מעניין לקנות פטיפון
שלום לכולם
זו פעם ראשונה שאני קונה או רואה משהוא כזה בפעול , אך טכנית יודע איך זה פועל ומכאן ההתעניינות
בחיפושים נתקלתי בפטיפון מחבת REVAC , כמה חיפושים שלא עשיתי לא הצלחתי למצוא כולם על הדגמים שלהם
כלום
על פי דברי המוכר זה REVAC LS 6001
ראיתי מגברים שלהם או מה שזה לא יהיה אבל חוץ מזה כלום (אולי מספר פטיפונים אבל לא מאותו דגם)
המוכר דורש 500שח , ומכאן נובעת השאלה (לרוב לא הייתי מתיעץ לפני קניה) חלקי חילוף במידה ואני יצתרך מאיפה ניתן להסיג
אשמח לשמוע גם הצעות עד 500-600שח , עדיפות למשהו טוב שיכול להחזיק שנים , ושימוש (לא תקליטן)
תודה לעוזרים
זו פעם ראשונה שאני קונה או רואה משהוא כזה בפעול , אך טכנית יודע איך זה פועל ומכאן ההתעניינות
בחיפושים נתקלתי בפטיפון מחבת REVAC , כמה חיפושים שלא עשיתי לא הצלחתי למצוא כולם על הדגמים שלהם
כלום
על פי דברי המוכר זה REVAC LS 6001
ראיתי מגברים שלהם או מה שזה לא יהיה אבל חוץ מזה כלום (אולי מספר פטיפונים אבל לא מאותו דגם)
המוכר דורש 500שח , ומכאן נובעת השאלה (לרוב לא הייתי מתיעץ לפני קניה) חלקי חילוף במידה ואני יצתרך מאיפה ניתן להסיג
אשמח לשמוע גם הצעות עד 500-600שח , עדיפות למשהו טוב שיכול להחזיק שנים , ושימוש (לא תקליטן)
תודה לעוזרים
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 158
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
ככל הנראה זה מדבקה, ומומלץ להימנע מפטיפונים כאלה. בתקציב שלך נראה לי שאפשר להשיג איזה טכניקס טוב, אבל לעתים צריך סבלנות עד שמגיע אחד ראוי ללוחות המכירה (לא יודע אם יש כרגע). יש גם פטיפונים אחרים טובים, אבל רצוי להיצמד לחברות הידועות.
אשמח לשמוע על מה אתה מציע , אילו חברות עדיף
ולמה כולם מציעים דווקא את הטכניקס ?
אני לא תקליטן או משהו כזה , אני פשוט רוצה לעלות רמה באיכות
בתגובות ובכל שאר הדברים הבנתי שאין צורך להתקרבה ל BSR למיניהם למרות שהם נמכרים במחיר נמוך
אשמח לדעת את הדעות שלכם בעניין החברות CEC , SONY . DUAL . GARRARD , LENCO
ולפי החברה זה לא נראה חברת מדבקה , הפטיפון בן יותר מ20 שנה זה בטוח
וכל מה שמצאתי ברשת זה המגברים שלהם
ולמה כולם מציעים דווקא את הטכניקס ?
אני לא תקליטן או משהו כזה , אני פשוט רוצה לעלות רמה באיכות
בתגובות ובכל שאר הדברים הבנתי שאין צורך להתקרבה ל BSR למיניהם למרות שהם נמכרים במחיר נמוך
אשמח לדעת את הדעות שלכם בעניין החברות CEC , SONY . DUAL . GARRARD , LENCO
ולפי החברה זה לא נראה חברת מדבקה , הפטיפון בן יותר מ20 שנה זה בטוח
וכל מה שמצאתי ברשת זה המגברים שלהם
במידה ופרסמתי דיל ועליו רשום "בכ___שח"
יש לקחת בחשבון עמלות המרה ושינוי שער ביום החיוב
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 158
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
טכניקס מומלצים מאחר שהם מציעים קומבינציה מנצחת של איכות סאונד, איכות בנייה ועמידות לאורך זמן. קשה ליפול איתם, ואפילו הדגמים הזולים ביותר שלהם בד"כ מספקים. בדקת את ה-SL-D2 שהציעו לך כאן? זה פטיפון טוב ואם הוא שמור היטב אז הקניה כדאית. לגבי החברות שציינת:
GARRARD - אמנם נחשבו טובים בעבר הרחוק (עד לפני כ-40 שנה), אבל לא הייתי קונה כזה היום. בלאו הכי מחיריהם בד"כ יקרים בהרבה מהתקציב שלך.
LENCO - היו להם מודלים טובים אבל גם הם כבר התיישנו ואם תמצא אקזמפלר מטופח מאחד המודלים הטובים הוא גם יהיה יקר מאד יחסית.
DUAL - בהחלט טובים, אבל די נדירים בארץ. נדמה לי שבלוחות מסתובב איזה 505 אחד או שניים באזור ה-500-600 שקל. זה דגם ראוי, ושווה לבחון את האפשרות. על הישנים יותר שלהם לא הייתי הולך (אלה שמתחילים ב-10 או ב-12).
SONY , CEC - היו דגמים טובים, אבל היו גם זבלים. מכשירים טובים באמת של החברות האלה נדירים מאד בארץ.
חברה נוספת מהמומלצות בד"כ היא טורנס.
GARRARD - אמנם נחשבו טובים בעבר הרחוק (עד לפני כ-40 שנה), אבל לא הייתי קונה כזה היום. בלאו הכי מחיריהם בד"כ יקרים בהרבה מהתקציב שלך.
LENCO - היו להם מודלים טובים אבל גם הם כבר התיישנו ואם תמצא אקזמפלר מטופח מאחד המודלים הטובים הוא גם יהיה יקר מאד יחסית.
DUAL - בהחלט טובים, אבל די נדירים בארץ. נדמה לי שבלוחות מסתובב איזה 505 אחד או שניים באזור ה-500-600 שקל. זה דגם ראוי, ושווה לבחון את האפשרות. על הישנים יותר שלהם לא הייתי הולך (אלה שמתחילים ב-10 או ב-12).
SONY , CEC - היו דגמים טובים, אבל היו גם זבלים. מכשירים טובים באמת של החברות האלה נדירים מאד בארץ.
חברה נוספת מהמומלצות בד"כ היא טורנס.
טורנס לא מצאתי ביד 2
יש אחד של סוני מדגם PS-212 עם הנעה ישירה , שמעתי שזה טוב אבל לא יודע בכמה ומה היתרונות , אשמח לקבל הסבר
יש דואל מדגם Dual HS53 אבל משהו דומה לא כזה בידוק עם מחת שבורה של שור , באינטרנט המחת עולה כ 10 דולר אבל אני לא יודע אם זה שווה את זה
אשמח לשמוע מודלים טובים של החברות שצינתי ומאילו עדיף להתרחק
יש אחד של סוני מדגם PS-212 עם הנעה ישירה , שמעתי שזה טוב אבל לא יודע בכמה ומה היתרונות , אשמח לקבל הסבר
יש דואל מדגם Dual HS53 אבל משהו דומה לא כזה בידוק עם מחת שבורה של שור , באינטרנט המחת עולה כ 10 דולר אבל אני לא יודע אם זה שווה את זה
אשמח לשמוע מודלים טובים של החברות שצינתי ומאילו עדיף להתרחק
במידה ופרסמתי דיל ועליו רשום "בכ___שח"