כרטיס ממיר yes
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10914
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
הורי מנויים של יס כבר יותר מ 12 שנים ברציפות
מעולם לא החליפו להם כרטיסים לממירים שלהם.
את הממירים דווקא כן החליפו.
ממליץ שהגלוק יהיה בהישג יד
מעולם לא החליפו להם כרטיסים לממירים שלהם.
את הממירים דווקא כן החליפו.
ממליץ שהגלוק יהיה בהישג יד
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
תתקשר ליס לוודא שאכן התקשרו אלייך מהם ולא מנסים לעקוץ אותך, נשמע מופרך ומוזר, תדבר עם המוקד הטכני ותראה שיש להם בלו"ז טכנאי שאמור להגיע אלייך
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
כנראה שמדובר בסדרה מסויימת של כרטיסים שאולי יש להם בעיה או אחוז גבוה של תקלות
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
כמה כבר סוגים היוא? כי אני לא חושב שהם אשכרה מארגנים כרטיסים חדשים לכל ממיר שמוספק, יש לי בבית 3 ממירים, כולם חדשים,
TOTAL, ועוד 2 HD, כולם הגיעו אם כרטיסים כאלה משופשפים חח, בכל מקרה תעדכן אותנו, לי אשית היו כרטיסים כתומים, וכיום זה הכרטיסים
הלבנים אם נקודות.
TOTAL, ועוד 2 HD, כולם הגיעו אם כרטיסים כאלה משופשפים חח, בכל מקרה תעדכן אותנו, לי אשית היו כרטיסים כתומים, וכיום זה הכרטיסים
הלבנים אם נקודות.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
לא חושב שהצפנה קשורה לכרטיס החכם, הכרטיס אך ורק לבקרה של YES ממה שאני יודע, לא יודע אם יש הצפנה חומריתת בממיר, עולי היא בכלל תוכנתית,
ועגב חח לגבי מה ש vic1234 ציין, בעבר זכור לי היו פה אנשים שהכניסו כרטיס של YES לכרטיס לויין במחשב ויכלו לצפות בYES ממחשב,
זכור לי גם חברים שהשתמשו בו ב DREAMBOX ומכשירים דומים.
ועגב חח לגבי מה ש vic1234 ציין, בעבר זכור לי היו פה אנשים שהכניסו כרטיס של YES לכרטיס לויין במחשב ויכלו לצפות בYES ממחשב,
זכור לי גם חברים שהשתמשו בו ב DREAMBOX ומכשירים דומים.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
denis29 -
כרטיס הצפייה של YES הוא כרטיס חכם עם מעבד ומוצפן בשיטת ההצפנה NDS ( VIDEOGUARD) . הכרטיס"נשוי" למקלט ספציפי ועקרונית לא ניתן להעבירו למקלט/ים אחרים. יחד עם זאת, הצדק עימך במה שציינת בסיפא. זו גם הסיבה להחלפת גרסת הכרטיסים....
כרטיס הצפייה של YES הוא כרטיס חכם עם מעבד ומוצפן בשיטת ההצפנה NDS ( VIDEOGUARD) . הכרטיס"נשוי" למקלט ספציפי ועקרונית לא ניתן להעבירו למקלט/ים אחרים. יחד עם זאת, הצדק עימך במה שציינת בסיפא. זו גם הסיבה להחלפת גרסת הכרטיסים....