הוטנט מתחילים לזייף? יש תחליף טוב יותר ל-100M?
שלום חברים, אשמח אם תוכלו לעזור - אולי הבעייה רק אצלי...
יש לי כרגע הוטנט עם תשתית הוט לא הייתה לי בעייה עד לפני כמה שבועות אבל לאחרונה אני מרגיש האטה משמעותית.
אין בעייה בהורדת קבצים אבל ההאטה מורגשת בגלישה ובעיקר בסטרימינג...Youtube באייפון למשל - ה-3G של אורנג' עובד לי יותר טוב מה-WIFI.
יש לציין שאני לא עובד עם ההוטבוקס כראוטר, חיברתי ראוטר של TP-LINK WR1043ND.
אם אכן הבעייה היא כללית בהוטנט, איזה אלטרנטיבה טובה יותר?
יש לי כרגע הוטנט עם תשתית הוט לא הייתה לי בעייה עד לפני כמה שבועות אבל לאחרונה אני מרגיש האטה משמעותית.
אין בעייה בהורדת קבצים אבל ההאטה מורגשת בגלישה ובעיקר בסטרימינג...Youtube באייפון למשל - ה-3G של אורנג' עובד לי יותר טוב מה-WIFI.
יש לציין שאני לא עובד עם ההוטבוקס כראוטר, חיברתי ראוטר של TP-LINK WR1043ND.
אם אכן הבעייה היא כללית בהוטנט, איזה אלטרנטיבה טובה יותר?
אחי רק שתדע לך אתה מה זה לא בסדרClass889 כתב:לא רואה שום שינוי, אני עדיין מקבל 98 מגה בUDP ו90 מגה תלוי בשרת בTCP.
הבעייה שלך שאתה בודק באתר בדיקת מהירות מאשר להוריד קובץ....
יש פה אנשים מוכנים למכור כליה ואני אישית מוכן
לשדל לזנות את השכנה שלי בישביל כזה אפלאוד
איך ריבונו של העולם הגעת לאפלאוד של 98 מגה בהוט ???
כאילו בבזק היה לך 34 עברת להוט עכשיו יש לך 98 ???
קשה לי מאוד להאמין שגם בהוט היתה ''תקלה'' וקבלת כזה אפלאוד
מה אחי יש מצב אתה מפנק אותנו פה באיזה מדריך איך לגרד כמה
מגות באפלאוד ?
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
בגלל שהם לא מוגדרים בצורה נכונה.gabif כתב:אגב מדוע הבדיקות באתרי הבדיקות מזוייפות לרעה בחיבור חייגן ולא בחיבור ללא חייגן?...
l33cher כתב:מר יאיר - הוא מקבל 98מגה הורדה,וכתב UDP,לא UP - שים משקפיים גיסנו...
tiger2013, גם אתה מרגיש בהאטה של הוטנט?tiger2013 כתב:אני גם חושב על מעבר מהוטנט לבזק בינלאומי אבל מפחד שהטורנטים אצל בזק בינלאומי לא מהיירים...
בשעות מסויימות סירטונים ביוטוב פשוט לא מנגנים...עוצרים כל כמה שניות.
אני דיי בטוח שהעניין קשור לתשתית ולא לספק ...
מאז כל המהלך של הוט להעביר את כולם ל100 מגה חלה ירידה במהירות לרוב הלקוחות, אין הקצאות לרוחב פס, לפחות באזור שבו אני גר
זה מה שראש צוות של טכנאים באזור שלי אמר לי .. לאחר אין ספור תקלות ונפילות וטענה של אותו ראש צוות שהתחנן להעלות את רוחב הפס באזור בשל ריבוי התלונות, התשובה הסופית שלו לבעיה הייתה, תעשה את השיקולים שלך כרגע זה המצב.
בקיצור כמה זול ככה ***..
מאז כל המהלך של הוט להעביר את כולם ל100 מגה חלה ירידה במהירות לרוב הלקוחות, אין הקצאות לרוחב פס, לפחות באזור שבו אני גר
זה מה שראש צוות של טכנאים באזור שלי אמר לי .. לאחר אין ספור תקלות ונפילות וטענה של אותו ראש צוות שהתחנן להעלות את רוחב הפס באזור בשל ריבוי התלונות, התשובה הסופית שלו לבעיה הייתה, תעשה את השיקולים שלך כרגע זה המצב.
בקיצור כמה זול ככה ***..