כתמים על פלזמה פנסוניק
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Stookza
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 187
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 0
נראה לי שזה כלום, אל תדאג גם היה לי משהו דומה אתמול, לאחר שלפני כמה ימים השתמשתי באיזה תרסיס שאנלא יודע איפה המציאו אותו והוא רק לכלך יותר ויותר, פשוט קניתי 3 מטליות מיקרופייבר, אחת מעט הרטבתי רק עם מעט מים וניקיתי טוב טוב אבל בעדינות לא ליצור מיקרו שריטות, ואחרי זה עברתי שוב עם מטלית חדשה יבשה והמסך היה מבריק ונקי מאיי פעם
השעה הכי טובה לראות את הכתמים היא אחר הצהריים, שעתיים לפני השקיעה ככה שהשמש מאירה בפרופיל על המסך בחלון פתוח, רואים את הכתמים בבירור והמסקנה שהכי טוב לא להשתמש באף חומר ניקוי ולא להסתבך עם הדברים הללו!
לפעמים במקום חומר ניקוי זה כמו למרוח חומצה על המסך ומשיג את התוצאה ההפוכה
השעה הכי טובה לראות את הכתמים היא אחר הצהריים, שעתיים לפני השקיעה ככה שהשמש מאירה בפרופיל על המסך בחלון פתוח, רואים את הכתמים בבירור והמסקנה שהכי טוב לא להשתמש באף חומר ניקוי ולא להסתבך עם הדברים הללו!
לפעמים במקום חומר ניקוי זה כמו למרוח חומצה על המסך ומשיג את התוצאה ההפוכה
נערך לאחרונה על ידי Stookza ב 08/04/2013 19:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
יכול מאוד להיות שזה מה שגורם לך לבעיה של חוסר עוצמת ההארה במסך שלך.Stookza כתב:נראה לי שזה כלום, אל תדאג גם היה לי משהו דומה אתמול, לאחר שלפני כמה ימים השתמשתי באיזה תרסיס שאנלא יודע איפה המציאו אותו והוא רק לכלך יותר ויותר, פשוט קניתי 3 מטליות מיקרופייבר, אחת מעט הרטבתי רק עם מעט מים וניקיתי טוב טוב אבל בעדינות לא ליצור מיקרו שריטות, ואחרי זה עברתי שוב עם מטלית חדשה יבשה והמסך היה מבריק ונקי מאיי פעם
לפעמים במקום חומר ניקוי זה כמו למרוח חומצה על המסך...
הניקוי שאתה מבצע גורם נזק ושוחק את הציפוי שגורם לפילטר להציג תמונה חשוכה.
יש חומר מיוחד שאתה צריך לקנות כדי להשיב את המסך למצב המיטבי שלו.
- Stookza
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 187
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 0
amitC85 כתב:יכול מאוד להיות שזה מה שגורם לך לבעיה של חוסר עוצמת ההארה במסך שלך.Stookza כתב:נראה לי שזה כלום, אל תדאג גם היה לי משהו דומה אתמול, לאחר שלפני כמה ימים השתמשתי באיזה תרסיס שאנלא יודע איפה המציאו אותו והוא רק לכלך יותר ויותר, פשוט קניתי 3 מטליות מיקרופייבר, אחת מעט הרטבתי רק עם מעט מים וניקיתי טוב טוב אבל בעדינות לא ליצור מיקרו שריטות, ואחרי זה עברתי שוב עם מטלית חדשה יבשה והמסך היה מבריק ונקי מאיי פעם
לפעמים במקום חומר ניקוי זה כמו למרוח חומצה על המסך...
הניקוי שאתה מבצע גורם נזק ושוחק את הציפוי שגורם לפילטר להציג תמונה חשוכה.
יש חומר מיוחד שאתה צריך לקנות כדי להשיב את המסך למצב המיטבי שלו....