מעוניין לייבא מוצר לארץ , איך בודקים אם כבר יש יבואן/המוצר קיים?
שלום לכולם
לפי הכותרת , המוצר הוא משקה אלכוהולי - בירה - מאירופה.
האם יש דרך לדעת אם המוצר קיים בארץ? ביקרתי בבארים , שאלתי חברים , נכנסתי לסופרים , ולא ראיתי אותו על המדפים.
איך ניתן לקבוע בוודאות שאין יבואן/ שהמוצר לא נמצא בארץ?
תודה..
לפי הכותרת , המוצר הוא משקה אלכוהולי - בירה - מאירופה.
האם יש דרך לדעת אם המוצר קיים בארץ? ביקרתי בבארים , שאלתי חברים , נכנסתי לסופרים , ולא ראיתי אותו על המדפים.
איך ניתן לקבוע בוודאות שאין יבואן/ שהמוצר לא נמצא בארץ?
תודה..
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
ואיך אתה מתכוון להחדיר את זה לשוק ולבנות מותג?Omri617 כתב:הרצון הוא להביא את הכמות הראשונית מסופר מרקט סיטונאי , הסופר לא יודע להגיד לי אם זה משווק בארץ...
החדרת משקה כלשהו לשוק, אלא אם יש לו BRAND מאוד מוכר, זה קשה ויקר מאוד.
אם ללקוחות הפוטנציאליים שלך אין את המוצר והם דורשים אותו ומוכנים לשלם את המחיר שלך יוצא רווחי, אחרי כל הייבוא וההוצאות שלך, אז מה אכפת לך אם יש בארץ או לא?
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3323
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
אז אתה לא מביא את זה באופן מסודר (לפחות את ההתחלה). מה זה כמות ראשונית? כמות של 2-3 שתיכנס במזוודה?Omri617 כתב:הרצון הוא להביא את הכמות הראשונית מסופר מרקט סיטונאי , הסופר לא יודע להגיד לי אם זה משווק בארץ...
אם אתה ממש מייבא, אז לא תוכל סתם כך לקנות כמות מחנות בחו"ל. מדובר על דבר מאכל ומשקה אלכוהולי שחייב לעבור בדיקות לפני אישור ייבוא. אתה תצטרך את היצרן שישתף איתך פעולה.
אלי חבוש
sufgi כתב:חשבת לנסוע לשם ?Omri617 כתב:באתר של המבשלת אין אופציה ליצירת קשר.....
אם אתה רציני בנושא, אז מדובר בצעד הכרחי.
במקרה הכי גרוע, יצאת לטיול....
אני שם במסגרת עבודה פעם בחודש- חודש וחצי למשך 4 ימים
זה אחד היתרונות שאני עושה את זה ממש מקרוב
EliHaboosh כתב:אז אתה לא מביא את זה באופן מסודר (לפחות את ההתחלה). מה זה כמות ראשונית? כמות של 2-3 שתיכנס במזוודה?Omri617 כתב:הרצון הוא להביא את הכמות הראשונית מסופר מרקט סיטונאי , הסופר לא יודע להגיד לי אם זה משווק בארץ...
אם אתה ממש מייבא, אז לא תוכל סתם כך לקנות כמות מחנות בחו"ל. מדובר על דבר מאכל ומשקה אלכוהולי שחייב לעבור בדיקות לפני אישור ייבוא. אתה תצטרך את היצרן שישתף איתך פעולה....
חשבתי על כמות של 1000 בקבוקים , לתת למסעדות / בארים / חנויות וסופרים שבראש שלי
האם עמיל מכס לא אמור לטפל בכל העניין הזה?