כבר הרבה זמן אני שוקל לשדרג מקרן. ה tw2000 שלי בן 4 שירת אותי נאמנה אבל הגיע הזמן להיפרד כידידים.
לא מזמן קיבלתי טלפון מחברי אריאל שמודיע לי שהוא הכניס את האפסון 9100 שלו בן שלושה חודשים ללוחות כי הוא רוצה להחליף למקרן אחר. אמר לי במידה ואשמע על מי שמעונין שאעדכן אותו שיש אחד חדש בלוחות.
אחרי שסגרתי את הטלפון ישבתי וסיננתי מבין שפתי להנהלה שעמדה מאחורי וואלק אריאל מוכר אולי נקנה?
האמת הייתי בטוח שאיזו נעל תתעופף לי על הראש אבל להפתעתי ההנהלה החלה לשאול שאלות מובנות כמו כמה? יש תלת? כמה נקבל על שלנו? . עניתי את התשובות המתבקשות ובזה נגמרה השיחה בנדון ואני יצאתי ממנה בהרגשה שהנה יש סיכוי לשינוי
האמת לאחר זמן לא מבוטל שהתלת איתנו הגעתי למסקנה שמדובר בגימיק עבורי כי אין תכנים שאני מתחבר אליהם . הכל זה סרטים מצוירים ופה ושם איזה אווטר או פרומתאוס ,שלא ממש עושים לי את זה, בכדי להחליף מקרן בגלל התלת מיימד.
לאור האמור החלטתי לשלוח מסר לרוני מאפסון ולבדוק האם במקרה מתחבא לו איזה אפסון 5500 חדש במחיר מפתה?.
רוני בדק וחזר אלי עם תשובה שיש אחד חדש ללא אריזה . במידה ואני מעונין הוא יעביר אותו לישראל מאניגמה ושאני אסגור איתו את כל היתר.
ישר הרמתי טלפון לישראל שאמר שיברר לי פרטים על המקרן המדובר וסגרנו מחיר במידה והעיסקה תתבצע.
מסיבות שונות , בעיקר בגלל היבואן של אפסון -חברת אוריקון העיסקה , לצערי, לא יצאה לפועל.
לאור האמור חשבתי לעצמי, כנראה שמישהו למעלה מכוון אותי ל 9100 של אריאל.
לי ולאריאל יש כבר נסיון בתחום המכירות ,ממנו אלי ,כאשר רכשתי ממנו סאב אימתני של svs דגם pb13 ומאחר והיה נסיון מעולה ומאחר והמקרן דנדש ומאחר וצפיתי בו פעמיים אמרתי לעצמי יאללה יואב לך על זה.
טלפון זריז לחברי אריאל ,סגירת מחיר מהירה ומחר המקרן יגיע אלי.
אז הנה מגיעים לסעיף התודות.
בראש וראשונה תודה להנהלה שבפעם המי יודע כמה מאפשרת מהלך לא זול.
תודה לאריאל שהסכים למכור לי.
תודה לישראל מאניגמה ולרוני מאפסון שעשו כמיטב יכולתם לעזור לי לרכוש את האפסון 5500 .
בהצלחה למנחשים
קצת תמונות