מישהו יודע מה קורה עם הTIME SHIFT TV שלyes?
למה לא הכריזו עליו במסיבת עיתונאים האחרונה או הציגו אותו?
מה קורה עם הTIME SHIFT TV של yes?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
כי ההכרזה היתה שזה פרוייקט שאושר בדירקטוריון ושאמורים להתחיל לעבוד עליו לקראת סוף השנה.
אם אתה שואל אותי, זה היה יותר סוג של הטעיה כדי להרדים את HOT שיחשבו שההודעה הזו יצאה כדי לתת קונטרה למסיבת עיתונאים של HOT ושזו ההכרזה שצפויה במסיבת עיתונאים שבסוף הוכרז בה על ה-multiroom, הממשק החדש וההמלצות הפרסונאליות. אבל זו רק פרשנות שלי.
אם אתה שואל אותי, זה היה יותר סוג של הטעיה כדי להרדים את HOT שיחשבו שההודעה הזו יצאה כדי לתת קונטרה למסיבת עיתונאים של HOT ושזו ההכרזה שצפויה במסיבת עיתונאים שבסוף הוכרז בה על ה-multiroom, הממשק החדש וההמלצות הפרסונאליות. אבל זו רק פרשנות שלי.
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
http://news.pocket.co.il/content/viewne ... style=pktp
חוויה קולנועית גדולה מהחיים - yes כפי שמצויין בכתבה, מדובר במוצר בפיתוח ולכן עדיין אין עוד תאריך להשקה
חוויה קולנועית גדולה מהחיים - yes כפי שמצויין בכתבה, מדובר במוצר בפיתוח ולכן עדיין אין עוד תאריך להשקה
-
guyyg
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 585
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
אני נוטה להסכים איתך...MartinHSabag כתב:כי ההכרזה היתה שזה פרוייקט שאושר בדירקטוריון ושאמורים להתחיל לעבוד עליו לקראת סוף השנה.
אם אתה שואל אותי, זה היה יותר סוג של הטעיה כדי להרדים את HOT שיחשבו שההודעה הזו יצאה כדי לתת קונטרה למסיבת עיתונאים של HOT ושזו ההכרזה שצפויה במסיבת עיתונאים שבסוף הוכרז בה על ה-multiroom, הממשק החדש וההמלצות הפרסונאליות. אבל זו רק פרשנות שלי....