ביקורת ממש מקוצרת לסמסונג 46EH5300

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
yondon פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 320
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #1 

אתמול קיבלתי את הטלויזיה הנ"ל ולמען הדורות הבאים אשמח לשתף אתכם בהתרשמותי:
-איכות תמונה בשידורי SD דרך עידן פלוס מצויינים- זאת אומרת הרבה הרבה יותר טובים מכל הדגמה שראיתי בחנות כשביקשתי לראות שידורים רגילים. באופן מפתיע הטלויזיה קולטת את שידורי עידן פלוס מבלי שאפילו היא מחוברת לשום אנטנה או קיר.
-HD- תענוג, אין עננות למסך ובסצינות חשוכות או שחורות אפשר לחשוב שהטלויזיה כבויה.
איכות סאונד- מפתיע מאוד לטובה מטלויזיה "דקה"- מכיוון שהטלויזיה הזאת עבה מאוד יחסית ללדים הדקות כנראה מצאו מקום להכניס רמקולים נורמלים ואיכות הצליל לגיטימית לחלוטין.
-זויות צפייה- החוליה החלשה ביותר. כל סטיה ממרכז התמונה מובילה לדהיית הצבעים ולאיבוד הקונטרסט. אני יודע שזה אופייני לטלויזיות LED שלא משתמשות בפאנל IPS אבל עדיין זה נראה לי מוגזם. מה שכן התופעה לא מחמירה יותר מידי כשממשיכים להגדיל את זוית הצפייה- זאת אומרת שאין כזה הבדל גדול בין לצפות מזוית של 45 או 70, ובכלל מי צופה בטלויזיה מזוית כזאת..
-סמארט וLDNA- הפתעה גדולה. הרבה יותר מגימיק- זה פשוט עובד ועובד טוב. הרבה אפליקציות ותוכן וכצובן אפשרות להתיקין PLEX. הטלויזיה מגויירת כהלכה והתמיכה בעברית נהדרת.
הטלויזיה מחוברת לראוטר בחיבור חוטי והמחשב מחובר אלחוטית. ועם זאת הטלויזיה מזרימה מהמחשב כל קובץ ללא בעיה- גם הקבצים הכי גדולים מסוג בלוריי. וקוראת תרגום ללא בעייה.

לסיכום כמו שאתם מבינים אני מאוד מרוצה- ידעתי בדיוק מה אני רוכש ובכל זאת אני מופתע לטובה (בעיקר מיכולות הרשת של הטלויזיה). אני חושב שבמחיר שבה ניתן לרכוש אותה היום (יותר נמוך מהמחיר בזאפ ליבואן רשמי) היא אופציה נהדרת.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”