טלוויזית LCD של PILOT

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
amornik פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 155
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78811
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5382 פעמים

שליחה #2 

יש את הבדיחה הקבועה על מערכת של פיילוט שאבא שלי כל פעם מחדש מספר (ואני צוחק כאילו שזו הפעם השמינית בלבד שהוא מספר לי אותה) - פעם הוא קנה מערכת של פיילוט, שכללה פיילה גדולה, פיילה בינונית ופיילה קטנה.

ועכשיו ברצינות. מדובר במוצר מדבקה סטנדרטי, כלומר אין יותר PILOT, זה שם מדבקה שמדביקים על מוצרים שונים שקשה לדעת מי היצרן המקורי שלהם (כלל לא בטוח שגם היבואן יודע).

האם זה טוב? צריך בעיקר להתמקד בנתונים ואם אפשר גם לראות בעיניים, זה לא מזיק.

הנתונים ככה ככה:
1. יחס הניגודיות הוא 1000:1 בלבד. כלומר, נמוך למדי (סביר להניח שהנתונים יהיו נמוכים מזה בפועל, כפי שהם במקומות אחרים).
2. התאורה היא 500 ניטים בלבד (לא בהיר במיוחד).
3. במרבית מסכי המדבקה יש הרבה פינות שחותכים - הפינה הבסיסית ביותר זה עיבוד תמונה ואיכות פאנל. עיבוד תמונה אפשר לראות על ידי בדיקת תוכן באיכות בינונית ולראות אם יש שבירה של קוים (כלומר קוים בזוית נראים מאוד משוננים) ואיכות הפאנל יכולה להיות בעייתית עם תכנים באיכות בינונית (שידורי SDTV מיס או הוט).

בקיצור, ממליץ בחום לבדוק עם יס או הוט לפני רכישה ובתנאי תאורה דומים למה שיהיה לך בבית (לא רקע בהיר).

סביר להניח שעם תכנים מתאימים (סרטי DVD או HDTV) המסך יהיה יותר מסביר.

חשוב לציין שלא דיברתי ספציפית על המסך הזה, אלא באופן כוללני על כל מסכי מדבקה (LCD או פלאזמה).

amornik פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 155
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #3 

קודם כל, תודה רבה על המענה.

חשוב שאציין שאני לא מייעד את הLCS לצפייה ביס או הוט, אלא אך ורק לתכני HD מהאינטרנט. במקרה הזה,נראה שהמסך יספק את מה שאני רוצה.
הסיבה היחידה שבגינה אני מתעניין במסך הזה היא שהוא אמור להיות זול משמעותית מהאחרים. אולי לא שווה לשלם מחיר נמוך ולקבל איכות בינונית בלבד.

דבר שני, האם אוכל לקבל המלצה למסך טוב בסכום של עד 14K ?

תודה רבה

tanrot1
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

המלצה לLCD בתקציב שלך

שליחה #4 

במידה ואתה מעוניין במסך LCD
הייתי ממליץ על הTOSHIBA 42WL66
בחנתי מספר מסכי LCD לאחרונה ולפי דעתי מסך זה בתקציב שהזכרתה הוא הבחירה הטובה ביותר
:)

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”