עזרה במציאת מגבר לסלון - למוזיקה וקולנוע ביתי (3K)
שלום,
אז ככה,
כרגע ישנו מגבר של ימאהה (אמריקאי במקור עוד מעט חוגג בר מצווה) שכבר התחיל לעשות בעיות קלות, ובעיקר אני לא מרוצה מאיכות הסאונד בנגינת מוסיקה (גם רדיו דרך יס, דיסקים ומחשב שמחובר..)
בעבר היו לי 2 רמקולים קדמיים של JBL (עמודים) , אחוריים של Wharefdale וסאב..
כיום לאחר אולטימטומים מצד ההנהלה מחוברים רק זוג קדמיים מדפיים ( Polk Audio RTi4) והסאב.
הדרישות - קולנוע ביתי (דרך מחשב ופליי) - פחות קריטי כיום , ממילא יפעל על 2.1 . אבל בעתיד, יתווספו אחוריים בוודאות.. אבל חייב לציין שאנחנו לא "מפציצים" כאשר רואים סרטים.
מוסיקה - חייב להישמע סבבה (מקווה שאפשרי עם הרמקולים הנוכחיים , שבעתיד כנראה יתפקדו כאחוריים).
כניסות HDMI - חובה , לפחות 2.
שלט ידידותי ואולי אף עם תאורה אחורית כלשהי זה תמיד נחמד.
תקציב לא גבוה ככ, הייתי מעדיף להישאר מתחת ל 3K , אפשרי גם להזמין מחול (Amazon IT/DE/US בשילוב עם חברת שילוח כלשהי..)
יד שנייה גם אפשרי - אבל בספק אם אמצא ...
אודה להכוונות והמלצות.
אז ככה,
כרגע ישנו מגבר של ימאהה (אמריקאי במקור עוד מעט חוגג בר מצווה) שכבר התחיל לעשות בעיות קלות, ובעיקר אני לא מרוצה מאיכות הסאונד בנגינת מוסיקה (גם רדיו דרך יס, דיסקים ומחשב שמחובר..)
בעבר היו לי 2 רמקולים קדמיים של JBL (עמודים) , אחוריים של Wharefdale וסאב..
כיום לאחר אולטימטומים מצד ההנהלה מחוברים רק זוג קדמיים מדפיים ( Polk Audio RTi4) והסאב.
הדרישות - קולנוע ביתי (דרך מחשב ופליי) - פחות קריטי כיום , ממילא יפעל על 2.1 . אבל בעתיד, יתווספו אחוריים בוודאות.. אבל חייב לציין שאנחנו לא "מפציצים" כאשר רואים סרטים.
מוסיקה - חייב להישמע סבבה (מקווה שאפשרי עם הרמקולים הנוכחיים , שבעתיד כנראה יתפקדו כאחוריים).
כניסות HDMI - חובה , לפחות 2.
שלט ידידותי ואולי אף עם תאורה אחורית כלשהי זה תמיד נחמד.
תקציב לא גבוה ככ, הייתי מעדיף להישאר מתחת ל 3K , אפשרי גם להזמין מחול (Amazon IT/DE/US בשילוב עם חברת שילוח כלשהי..)
יד שנייה גם אפשרי - אבל בספק אם אמצא ...
אודה להכוונות והמלצות.
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
אם אתה מחפש 3D ורוצה לחסוך קצת כסף הרסיבר הזה יכול להתאים לך
http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.p ... aa06330a5b
ראיתי גם LX73 בלוחות ב3000 ש'ח שזה מחיר מטורף
{כנראה חטפו אותו}
http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.p ... aa06330a5b
ראיתי גם LX73 בלוחות ב3000 ש'ח שזה מחיר מטורף
תודה למגיבים.. כרגע לא ממש הצלחתי למצוא LXים ביד 2 (לפחות לא כאלו בתקציב).. אמשיך לעקוב..
לגבי ה3D .. לא ממש (או אפילו ממש לא) מעניין אותי, הרבה יותר חשובה לי איכות המוזיקה..
אני יודע שבעבר DENON היו נחשבים לרמה גבוהה בכל הקשור בסאונד, אין לי מושג איך זה היום.. אילו עוד חברות יכולות להיות אופציונליות?
לגבי ה3D .. לא ממש (או אפילו ממש לא) מעניין אותי, הרבה יותר חשובה לי איכות המוזיקה..
אני יודע שבעבר DENON היו נחשבים לרמה גבוהה בכל הקשור בסאונד, אין לי מושג איך זה היום.. אילו עוד חברות יכולות להיות אופציונליות?
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
הנה LX70, קצת מיקוח והוא יהיה בתקציב:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... _ads=39250
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... _ads=39250
No place like home.......... Theater
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
גם הLX70 יכול להיות אופציה טובה
גם היום DENON עומד בשורה אחת עם כל החברות הגדולות.
אם אתה לא הולך לשדרג את הרמקולים שלך למשהו אחר ה1911 יספיק לך.
אם אתה לא הולך לשדרג את הרמקולים שלך למשהו אחר ה1911 יספיק לך.
תודה, בסופו של דבר, כאשר נעבור דירה ... (יכול להיות שנה ויכול להיות גם 5... ) ה RTi4 יעברו לאחורה... כיוון שאני לא מרגיש שאני צריך את שיא הטכנולוגיה לקולנוע הביתי (אפילו היום , הימאהה סוגר לי את הפינה, בטח ובטח כשהיה מחובר לסט רמקולים הישן)..ofir-harlev כתב:גם הLX70 יכול להיות אופציה טובה![]()
אם אתה לא הולך לשדרג את הרמקולים שלך למשהו אחר ה1911 יספיק לך....
לכן הייתי רוצה מגבר שישמש אותי בכיף לעוד 10 שנים.. ושאיכות המוזיקה תיהיה טובה (מה שהימאהה כבר לא נותן).
נ.ב
ה LX70 יוצר כבר ב2008 (מה שאני מצאתי)... האם זה צריך להדאיג?
אמינות בעיקר.. והאם יש משהו דרסטי שהשתנה בהתיייחס לדרישות שלי (3D לא ככ מעניין, ועל הקולנוע ביתי כבר הצהרתי שאפילו הימאהה הנוכחי עושה את העבודה מבחינתי...) , פשוט לא מכיר כ"כ (למשל AIRPLAY - שלא ממש מעניין אותי כדוגמא)movieman כתב:השאלה היא האם הרסיברים האלה (LX70 וכו'...) תומכים בפורמטים החדשים של סאונד ??...
והאם אתם חושבים שהרמקולים הנוכחיים יכולים לספק משהו סביר + ?