הרסיבר של ביל מארי בסרט Where The Buffalo Roam משנת 1980

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
שלח תגובה
tomyeshuah פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1583
נתן תודות: 496 פעמים
קיבל תודות: 403 פעמים

שליחה #1 

ביל מארי מגלם כאן את דמותו של סופר "פחת ותיעוב בלאס וגאס", האנטר ס. תומסון .
בסצינת הפתיחה (בסרטון ב-05:00 ושוב ב-05:39) מופיע רסיבר Marantz כסוף.
מזהים את הדגם?

tomyeshuah פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1583
נתן תודות: 496 פעמים
קיבל תודות: 403 פעמים

שליחה #2 

סרט נוסף, בו מופיע רסיבר לא מזוהה, הפעם עם מה שנראה כמו נגן 8Track מובנה, הוא Boogie Nights משנת 1997
בסצנה המתרחשת כביכול בחנות בסטריאו בשנות השבעים.

Kosh
סמל אישי של משתמש
גורו וינטאג'
גורו וינטאג'
תגובות: 4069
נתן תודות: 339 פעמים
קיבל תודות: 366 פעמים

שליחה #3 

המרנץ של פיטר ונקמן,הידוע בכינויו ביל מארי,הוא 2285B.יש שם גם טייפ סלילים מעניין שקשה לזהות,אולי של אקאי?
ובליילות בוגי,הייתי מהמר שהרסיבר הוא "מותג הבית" של רשת סטריאו כלשהי,כדוגמת "ריאליסטיק" אבל הרבה פחות מפורסם ממנו.אולי TNSILVER ידע..אגב,אפשר לאחד את הפוסט הזה עם השרשור הזה:
http://www.hometheater.co.il/vt182143.% ... D7%98-quot
Vintage audio is a way of life

Retro audio is good for you

ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100

tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4166
נתן תודות: 619 פעמים
קיבל תודות: 1301 פעמים

שליחה #4 

אני לא מזהה את הרסיבר ב-Boogie Nights אבל לדעתי מדובר במותג לא ידוע כמו Centrex של Pioneer. העיצוב מאוד מתאים לחברה. מדובר דווקא בליין Low End שנועד להוזיל עלויות בתחילת שנות ה-70. אל תשכחו שכל הרסיברים המפלצתיים שאנחנו אוהבים ומתבכיינים היום על המחרים שלהם ב-eBay - עלו בזמנו כמו מכונית יד שנייה. היו גם מותגים שנועדו להמכר בסכומים קטנים ואפשריים יותר אבל החברות הגדולות לא רצו ששמן יקושר עם מותגים כאלה. Centrex היתה דוגמה כזו. Lexington היה עוד מותג כזה שאני זוכר.

אופצייה אחרת, מכיוון שאף אחד בעולם לא מצליח לזהות את הרסיבר הזה - היא שמדובר ב-SX או משהו דומה שהרכיבו עליו 8 track רק לצרכי הסרט - כדי לטשטש את המוצר ולהמנע מפירסומת למותג אמיתי כלשהו ו\או כדי לא להסתבך בתביעות.

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”