פתרונות jukebok ל Dune
-
YohananHemo
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 151
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
היבואן ממליץ על zappiti. בכל זאת הבנתי שהוא רחוק מלהיות אופטימלי...
אשמח לדעת באילו פתרונות אנשים משתמשים ומה החסרונות והיתרונות של כל פיתרון...
תודה
אשמח לדעת באילו פתרונות אנשים משתמשים ומה החסרונות והיתרונות של כל פיתרון...
תודה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46420
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
-
YohananHemo
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 151
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
תודה על הרשימה. בכל זאת אשמח לשמוע את היתרונות והחסרונות של כל פיתרון
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
השניים הרציניים זה:
1. ZAPPITI - הוא הכי נוח, אבל הכי נדנוד לגרום לו לעבוד עם DUNE, כי צריך איזה אישור מהם בכדי לקבל רשיון לפתוח את ה-EXPORT ל-DUNE... חסרון נוסף הוא שכאשר זה לא מסכים להתקין, זה פשוט בלתי אפשרי להתקין אותו. יש לי מחשב שחוץ מלפרמט שום דבר אחר לא גורם לזה לעבוד...
2. Movinizer - הוא יותר יסודי, יותר אמין, אבל הוא די ניג'ס ודורש התעסקות וגם הבנה כי ממשק המשתמש עקום שם...
אין שום מניעה להריץ כמה במקביל - הרעיון הוא שזה בונה ספריה חדשה שכוללת את הלינקים לסרטים. movienizer גם יודע לעבוד ישירות על הספריות של הסרטים עצמם (לשיקולך).
1. ZAPPITI - הוא הכי נוח, אבל הכי נדנוד לגרום לו לעבוד עם DUNE, כי צריך איזה אישור מהם בכדי לקבל רשיון לפתוח את ה-EXPORT ל-DUNE... חסרון נוסף הוא שכאשר זה לא מסכים להתקין, זה פשוט בלתי אפשרי להתקין אותו. יש לי מחשב שחוץ מלפרמט שום דבר אחר לא גורם לזה לעבוד...
2. Movinizer - הוא יותר יסודי, יותר אמין, אבל הוא די ניג'ס ודורש התעסקות וגם הבנה כי ממשק המשתמש עקום שם...
אין שום מניעה להריץ כמה במקביל - הרעיון הוא שזה בונה ספריה חדשה שכוללת את הלינקים לסרטים. movienizer גם יודע לעבוד ישירות על הספריות של הסרטים עצמם (לשיקולך).
תודה על תשובתך.oferlaor כתב:השניים הרציניים זה:
אין שום מניעה להריץ כמה במקביל - הרעיון הוא שזה בונה ספריה חדשה שכוללת את הלינקים לסרטים. movienizer גם יודע לעבוד ישירות על הספריות של הסרטים עצמם (לשיקולך)....
אם הייתי מבקש ממך להמליץ לי על אחד מהם לעבוד איתו, בהתחשב בכל מה שציינת קודם מה בכל זאת היית ממליץ ?
קניתי להורי dune 101. ביקשתי מהחנות העתק של החשבונית ושלחתי לzapitti. תוך יום התוכנה איפשרה לי לעבוד מול ה-dune. כלומר, סה"כ מולם ההתנהלות הייתה פשוטה. התוכנה לא חפה מבעיות אבל סה"כ מאוד נוחה לעבודה וויזואלית מאוד יפה. מול ה-101 ההרגשה שלי שהעבודה קצת איטית אבל אולי זה קשור למעבד או לעובדה שאני מושך הכל המדיסק מהרשת.