בקשת עזרה - חוות דעת על נגן Sony BDP-S185 או Philips BDP7500
-
AmiEfroni
- חבר ותיק

- תגובות: 1389
- נתן תודות: 110 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
הי,
אני בבדיקה לרכישת נגן בלוריי יעודי ברמה טובה וכן באמינות תפעולית והשרדות לאורך זמן - אך לא יקר.
מחפש בעיקר איכות טובה מוכחת ברמת וידאו ואודיו בניגון כותרי BLURAY מקוריים, שמושאלים מהספריה,
נושא הסטרימיינג וניגון קבצים מהרשת או ממקורות אחרים המאוכסנים בדיסקים -הם משניים לחלוטין - אפילו הייתי מוותר עליהם בנגן הבלוריי - כי יש לי פופקורן A210 המכסה את התחום הזה באופן מלא.
תחום התקציב = 1000 שקל.
קראתי לא מעט על נגנים יעודיים מרמות שונות, לצערי כולם כוללים את כול תכונות הרשת והסטרימינג שכאמור מיותרים עבורי ובאופן זה אני משלם על תוספות מיותרות שלא אשתמש בהם.
אנני זקוק בשנתיים הקרובות לנגן 3D ובודאי לא ל - 4K - כי המעבר לרמה הזאת לא יקרה אצלי בתקופה הקרובה.
במגבלות התקציב, התרשמתי מאד מהנגן של פיליפס BDP7500 , ולפי הסקירות המאד חיוביות עליו, כמו זאת למשל
מחודש מרץ 2010:
http://reviews.cnet.co.uk/blu-ray-playe ... -49305308/
ציון גבוה ב CNET = 4.5 מתוך 5
(ד.א - זה אתר שאני מאד מעריך ומאמין לביקורות שלו)
הנגן הזה נמצא כרגע במקום ראשון ברשימת הבדיקות שלי.
לכן שאלותיי:
1.האם יש מישהוא שברשותו הדגם הזה - Philips BDP7500 - אם כן מה רשמיו והמלצותיו - האם הוא אמין מספיק ולא סתם מוצר מדבקה.אשמח לקבל פרטים כולל זמן השימוש בו.
2.האם יש למישהוא הממלצה איפה לרכוש אותו במגבלת התקציב שלי.
3.האם בכלל הוא שווה 1000 שקל בהדגש שהוא נגן משנת 2010 -( או דווקא בגלל שהוא עדיין נמכר, מראה על רצינות והמשכיות היצרן פיליפס במוצר טוב ואמין עם חוות דעת חיוביות מהרוכשים אותו.)
בעיקרון אין לי בעיה לרכוש מוצר מהשניים האחרונות שהוכיח את עצמו וישרת אותי בנאמנות לפחות שלוש שנים.
4. ושאלת המחץ שתביא בטח תגובות - האם ישנה המלצה לנגן אחר-לרכישה בארץ-באיכות ועלות/תועלת טובה יותר ובמגבלת התקציב של 1000 שקל. - נא המלצה אישית עם פרטים ולא רק שם הנגן ( ראיתי וקראתי על הרבה ואני די בדילמה).
מודה על תגובות מהירות - רוצה לרכוש אותו , או מקביל אליו, עוד השבוע ( מתנה לעצמי ליום הולדתי).
אני בבדיקה לרכישת נגן בלוריי יעודי ברמה טובה וכן באמינות תפעולית והשרדות לאורך זמן - אך לא יקר.
מחפש בעיקר איכות טובה מוכחת ברמת וידאו ואודיו בניגון כותרי BLURAY מקוריים, שמושאלים מהספריה,
נושא הסטרימיינג וניגון קבצים מהרשת או ממקורות אחרים המאוכסנים בדיסקים -הם משניים לחלוטין - אפילו הייתי מוותר עליהם בנגן הבלוריי - כי יש לי פופקורן A210 המכסה את התחום הזה באופן מלא.
תחום התקציב = 1000 שקל.
קראתי לא מעט על נגנים יעודיים מרמות שונות, לצערי כולם כוללים את כול תכונות הרשת והסטרימינג שכאמור מיותרים עבורי ובאופן זה אני משלם על תוספות מיותרות שלא אשתמש בהם.
אנני זקוק בשנתיים הקרובות לנגן 3D ובודאי לא ל - 4K - כי המעבר לרמה הזאת לא יקרה אצלי בתקופה הקרובה.
במגבלות התקציב, התרשמתי מאד מהנגן של פיליפס BDP7500 , ולפי הסקירות המאד חיוביות עליו, כמו זאת למשל
מחודש מרץ 2010:
http://reviews.cnet.co.uk/blu-ray-playe ... -49305308/
ציון גבוה ב CNET = 4.5 מתוך 5
(ד.א - זה אתר שאני מאד מעריך ומאמין לביקורות שלו)
הנגן הזה נמצא כרגע במקום ראשון ברשימת הבדיקות שלי.
לכן שאלותיי:
1.האם יש מישהוא שברשותו הדגם הזה - Philips BDP7500 - אם כן מה רשמיו והמלצותיו - האם הוא אמין מספיק ולא סתם מוצר מדבקה.אשמח לקבל פרטים כולל זמן השימוש בו.
2.האם יש למישהוא הממלצה איפה לרכוש אותו במגבלת התקציב שלי.
3.האם בכלל הוא שווה 1000 שקל בהדגש שהוא נגן משנת 2010 -( או דווקא בגלל שהוא עדיין נמכר, מראה על רצינות והמשכיות היצרן פיליפס במוצר טוב ואמין עם חוות דעת חיוביות מהרוכשים אותו.)
בעיקרון אין לי בעיה לרכוש מוצר מהשניים האחרונות שהוכיח את עצמו וישרת אותי בנאמנות לפחות שלוש שנים.
4. ושאלת המחץ שתביא בטח תגובות - האם ישנה המלצה לנגן אחר-לרכישה בארץ-באיכות ועלות/תועלת טובה יותר ובמגבלת התקציב של 1000 שקל. - נא המלצה אישית עם פרטים ולא רק שם הנגן ( ראיתי וקראתי על הרבה ואני די בדילמה).
מודה על תגובות מהירות - רוצה לרכוש אותו , או מקביל אליו, עוד השבוע ( מתנה לעצמי ליום הולדתי).
נערך לאחרונה על ידי AmiEfroni ב 11/04/2013 10:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
עמי,
אני רכשתי לעצמי (גם ליום הולדתי...) את הנגן של סמסונג BDE-5500 - זה הנגן הראשון שלי אז אין לי למה להשוות אז רק אומר שהתפעול שלו מאד נוח ופשוט (למי שמכיר את סמסונג זה אפילו עוד יותר פשוט כי הממשק די זהה למסכי הטלויזיה שלה), איכות התמונה מצוינת (לפי הבנתי אין ממש הבדל בין נגנים שונים באותה רמת מחיר) והחיבורים הם בדיוק מה שהייתי צריך.
3D לא ניסיתי כי אין לי מסך תומך והסמארט האב נחמד אבל לא יותר מצעצוע.
הוא גם מתפקד כסטרימר לכל דבר - זה גם היה שיקול אצלי כי אני לא סומך על הבוקסי בוקס שלי...
רכשתי אותו בחנות פרטית (משווק מורשה של סמסונג) ב 900 שקלים.
אני רכשתי לעצמי (גם ליום הולדתי...) את הנגן של סמסונג BDE-5500 - זה הנגן הראשון שלי אז אין לי למה להשוות אז רק אומר שהתפעול שלו מאד נוח ופשוט (למי שמכיר את סמסונג זה אפילו עוד יותר פשוט כי הממשק די זהה למסכי הטלויזיה שלה), איכות התמונה מצוינת (לפי הבנתי אין ממש הבדל בין נגנים שונים באותה רמת מחיר) והחיבורים הם בדיוק מה שהייתי צריך.
3D לא ניסיתי כי אין לי מסך תומך והסמארט האב נחמד אבל לא יותר מצעצוע.
הוא גם מתפקד כסטרימר לכל דבר - זה גם היה שיקול אצלי כי אני לא סומך על הבוקסי בוקס שלי...
רכשתי אותו בחנות פרטית (משווק מורשה של סמסונג) ב 900 שקלים.
-
AmiEfroni
- חבר ותיק

- תגובות: 1389
- נתן תודות: 110 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
נגן נוסף שהובא לידיעתי ונראה לא רע - Sony BDP-S185
גם עליו ביקורות לא רעות כמו:
http://www.whathifi.com/review/sony-bdp-s185
מחיר מכירה שלו 850 שקל - יבוא/אחריות ישפאר ולא מקביל.
דווקא נחמד לי שכתוב שם שאין לו "no 3D or SACD playback or DLNA" - ממילא לא זקוק להם.
האם מישהוא מכיר את הנגן הזה - אשמח לעזרה וחוות דעת ?
גם עליו ביקורות לא רעות כמו:
http://www.whathifi.com/review/sony-bdp-s185
מחיר מכירה שלו 850 שקל - יבוא/אחריות ישפאר ולא מקביל.
דווקא נחמד לי שכתוב שם שאין לו "no 3D or SACD playback or DLNA" - ממילא לא זקוק להם.
האם מישהוא מכיר את הנגן הזה - אשמח לעזרה וחוות דעת ?
ה-185 מתחלף עכשיו בדגם S1100. שניהם עולים 600 ש"ח באינטרנט.
יש לך גם את הפנסוניק BDT-131, מחירו 900 ש"ח והוא תומך תלת ממד.
לגבי הפיליפס הוא ממש ישן, ראית אותו בשקם? אני יודע שיש דגם 3380 בשקם ומחירו 750 ש"ח, תומך תלת ממד. עסקה לא רעה בכלל.
יש לך גם את הפנסוניק BDT-131, מחירו 900 ש"ח והוא תומך תלת ממד.
לגבי הפיליפס הוא ממש ישן, ראית אותו בשקם? אני יודע שיש דגם 3380 בשקם ומחירו 750 ש"ח, תומך תלת ממד. עסקה לא רעה בכלל.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
בתקציב הזה סוני S390.
http://www.whathifi.com/review/sony-bdp-s390
את הפיליפס אני לא מכיר. באופן כללי אני לא מחזיק מהנגנים שלהם.
http://www.whathifi.com/review/sony-bdp-s390
את הפיליפס אני לא מכיר. באופן כללי אני לא מחזיק מהנגנים שלהם.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
תיקון קל. 490 לא המחליף של ה 390, הוא פשוט סידרה מעליו.ami9 כתב:תודה טל.
כנראה זאת תהיה החלטתי רק הדגם המחליף שלו - קרי 490
שהאודיו שלו שופר בהרבה ואיכות הוידאו נשמרה.
תודה לכול המגיבים.
חג עצמאות שמח לכול חברי הפורום הנהדר הזה....
נכון שהאודיו שלו מצויין ויש לו גם צג ותמיכה בתלת מימד.
גם תמיכה ב sacd היא לא מובן מאיליו בנגנים בתקציב הזה.
אחרי סקר מקיף גם אני רכשתי כזה בפעם אחרונה שביקרתי באירופה.
קנייה מצויינת.