עזרה בחיבור סמסונג סמארט לממיר אנלוגי ישן בחיבור RF

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
yondon פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 320
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #1 

אני גר בדירה שכורה שלמיטב ידיעתי מחוברת להוט בשידורים אנלוגים ואפילו יש ברשותי ממיר ישן (מאוד) עם כניסות ויציאות RF בלבד.
חיברתי טלויזיה חדשה 46EH5300 לממיר בRF אך נראה שבסריקת הערוצים (דיגיטלי ואנלוגי) הטלויזיה מתבייתת על ערוצי עידן בלבד ואפילו לא צריכה את הכבל מחובר בשביל זה.
אני לא מצליח לקבל שום תמונה מהממיר- יותר נכון אני לא מצליח להגיד לטלויזיה שתהיה "לא חכמה" ותשמש בכניסת הRF ככניסה בלבד (בדיוק כמו כל SOURCE אחר), ואז אוכל להעביר ערוצים דרך הממיר הישן.
או לחילופין כמו שעשיתי בCRT הישנה (בדירה אחרת אמנם) השתמשתי בהיפרבנד שבטלויזיה לקלוט את כל הערוצים האנלוגים. האם יש בכלל לטלויזיות החדשות היפרבנד מסוג כזה?

אודה מאוד לעזרתכם!

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32984
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #2 

רוב הסיכויים שאין אצלך בכלל כבלים אנלוגיים. הוט הפסיקו להעביר שידורים אנלוגיים ברוב חלקי הארץ.
בכל מקרה, יציאת הממיר היא באזור VHF תחום I (הספרה 1 ברומית), אפיק 2, 3 או 4.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #3 

ברור שיש היפרבנד, אך השידורים הללו נסגרים. תזמין ממיר :)

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32984
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #4 

בכל מקרה, בחיבור לממיר אנלוגי ישן אין צורך בהיפרבנד בטלוויזיה, אלא בתדר VHF הכי בסיסי שיש.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

yondon פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 320
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #5 

תודה על התשובות חברים. אשמח לכמה הבהרות:

PIXIES- מה זה אומר תדר הVHF שכתבת? האם הכוונה היא שאני אחפש באפשרויות של הטלוויזיה להכניס באופן ידני את הערכים שנתת? האם הטלויזיה לא היתה אמורה למצוא לבד כשעשיתי חיפש אנלוגי?

ולשאלה לגבי היפרבנד- אני באמת אעדיף שהערוצים יקלטו דרך ההיפרבנד של הטלויזיה ולא דרך הממיר כי אין לי שלט בשבילו.. אם הטלויזיה לא מצאה כלום מלבד ערוצי עידן זה אומר בהכרח שאין לי הוט אנלוגי בבית ואני צריך לרדת מהסיפור הזה או שזה משהו בהגדרות החיפוש של הטלויזיה?

תודה רבה שוב!

דרך אגב, הטלויזיה מוצאת את ערוצי עידן גם שלא מחוברת לשום אנטנה או קיר, בלי שום כבל ..איך זה הגיוני?

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #6 

לא מבין למה לא להזמין ממיר דיגיטלי ואם אתה מנסה לקלוט כבלים שלא כחוק, לא חכם במיוחד לפרסם זאת לעיני כל :)

(אגב האיכות של ערוצים אנלוגיים בטלוויזיה 46'' תהיה גרועה).

בקשר לערוצי עידן, כנראה שאתה מתגורר בקרבת מוקד שידור. גם אצל הוריי בנתניה הקליטה מעולה ללא צורך באנטנה כלשהי :)

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”