עזרה בבחירת מסך לסלון ,בעיקר להוט ופליסטיישן 3
היי
ראיתי המון שרשורים בעניין אך אני מגיע ממקום של חוסר ידע מוחלט אז אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי בגדול.
התקציב הוא +- 9K , והגודל שאהיה מעוניין בו הוא ~55-60 .
ראיתי אצל חבר philips 5507 55 והיא נראתה מעולה , האם אני בכיוון ? (ראיתי אותה בסביבות 9K).
תודה !
מישהו ?
ראיתי המון שרשורים בעניין אך אני מגיע ממקום של חוסר ידע מוחלט אז אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי בגדול.
התקציב הוא +- 9K , והגודל שאהיה מעוניין בו הוא ~55-60 .
ראיתי אצל חבר philips 5507 55 והיא נראתה מעולה , האם אני בכיוון ? (ראיתי אותה בסביבות 9K).
תודה !
מישהו ?
- asaf2298
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 178
- שם מלא: אסף
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
אולי זו מכירה פומבית אבל זה יותר זול גם אם אתה מציע 100 שקל יותר וגם היא נחשבת למשווק מורשה: http://www.electra-trade.co.il/%D7%90%D ... 7%99%D7%9D
http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=2IC55PFL5507K
http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=2IC55PFL5507K
- asaf2298
-
- חבר פעיל מאוד

שלום,
תנסה את החנות "סלון חללית" אולי תמצא שם טלוויזיה טובה תיקח הצעת מחיר ותחזור לפה עם המחיר והדגם ואנשים פה יגידו לך אם זה שווה ותשאל אותם גם לגבי 52 9606 ראיתי שהם עדיין מוכרים אותה בחנות (זו הטלוויזיה 52 אינץ' הכי טובה שפיליפס הוציאו איי פעם ואולי תוכל לקנות אותה)
בהצלחה, אסף
תנסה את החנות "סלון חללית" אולי תמצא שם טלוויזיה טובה תיקח הצעת מחיר ותחזור לפה עם המחיר והדגם ואנשים פה יגידו לך אם זה שווה ותשאל אותם גם לגבי 52 9606 ראיתי שהם עדיין מוכרים אותה בחנות (זו הטלוויזיה 52 אינץ' הכי טובה שפיליפס הוציאו איי פעם ואולי תוכל לקנות אותה)
בהצלחה, אסף
ראיתי את המסכים הנ"ל ובאמת כולם נראים לי מרשימים, קיבלתי ממכר הצעה לרכוש את ה - 5507 ב 6900 שח ,משלעניות דעתי זה די best value for money (וגם כיוון שאני די דל בתקציב) , קראתי ביקורות מצויינות עליה ומראה לי שאלך על זה , יש עצות לפני שאני סוגר ?
לצערי אני משתמשת חדשה ולכן לא יכולה לשלוח הודעה פרטית אך גם אני מתעניינת בדגם שציינת של פיליפס ואשמח לדעת קצת פרטים (למה החלטת ללכת על הדגם הזה, באיזה גודל ובזהירות עקב חוקי הפורום היכן בדיוק ניתן למצוא אותו בטווח שציינת).
תודה!
דניאל.
תודה!
דניאל.
- asaf2298
-
- חבר פעיל מאוד

ההצעה נשמעת טובה אם אתה מרוצה מאיך שרואים בטלוויזיה ואין טלוויזיה אחרת שראיתה שם שמרשימה אותך יותר אז לך על זה בלב שקט.Ildude כתב:ראיתי את המסכים הנ"ל ובאמת כולם נראים לי מרשימים, קיבלתי ממכר הצעה לרכוש את ה - 5507 ב 6900 שח ,משלעניות דעתי זה די best value for money (וגם כיוון שאני די דל בתקציב) , קראתי ביקורות מצויינות עליה ומראה לי שאלך על זה , יש עצות לפני שאני סוגר ?...
בהצלחה אסף
נ''ב שחכתי לציין שאם אתה מוכן לחכות אז באזור סוף החודש מגיעים דגמים חדשים
תודה אסף ותודה לכולכם ,בתצוגה לא ראיתי כל הבדל (מבחינת התמונה) בין 5507 ל 6007 ,מבחינתי האמבילייט זה הדבר היחיד שעשה הבדל מסוים אך לא הייתי מוסיף בשבילו כמעט 2000 שקל,אז הלכתי על ה 5507 שאמורה להגיע היום ,אצרף תמונה.
ודניאל , פשוט הלכתי לראות ולהתרשם , על הגודל כבר די הייתי סגור ומבחינתי אין דבר כזה גדול מידי (זה כנראה עניין של השקפה) ,בנוסף יש המון ביקורות. פשוט צמצמתי את הבחירה ל 3 מובילות והלכתי על משנראה הכי משתלם,גם החברה פה עזרו.
ודניאל , פשוט הלכתי לראות ולהתרשם , על הגודל כבר די הייתי סגור ומבחינתי אין דבר כזה גדול מידי (זה כנראה עניין של השקפה) ,בנוסף יש המון ביקורות. פשוט צמצמתי את הבחירה ל 3 מובילות והלכתי על משנראה הכי משתלם,גם החברה פה עזרו.