לא לקנות ב KSP
שלום,
אני מקווה שאחרי החוויה המפוקפקת שאני עובר ב KSP מישהו ילמד מהניסיון שלי...
קניתי לפני מס' חודשים מכשיר סלולרי מסוג HTC ONE X PLUS,
א) החברה מספקת את הטלפון עם מטען לא מקורי (מטען של סמסונג, לא של HTC, הייתי צריך לקנות בנפרד).
ב) כשחיברתי את הטלפון למחשב עם הכבל החשמלי שסופק על ידי KSP עלה עשן מהמכשיר. כשמסרתי את המכשיר לתיקון נאמר לי שמדובר בנזק חיצוני למכשיר ולכן עלי לשאת בעלות התיקון. מיותר לציין שחיברתי למחשב הזה אייפון וגם טלפונים סלולריים אחרים שלא עשו שום בעיה דומה.
ג) לאחר שמסרתי את המכשיר לתיקון לקח להם 5 ימים רק כדי להעביר את המכשיר למעבדה המתאימה. פניתי לשירות הלקוחות שלהם טלפונית ובכתב ולא קיבלתי שום מענה מה סטטוס הטיפול במכשיר והם התעלמו לחלוטין מבקשותי לזרז את הטיפול. עברו כבר מעל 10 ימים... עדיין מחכה ואין קול ואין מענה. כשאמרתי להם שבחברות הסלולר המכשיר היו מתוקן עוד באותו היום ענו לי שאצלם זה 14 ימי עסקים (שלושה שבועות כדי לתקן טלפון? )
מסקנה - זול עולה ביוקר
אפשר לקנות שם כל דבר שלא דורש תמיכה... נגיד משטח לעכבר או שגם זה לא
אני מקווה שאחרי החוויה המפוקפקת שאני עובר ב KSP מישהו ילמד מהניסיון שלי...
קניתי לפני מס' חודשים מכשיר סלולרי מסוג HTC ONE X PLUS,
א) החברה מספקת את הטלפון עם מטען לא מקורי (מטען של סמסונג, לא של HTC, הייתי צריך לקנות בנפרד).
ב) כשחיברתי את הטלפון למחשב עם הכבל החשמלי שסופק על ידי KSP עלה עשן מהמכשיר. כשמסרתי את המכשיר לתיקון נאמר לי שמדובר בנזק חיצוני למכשיר ולכן עלי לשאת בעלות התיקון. מיותר לציין שחיברתי למחשב הזה אייפון וגם טלפונים סלולריים אחרים שלא עשו שום בעיה דומה.
ג) לאחר שמסרתי את המכשיר לתיקון לקח להם 5 ימים רק כדי להעביר את המכשיר למעבדה המתאימה. פניתי לשירות הלקוחות שלהם טלפונית ובכתב ולא קיבלתי שום מענה מה סטטוס הטיפול במכשיר והם התעלמו לחלוטין מבקשותי לזרז את הטיפול. עברו כבר מעל 10 ימים... עדיין מחכה ואין קול ואין מענה. כשאמרתי להם שבחברות הסלולר המכשיר היו מתוקן עוד באותו היום ענו לי שאצלם זה 14 ימי עסקים (שלושה שבועות כדי לתקן טלפון? )
מסקנה - זול עולה ביוקר
אפשר לקנות שם כל דבר שלא דורש תמיכה... נגיד משטח לעכבר או שגם זה לא
מזכיר מאוד את ההתנערות שלהם מאחריות בתקלות דיסקים קשיחים
http://www.hometheater.co.il/vp1819492#1819492
כנראה זה "הנוהל" שלהם במקרה של תקלה - להאשים את הלקוח.
http://www.hometheater.co.il/vp1819492#1819492
כנראה זה "הנוהל" שלהם במקרה של תקלה - להאשים את הלקוח.
Bad decisions make good stories
- maladjusted
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 638
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
הדעות כנראה חלוקות. מי שנפל איתם ידאג להשמיץ אותם. אני ועוד כמה שאני מכיר דווקא מרוצים. כנ"ל באג.
אייבורי דווקא ניסו לתחמן אותי טיפה יותר מדי במפרטי מחשב (חלק לא זמין, צריך לשדרג).
דרך אגב, הודעה ראשונה באתר וישר ניגשת לנושא הזה? טיפה חשוד מאד...
אייבורי דווקא ניסו לתחמן אותי טיפה יותר מדי במפרטי מחשב (חלק לא זמין, צריך לשדרג).
דרך אגב, הודעה ראשונה באתר וישר ניגשת לנושא הזה? טיפה חשוד מאד...
- elrom
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 312
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 33 פעמים
משהו לא טוב קרה ל ksp בשנים האחרונות.
לאחר מס' שנים שהייתי רוכש אצלהם, די בקביעות, הפסקתי כי השירות שלהם לא היה טוב. בשנים האחרונות אני לא קונה מהם גם אם הם זולים יותר. אם הייתה תקלה ברכיב/מכשיר תמיד ניסו להפיל עלי ולהוציא עוד כמה שקלים.
אייבורי בסדר גמור, לפחות מהניסיון שלי מהשנים האחרונות.
לאחר מס' שנים שהייתי רוכש אצלהם, די בקביעות, הפסקתי כי השירות שלהם לא היה טוב. בשנים האחרונות אני לא קונה מהם גם אם הם זולים יותר. אם הייתה תקלה ברכיב/מכשיר תמיד ניסו להפיל עלי ולהוציא עוד כמה שקלים.
אייבורי בסדר גמור, לפחות מהניסיון שלי מהשנים האחרונות.
+1elrom כתב:משהו לא טוב קרה ל ksp בשנים האחרונות.
אייבורי בסדר גמור, לפחות מהניסיון שלי מהשנים האחרונות....
רוני
- shlomiassaf
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
KSP היא חברה שעובדת על שולי רווח מאוד קטנים בנפח גבוהה ובשוק תחרותי מאוד.
אני מניח שבכדי לשרוד ולהציע מחירים כאלו החברה מגיע לאי אלו הסכמים עם היצרנים..
למשל, אי רכישת אחריות בשביל לקבל מחיר מוזל ואז הסיכון עובר ל-KSP שממררת ללקוח את החיים.
עוד אופציה, עמידה ביעדי החזרות, למשל החזרה של 1% מעניקה בונוס ל-KSP...
זו לדעתי הסיבה שהחברה נוקטת בגישה הזו, זה כמובן לא תירוץ לשירות הביזיוני.
מאז הפייסבוק היו מקרים שדברים השתנו במעט, גם בפורום ראיתי כמה הצלחות במימוש אחריות.
אני גם הצלחתי לממש אחריות על כונן קשיח שנותר לו חודש אחריות אחד בלבד (מתוך שלוש)...
המוכרים אכן ניסו למרוח אותי אבל ישר איך שהוא התחיל לבלוש בכונן ולמלמל נתתי לו הרצאה שאני מכיר את השטויות שלהם...
מי שקונה ב-KSP חייב להבין שמצפה לו קרב כלשהו במימוש אחריות מכיוון שהם עובדים בשיטת מצליח.
מי שמפגין בקיאות לא ילחמו בו.
אני חושב שהם קשובים לרחשים אבל בסופו של דבר אם המכירות שלהם לא נפגעות הם לא ישנו גישה...
אגב, צריך להודות (ללא קשר למקרה הנ"ל) שגם הלקוחות לא תמימים ועל כל לקוח תמים יש 3 לא וזה פוגע בנו.
אני מניח שבכדי לשרוד ולהציע מחירים כאלו החברה מגיע לאי אלו הסכמים עם היצרנים..
למשל, אי רכישת אחריות בשביל לקבל מחיר מוזל ואז הסיכון עובר ל-KSP שממררת ללקוח את החיים.
עוד אופציה, עמידה ביעדי החזרות, למשל החזרה של 1% מעניקה בונוס ל-KSP...
זו לדעתי הסיבה שהחברה נוקטת בגישה הזו, זה כמובן לא תירוץ לשירות הביזיוני.
מאז הפייסבוק היו מקרים שדברים השתנו במעט, גם בפורום ראיתי כמה הצלחות במימוש אחריות.
אני גם הצלחתי לממש אחריות על כונן קשיח שנותר לו חודש אחריות אחד בלבד (מתוך שלוש)...
המוכרים אכן ניסו למרוח אותי אבל ישר איך שהוא התחיל לבלוש בכונן ולמלמל נתתי לו הרצאה שאני מכיר את השטויות שלהם...
מי שקונה ב-KSP חייב להבין שמצפה לו קרב כלשהו במימוש אחריות מכיוון שהם עובדים בשיטת מצליח.
מי שמפגין בקיאות לא ילחמו בו.
אני חושב שהם קשובים לרחשים אבל בסופו של דבר אם המכירות שלהם לא נפגעות הם לא ישנו גישה...
אגב, צריך להודות (ללא קשר למקרה הנ"ל) שגם הלקוחות לא תמימים ועל כל לקוח תמים יש 3 לא וזה פוגע בנו.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
יש לי תמיד קושי עם הודעות נגד חברה כשהכותב נרשם לאתר רק בשביל לכתוב את הביקורת הבעייתית.
יש בדבריך משהו,קצת פישי,מצד שני לכל יוזר כאן צריכה להיות הודעה ראשונה כלשהי באתר...והעובדה שההודעה הראשונה שלו ביקורתית באופן ישיר כלפי חברה כלשהי,במקרה הזה KSP ,לא הופך אותו אוטומטי לבעל עניין או אינטרס חבוי.זו דעתי לפחות.oferlaor כתב:יש לי תמיד קושי עם הודעות נגד חברה כשהכותב נרשם לאתר רק בשביל לכתוב את הביקורת הבעייתית....
פעם היה להם שירות הרבה יותר טוב לפי דעתי, וגם היה הרבה יותר זול, בכלל אני לא מבין למה אנשים חושבים שהמחירים שלהם זולים, לא זוכר פעם אחת שהם היו זולים יותר ממקומות אחרים שבדקתי, לפני חודש קניתי שני מחשבים למישהו (לא חשוב מאיזו חנות שלא יחשבו שאני עושה פרסומת) בKSP אותם מחשבים עם אותו מפרט היה עולה 700 שח יותר ( במקום 7200 כמעט 8000 ) וזה לא פעם ראשונה, מצחיק שאחרי שהם הורידו את עצמם מזאם הם אומרו שזה בגלל שהם מעדיפים להשקיע את הכסף בפרסום, ואמרו לנאשים בפרסומות ברדיו שיבדקו איפה יותר זול, בחיים לא ראיתי אותם בזאפ מקום ראשון
למקום הראשון או השני או השלישי,או החמישי או העשירי אין שום חשיבות.
לפעמים הפערים בין המקום הראשון לחמישי הוא שקל אחד,כמה שקלים בודדים או עשרים שקל אם מדובר על מוצר שעולה כמה מאות שקלים.הרבה יותר חשוב חנות אמינה שדואגת לך אחרי הרכישה אם יש תקלות.ולא שאני טוען ש KSP כאלה או לא,בכל חיי קניתי מהם עכבר לנייד ואיזה כרטיס זכרון.
800 שקל בקנייה של 8000 זה אכן פער משמעותי,של 10% אבל אם החנות הזולה יותר נותנת יחס ושירות לקוחות גרוע ומחפיר אחרי הקניה לא שווה לקנות שם כי אין נשארת לבד להתמודד עם מוצר לא תקין.
לפעמים הפערים בין המקום הראשון לחמישי הוא שקל אחד,כמה שקלים בודדים או עשרים שקל אם מדובר על מוצר שעולה כמה מאות שקלים.הרבה יותר חשוב חנות אמינה שדואגת לך אחרי הרכישה אם יש תקלות.ולא שאני טוען ש KSP כאלה או לא,בכל חיי קניתי מהם עכבר לנייד ואיזה כרטיס זכרון.
800 שקל בקנייה של 8000 זה אכן פער משמעותי,של 10% אבל אם החנות הזולה יותר נותנת יחס ושירות לקוחות גרוע ומחפיר אחרי הקניה לא שווה לקנות שם כי אין נשארת לבד להתמודד עם מוצר לא תקין.
די חסר תכלית כל שרשורי ה"עלוהום" האלו שיוצאים פעם ב .
אני דווקא כלקוח ותיק שלהם (מ2005 ) די מרוצה ,ונכון נאלצתי להפעיל אחריות לאחרונה על
דיסק 2TB שרכשתי מסניף פ"ת - אמנם חיכיתי כשבוע + ,,אבל זה היה ממש בחגים ואח"כ החליפו לי את הדיסק לחדש .
אני מניח שיש אכן לקוחות שכן נפגעים ולא בצדק (כמו שאני נפגעתי בחברה אחרת) ,אבל עליהם יש לא מעט שכן מרוצים .
ייתכן כי יש ירידה כלשהי ברמת השרות שלהם אבל היא אינה שונה משאר החברות פה בארץ - אשר מצמצמות כ"א ע"ח השרותיות שלהן שנפגע.
בכלל מרגיש כאילו כל החברות יישרו קו ורמת השרות שלהם ירדה פה בכל שוק התקשורת . צר לי אבל יבואנים אחרים לא ממש מכבדים אחריות בצורה אחרת .ויש לא מעט דוגמאות .
אני דווקא כלקוח ותיק שלהם (מ2005 ) די מרוצה ,ונכון נאלצתי להפעיל אחריות לאחרונה על
דיסק 2TB שרכשתי מסניף פ"ת - אמנם חיכיתי כשבוע + ,,אבל זה היה ממש בחגים ואח"כ החליפו לי את הדיסק לחדש .
אני מניח שיש אכן לקוחות שכן נפגעים ולא בצדק (כמו שאני נפגעתי בחברה אחרת) ,אבל עליהם יש לא מעט שכן מרוצים .
ייתכן כי יש ירידה כלשהי ברמת השרות שלהם אבל היא אינה שונה משאר החברות פה בארץ - אשר מצמצמות כ"א ע"ח השרותיות שלהן שנפגע.
בכלל מרגיש כאילו כל החברות יישרו קו ורמת השרות שלהם ירדה פה בכל שוק התקשורת . צר לי אבל יבואנים אחרים לא ממש מכבדים אחריות בצורה אחרת .ויש לא מעט דוגמאות .