קניתי Xtreamer Prodigy black כמה שאלות תפעול קטנטנות אשמח לעזרתכם :]

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
taliashai פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 218
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

היי קיבלתי את מכשיר הפרודג'י ורואים ממש מדהים אך יש לי כמה שאלות תפעול קטנות שלא הצלחתי לפתור..
1] התרגום שקוע מאוד ולא בתלת מימד מה אני עושה?
2] יש סרטים שהתרגום מאחר בשתי שניות ,ניסיתי בכפתור ה- SYNC SUB רואים שהשניות זזות אך כלום לא קורה בפועל זה כאילו לא משפיע..
3] כשאני מפעיל בלו ריי iso גודל המסך כאילו מתקטן איך אני מגדיל אותו ופותר את התופעה ?
תודה :D

OmriS
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 543
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #2 

1. אם אתה מתכוון לתרגום חיצוני שהוספת (מקובץ SRT או אחרים) ולא לתרגום שמובנה לעיתים בבלוריי מלא אז צר לי לבשר לך שהוא אכן לא בתלת מימד, וזה באמת קצת מציק בעין. תנסה לשחק לו עם צבע הגופן וגודל המסגרת כדי למצוא משהו שאולי יהיה יותר נוח לעין. אם אני לא טועה יש דרך להפוך תרגום מבוסס טקסט לתרגום תלת מימד, שמבוסס על תמונות (נכון?) אבל זה מצריך התעסקות מסוימת.

2. ב sub sync הוא מקדים/מאחר כתוביות במילי-שניות כך ש 2000+/- מילישניות הן 2 שניות, יכול להיות שהתבלבלת ועשית רק 200?

taliashai פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

תודה רבה על התשובה ,וואו מאכזב הקטע עם התרגום כי חלק מהפורום אמר לי שזה גם בתלת מימד אוטומטית.. לגבי השניות אודיע אם הבעיה נפתרה אני אנסה תודה רבה..

taliashai פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

היי OmriS לגבי הכתוביות שמאחרות או מקדימות הצלחתי להסתדר עם המאפיינים של הכתוביות ליד הפונטים וכו..
עכשיו מה שמוזר זה שבאחד הסרטים שהוספתי תרגום מהצד כן ראו את התרגום בתלת מימד מה דעתך מה קרה שכאן כן רואים ובסרטים אחרים לא?

OmriS
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #5 

לא הבנתי, מה הכוונה "הוספתי תרגום מהצד"?

taliashai פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

תרגום חיצוני srt

sagi1261
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 594
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #7 

זום מסך לחיצה על כפתור 4.

OmriS
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #8 

taliashai,
אין לי מושג מה קרה. אני ראיתי עשרות סרטי 3D, בכולם הוספתי תרגום חיצוני וזה אף פעם לא היה בתלת מימד. מצב כזה לא אמור להיות אפשרי. יכול להיות שבסרט שהורדת היה כלול במקרה גם תרגום בעברית? לעיתים נדירות בלוריים מלאים כוללים גם עברית

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”