בית חדש+הנהלה+סאב+ספה = פיצוץ !

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
SHLOMIS1Z פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1124
נתן תודות: 157 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #1 

ערב טוב חברים . :D
בביתי הנוכחי הסאב עומד מימין לספה התלת מושבית . ואני מרוצה מהתוצאה . (למרות שלא ביצעתי ניסוי וטעייה).

ב"ה אני מתעתד להיכנס לביתי החדש באוגוסט.
אנסה להסביר אם תבקשו אעלה שרטוט.

הסלון ערוך ל 7.1 וקיימת תשתית למקרן.
גם בבית החדש הייתה לי תוכנית להניח את הסאב בפינה מימין לספה התלת מושבית.
לכן בקשתי מהקבלן להוסיף נקודה להשחלת כבל לרמקול לסאב ונקודת חשמל מימין לספה.

התמונה הכללית לבית היא כזו :כשניכנסים לבית רואים מיד סלון בגודל של 4 * 5 מ"ר ומייד את המרפסת.

השבת התחיל ויכוח (כשאמרתי שהתחיל והוא עוד לא נגמר, אז אני כבר בצרות צרורות) כשהתחלנו לבדוק ספות , היא מעוניית ב 3+2 , כאשר ה 3 מול הטלויזיה , וה2 משמאל לספה .
אבל מה... עם מעט חשיבה שאין בכלל לנשים :wink: אמרתי לה לא טוב: כי כל מי שייכנס לבית יראה מול העיניים ספה דו מושבית ואחריה מרפסת . הלו גברתי הקטנת את הסלון !!! :roll: אני מחפש SPACE .
הצלחתי לשכנע אותה שלא (יופי) .
היא אמרה אז נקנה פינתי , אמרתי לה לא ! ! ! שם המקום של הסאב ותו לא ! ! !
"מה אתה מחלל לפי החליל שלך בלה בלה בלה"
העיניין הוא כזה :
אני יודע שניתן למקם את הסאב לחילופין גם בבמה הקידמית .
אם ארכוש ספה פינתית ,אני חושש מאוד שאאלץ להזיז את הסאב לבמה הקידמית. ואם וכאשר התוצאה לא תהיה עריבה לאוזניי , אין לי יכולת לשחק עם מיקום הסאב ולהעבירו לימין הספה התלת מושבית.

1)מבחינת תקן , היכן מומלץ להניח את הסאב ? בבמה הקידמית או מימין לספה.

2)המגבר יהיה ONKYO (דגמים מתקדמים כדוגמת 818 או סדרה מקבילה אליו בעוד כ 6,7 חודשים , האם האודיסי ידע להתמודד עם מיקום הסאב בבמה הקידמית ולהביאו למצבו האופטימלי או שמה אצטרך להזיזו כי האודיסי לא יודע לעבוד עם מיקום הסאב.

3)בעתיד היותר רחוק (4 שנים) אני מתכוון לרכוש סאב גדול יותר כגון SVS האם בסאב גדול יותר תבוא הישועה?

4)האם ישנו פיתרון אחר.?

תודה רבה רבה חברים יקרים . :?
שדרגת היא מחלה מדביקה וממכרת שאותך לא עוזבת

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17930
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #2 

תשובות

1.בעיקרון בבמה הקידמית עדיף ,במרכז בין שני הקידמיים. בתכלס אין חוקים בזה.
2. האודסי אמור להתמודד ללא בעיות מיוחדות.
3.SVS טוב עושה טוב לבאס ,על זה אין ויכוח.
4. פתרון למה?

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #3 

אין "תקן" למיקום סאב - המיקום האופטימאלי לסאב הוא זה שבו הוא נשמע הכי טוב, וזה משתנה מחדר לחדר, וגם אם מחליפים רהיטים גדולים בחדר...

לעניות דעתי, ברירת המחדל המועדפת היא מלפנים כפי שיואב ציין, וזאת משום שאז הרבה יותר קל להימנע מבעיות פאזה עם הרמקולים הקדמיים.

בכל מקרה האודיסי ברמות של אונקיו 818 יתמודד עם פחות או יותר כל מה שתזרוק עליו ;)

לגבי SVS, תתכונן למלחמת עולם עם ההנהלה, כי אלה מפלצות ענק שקשה לתאר במילים - נסה לחפש תמונות של דגמי SVS שונים בחדרי הדגמה, או סתם לנסות למדוד עם מטר כמה נפח יתפוס SVS "וירטואלי" בסלון שלך :idea: :oops:

avilior
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1629
נתן תודות: 191 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #4 

לגבי המיקום, כפי שכבר ציינו כאן אין חוקים. לצערך לא תוכל לדעת עד שתנסה, לכן מראש תבקש מהקבלן נקודת חשמל נוספת. אצלי למשל כשהסאב הוצב באמצע בין הקדמיים הוא לא הורגש וכעת הוא ממוקם בפינת הסלון.
לגבי ה-SVS, אם אתה לא רוצה צרות נוספות עם ההנהלה כדאי שתרד מזה 8)

BreezeNET
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1757
שם מלא: אבי כהן
נתן תודות: 120 פעמים
קיבל תודות: 111 פעמים

שליחה #5 

אפשר למצוא גם סאבים חמודים של SVS , לא צריך להבהיל אותו :lol:

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”