצת יותר מ 200.
לדעתי הסיכוי שאלה יעבדו אינו קטן יותר מהסיכוי שהסיני יעבוד. אבל לפחות תהיה אחריות.
אולי עדיף ללכת לחנויות ולדרוש הדגמה שממיר מסוים אכן עובד, גם אם זה יעלה 100 שקל יותר.
...
בוואלה שופס אני לא מצליח למצוא ממירים יש רק אחד במכירה אישית שמתחילה מ 219 ש"ח
הבעיה היא שהחבר שלי קנה לדוגמא את המולר בהום סנטר המחיר של 149 ש"ח הטלויזיה שיש לו בחדר די ישנה ויש שם חיבור HDMI אחד הממיר על הטלויזיה הזאת מוציא סאונד אבל לא רואים תמונה וגם את התפריט שלו רואים בקושי ממש מוחשך, בחיבור לטלויזיה בסלון רואים בסדר, לא באיכות הכי גבוהה בתמונה אבל בסדר כך שהדגמה של הממיר לא באמת תעזור בחנות.

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6112
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 994 פעמים

שליחה #9 

kenwood1 ניסית להחליף ל-RCA בטלוויזיה הראשונה?
ניסית לבדוק בהגדרות שינוי רזולוצית התמונה מצד HDMI?
יש מצב שאתה פותר את התקלה בקלות... לא נראה שיש בעיה בממיר אם במסכים אחרים מתקבלת תמונה תקינה.

בדבר ממיר מאיביי, יש ממיר אפור, חפש סיקור שלי כאן עליו.. הוא עובד פיקס והוא עולה ממש זול... אתה יכול למצוא אותו באיביי באיזה 120 שח בערך.
חסרונות - אין אחריות ואין תמיכה בעברית, העברית הפוכה
יתרונות - תומך בשידורי עידן+, תומך בהקלטות, תומך ב-MKV ובהרצת קבצים מ-DOK, קומפקטי ונחמד.

בהצלחה

kenwood1 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

benny123 כתב:kenwood1 ניסית להחליף ל-RCA בטלוויזיה הראשונה?
ניסית לבדוק בהגדרות שינוי רזולוצית התמונה מצד HDMI?
יש מצב שאתה פותר את התקלה בקלות... לא נראה שיש בעיה בממיר אם במסכים אחרים מתקבלת תמונה תקינה.

בדבר ממיר מאיביי, יש ממיר אפור, חפש סיקור שלי כאן עליו.. הוא עובד פיקס והוא עולה ממש זול... אתה יכול למצוא אותו באיביי באיזה 120 שח בערך.
חסרונות - אין אחריות ואין תמיכה בעברית, העברית הפוכה
יתרונות - תומך בשידורי עידן+, תומך בהקלטות, תומך ב-MKV ובהרצת קבצים מ-DOK, קומפקטי ונחמד.

בהצלחה
...
חיברתי את הממיר גם ב RCA וגם ב HDMI הממיר לא נותן תמונה והתפריט מוחשך מאוד, בחיבור די וי די לאותן כניסות רואים טוב, שיניתי כל מיני הגדרות בטלויזיה וזה לא עוזר, משהו לא מתממשק בחיבור בין הממיר לטלויזיה, בחיבור ממיר של אפקס הכל עובד פיקס.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”