addon כתוביות בסקין ace וace extra pack ועוג שאלה על ace

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
tomer1749 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1310
נתן תודות: 82 פעמים
קיבל תודות: 128 פעמים

שליחה #1 

קודם כל:
אני לא מצליח להתקין את ace extrapack-יותר מדי דברים נכשלו. זה כל הזמן כותב שנכשל

ולגבי הaddon כתוביות כמה שאלות:
איך אני מגיע אליו בace ?
מה ההבדל בין הaddon המובנה שגם הוא מחיל את subscenter וsubtitle לaddon הישראלי ?

וכשאני בace רואה וידיאו כשאני רוצה את הסרגל התחתון הוא יורד נורא מהר ואני לא מספיק לעשות מה שאני רוצה

תודה

CaTz
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 838
נתן תודות: 89 פעמים
קיבל תודות: 269 פעמים

שליחה #2 

כמה תשובות,
ACE, מוגדר לעבוד רק עם התוסף המקורי, התוסף הישראלי מכיל עדכונים תכופים יותר ובעצם מנוהל ע"י The wiz, ומתוקן ע"י Barak.
למה זה טוב? כי בשביל שבמקורי יתקבל העדכון צריך לחכות לפחות שבועיים, עד שה-REPO שלהם יתעדכן
אצלנו (בישראלי) זה עניין של דקות. מלבד זאת, כבר עכשיו יש שיפורים רבים בישראלי לאומת מה שיש במקורי (מבחינת תמיכה באתרים הישראליים.)

בשביל לעבוד בסקין ACE המקורי, אתה צריך לערוך את הקוד, כפי שציינתי פה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 17#1841317

אם אתה לא רוצה, ב-REPO הישראלי, זה שמנוהל ע"י THEWIZ, יש לך גירסה ערוכה של הסקין ש-THEWIZ תיקן ושינה את הקוד של הסקין לכזה שיתמוך בדברים, ז"א, מספיק שתוריד את -ACE מה-REPO הישראלי, ויש לך תמיכה בתוסף הכתוביות הישראלי.

לגבי התפריט ניווט בזמן צפייה, תלחץ על ENTER, זה יפתח אותו קבוע...ואז אתה יכול עם החצים לזוז בו...

iveleli
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 402
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #3 

לגבי ההורדה של ace extrapack שנכשלת גם לי זה קרה, תעבור לשפה אנגלית ואז תוריד את ה extrapack ואז זה ירד כמו שצריך ותוכל לחזור חזרה לעברית.

tomer1749 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

CaTz כתב:כמה תשובות,
ACE, מוגדר לעבוד רק עם התוסף המקורי, התוסף הישראלי מכיל עדכונים תכופים יותר ובעצם מנוהל ע"י The wiz, ומתוקן ע"י Barak.
למה זה טוב? כי בשביל שבמקורי יתקבל העדכון צריך לחכות לפחות שבועיים, עד שה-REPO שלהם יתעדכן
אצלנו (בישראלי) זה עניין של דקות. מלבד זאת, כבר עכשיו יש שיפורים רבים בישראלי לאומת מה שיש במקורי (מבחינת תמיכה באתרים הישראליים.)

בשביל לעבוד בסקין ACE המקורי, אתה צריך לערוך את הקוד, כפי שציינתי פה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 17#1841317

אם אתה לא רוצה, ב-REPO הישראלי, זה שמנוהל ע"י THEWIZ, יש לך גירסה ערוכה של הסקין ש-THEWIZ תיקן ושינה את הקוד של הסקין לכזה שיתמוך בדברים, ז"א, מספיק שתוריד את -ACE מה-REPO הישראלי, ויש לך תמיכה בתוסף הכתוביות הישראלי.

לגבי התפריט ניווט בזמן צפייה, תלחץ על ENTER, זה יפתח אותו קבוע...ואז אתה יכול עם החצים לזוז בו...
...
תודה רבה !
iveleli כתב:לגבי ההורדה של ace extrapack שנכשלת גם לי זה קרה, תעבור לשפה אנגלית ואז תוריד את ה extrapack ואז זה ירד כמו שצריך ותוכל לחזור חזרה לעברית.
...
תודה !

TheWiz
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3253
נתן תודות: 247 פעמים
קיבל תודות: 1436 פעמים

שליחה #5 

iveleli כתב:לגבי ההורדה של ace extrapack שנכשלת גם לי זה קרה, תעבור לשפה אנגלית ואז תוריד את ה extrapack ואז זה ירד כמו שצריך ותוכל לחזור חזרה לעברית.
...
אני ממש לא רואה איך שפת הממשק קשורה להורדת ההרחבות בכלל. :מבולבל:

בכל מקרה תוסף זה גם קיים במקור העברי ככה שבמקרה של בעיות בREPO הרישמי זה ירד מהמקור העברי.

tomer1749 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

TheWiz כתב:
...

בכל מקרה תוסף זה גם קיים במקור העברי ככה שבמקרה של בעיות בREPO הרישמי זה ירד מהמקור העברי.
...
הסתדרתי תודה.
אני גם לא רואה איך זה קשור אבל ברגע ששיניתי לאנגלית השגיאה נעלמה וזה הותקן.

Enc0der
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 567
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #7 

TheWiz כתב:
...

...
אני לא יודע איך זה קשור, אבל גם לי היתה בעיה עם הורדה של ה-extrapack (הוא פשוט לא הוריד כלום, חיכה שניה ואז כתב "ההורדה נכשלה" או משהו כזה). שיניתי את הממשק לאנגלית, וברגע שעשיתי את זה הכל ירד בלי בעיות. אח"כ שיניתי חזרה לעברית והכל המשיך לעבוד.

tomer1749 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

Enc0der כתב:
TheWiz כתב:
...

...
אני לא יודע איך זה קשור, אבל גם לי היתה בעיה עם הורדה של ה-extrapack (הוא פשוט לא הוריד כלום, חיכה שניה ואז כתב "ההורדה נכשלה" או משהו כזה). שיניתי את הממשק לאנגלית, וברגע שעשיתי את זה הכל ירד בלי בעיות. אח"כ שיניתי חזרה לעברית והכל המשיך לעבוד.
...
+1
גם אקסטרות במזג אוויר שקשורות לextrapack אני לא מצליח בעברית.
מעביר לאנגלית>מתקין>חוזר לעברית> למה ?

iveleli
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 402
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #9 

כנראה שאם משנים את שפת הממשק לאנגלית וההורדות מתקבלות אז כן יש קשר, צריך פשוט קצת לחפור ולמצוא את התשובה, אבל לי לא היה כוח לחפירה הזאת אז התחלתי לנסות כל מיני קומבינציות עד שעליתי על זה, שזה קשור לשפת הממשק, לך תבין :wink:

tomer1749 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

כן.
הסתדרתי תודה בכל מקרה

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”