לאחר רומן מאוד ממושך עם חברת הוט , ואחרי שהיום כבר עברו את כל הטעם הטוב.
החלטתי לשתף אתכם בפוסט האחרון שהעלתי בדף פייסבוק שלהם.
"
שלום רב,
אני לקוח מאוד מאוד כועס ומאוכזב,
בחיים לא נתקלתי בחוסר מקצועיות וזלזול כזה בלקוח.
לאחר אין ספור תלונות במחלקה הטכנית שלכם,
עקב גלישה איטית ואיטיות ותקיעות אין סופיות בממיר ה HD המקליט. פתחתי קריאה לפני חג הפסח, רק היום הגיעה טכנאי.
לאחר בדיקה של כ- חצי שעה, נאמר ע"י הטכנאי שאין לו פיתרון לתקלות שלי,
לגבי האינטרנט "אני משום מה מקבל בין 12 ל 15 מגה כשאני אמור לקבל 100 מגה" אין לו מושג למה.
לגבי הממירי HD מקליטים: "אני מצטער אלו הממירים יש איתם מלא מלא תקלות, יש לקוחות שיותר סובלים ממך ואין מה לעשות, תחייה עם זה"
לאחר שקיבלתי תשובות אלו והייתי מאוד מופתע שטכנאי שאמור להיות בעל מקצוע ומגיב ככה!!!!
הטכנאי עזב, ניסיתי להתקשר לשירות 4 פעמים (בכל אחת מהפעמים המתנתי 10 דק ממושכות), בכל פעם הסברתי את עצמי במשך 5 דק' הנציג אמר שמעביר אותי לטיפול והשיחה התנתקה ושוב התקשרתי.
בפעם ה- 5 ענתה נציגה, באופן מאוד אגרסיבי ביקשתי לשוחח עם מנהל, לא הסכמתי שתעזור לי, אחרי המתנה של 20 דק כאשר בזמן הזה היא בודקת האם יש מנהל פנוי , אמרה שכרגע היא לא מצליחה להשיג אף מנהל ותחזור אלי תוך כמה דק", עברה חצי שעה - חזר אלי נציג , ואמר שמנהל יחזור אלי מחר.
צר לי לומר לכם, ששירות כזה אף פעם לא קיבלתי, אני משלם סכום גבוהה ובלתי מבוטל בכל חודש, ולא מקבל מה שהובטח לי וסובל מהמון תקלות, ובעיקר משירות מזלזל והכי גרוע שנתקלתי בו .
שמעתי מהמון המון חברים וגם לקוחות אחרים שמתלוננים בפורמים של HT שאני חבר בו, שלא מקבלים 100 מגה, ולאחר פניות לשירות שלכם , בכל פעם הנציגים ממציאים כל מיני תירוצים כאלה ואחרים, פשוט לא מכובד .
חבל שזה השם שאתם בונים לעצמכם, החוכמה היא לא לעשות פרסומת שאתם נותנים 100 מגה לכל הלקוחות ובפועל לתת 15 מגה .אלא למכור ללקוח אמינות ושירות.
מקווה שמישהו בכיר בשירות יראה את תלונתי ואולי הפעם תתנהגו בהתאם.
תודה,
"