איך צורבים divx?
שלאה קצת מוזרה.
כל ההקלטות שאני מבצע מה- HTPC שלי עוברות ל- divx ע"י ממיר שהורדתי מ- www.divx.com
שאלה ראשונה - הקבצים שאני מקבל את בסיומת divx ולא סיומת avi כמו כשאני רגיל להוריד מהאימיול וכו.... יש הבדל?
בכל אופן, לאחר שהקלטתי כבר איזה 22 תוכניות של "מגלים עם דורה" לבן שלי, כל החברים מהמשרד מבקשים העתק של הדיסק.
חשבתי שצריבה של מדייה divx למכשיר תואם תהיה פשוטה (פשוט לצרוב את זה כדיסק data וולסמן את קבצי ה- divx) אבל בכמה מכשירים תואמי divx אני לא רואה תמונה, רק שומע סאונד.
משהו יכול להסביר לי איפה טעיתי?
תודה מראש,
כל ההקלטות שאני מבצע מה- HTPC שלי עוברות ל- divx ע"י ממיר שהורדתי מ- www.divx.com
שאלה ראשונה - הקבצים שאני מקבל את בסיומת divx ולא סיומת avi כמו כשאני רגיל להוריד מהאימיול וכו.... יש הבדל?
בכל אופן, לאחר שהקלטתי כבר איזה 22 תוכניות של "מגלים עם דורה" לבן שלי, כל החברים מהמשרד מבקשים העתק של הדיסק.
חשבתי שצריבה של מדייה divx למכשיר תואם תהיה פשוטה (פשוט לצרוב את זה כדיסק data וולסמן את קבצי ה- divx) אבל בכמה מכשירים תואמי divx אני לא רואה תמונה, רק שומע סאונד.
משהו יכול להסביר לי איפה טעיתי?
תודה מראש,
There is a time to live
And a time to die
There is a time to meet your maker.
There is a time to live,
But isn’t strange…
As soon as you’re born, you’re dying.
And a time to die
There is a time to live,
But isn’t strange…
הייתי מניח ש www.divx.com יהיה דווקא תומך? לא?
There is a time to live
And a time to die
There is a time to live,
But isn’t strange…
And a time to die
There is a time to live,
But isn’t strange…
לDIVX יש ורסיות שונות מ3 ועד 6 . חלק מהDIVX פשוט לא תומכים בחלק מהורסיות. בדרך כלל ישנים יותר תומכים פחות קדימה. דאג לקודד את הDIVX במכנה הישן ביותר ואז יש סיכוי שיוצג בכל DVD שיודע להציג DIVX
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -