grado sr60 או sr80

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
NiceShot פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 38
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום, אני רוצה לקנות אוזניות ואני דיי נעול על גראדו - אני מתלבט בין ה sr60i לבין ה sr80i.
המקור:
flac>asus xonar d1>rotel ra10
האזנתי ל 80 ואהבתי אבל אני יותר שוקל לקנות את ה 60 בגלל מחיר בעיקר... (לא האזנתי ל 60)
כמה גדול הבדל בין האוזניות? האם שווה את המחיר? אופי סאונד שונה לכל אחת?
תודה.

yossi126
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 778
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #2 

אם אתה נעול על גראדו - שקול alessandro ms1.
לקחו sr125 וקצת מודים וזה אמור להיות משתלם יותר.
אם אתה מאזין לרוב בבית הייתי שוקל דגמים אחרים.

NiceShot פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 38
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

תודה, אבדוק את זה.
בכל מקרה, אשמח אם מישהו יוכל לציין את ההבדלים בין ה SR60i לבין ה sr80i.

Beta
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1316
נתן תודות: 51 פעמים
קיבל תודות: 109 פעמים

שליחה #4 

מעולם לא החזקתי את ה-60, אך בעבר היה הבדל בצורת הפאד. ב-60 הוא עיגול מלא, בעוד ב-80 הוא טבעתי. בנקודת מבט היום אחריי שהיו לי את ה-80, אני חושב שה-60 יהיו יותר נוחות מכיוון ומפעילות לחץ שווה על כל התנוך ולא רק בצורה טבעתית על החלק החיצוני.

חשוב לציין שבאופן אישי בחיים לא הייתי לוקח ואיני ממליץ זאת מכיוון והן פתוחות, יש זליגת רעשים נוראית כלפיי חוץ וכלפיי פנים. תכבד את הסובבים אותך ואת האוזניים שלך בכך שלא תשמע בפול ווליום בסביבה פתוחה. מעבר לכך הכבל העבה והארוך שלהם מאוד נוח להסתובבות בחוץ איתו.
אוסיף שגם עם פאדים של HD414 הן לא נוחות במיוחד לבעליי אוזניים גדולות והקשת לא מרופדת בעליל ומרגישים על הראש את הפס מתכת שעובר בתוך פיסת הפלסטיק/עור תעשייתי בשנקל.

במידה ואתה בסופו של יום עדיין מחליט ללכת על אוזניה בסגנון, תשקול את האלסנדרו שיוסי איזכר, היא מתוארת ע"י רבים מ-HF כיותר טובה מה-80 של גרדו. מתאר לעצמי שאם המחיר לא השתנה תוכל למצוא אותה סביב ה-100$ ברשת.
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל! :) תודה! **

rockem
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 116
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #5 

אני קניתי את ה Alessandro MS-1i לפני חודשיים ואני ממש מרוצה
אני מאזין להן רק בבית (תוך כדי שאני מסתובב ועושה דברים) ולאוזניים שלי הן ממש נוחות
קניתי דווקא אותן כי מאוד אהבתי את ה sr80 אבל הגבוהים היו חדים מדי

כרגע אני מגביר אותן עם ה JDS C421 אבל אני כבר במחשבות למכור אותו ולשדרג ל sr71a :)

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #6 

היו לי גראדו SR60 ושידרגתי מאוחר יותר לSR80, הסיבה לשידרוג הייתה סאונד יותר מאוזן בכל תחומי התדרים, במה יותר רחבה ודינמיות יותר טובה, הפער במחיר לא כל כך גדול כך שאין על מה להתלבט. אין להם תחרות בכל הקשר לבמה והפרדה בין הכלים ברמת מחיר שלהם (לדעתי).

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”