זמזומים PANASONIC P65ST50
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
+1DannyZ כתב:יש לי את אותו מסך - התופעה לא מוכרת לי.
יש לי מסך פלזמה אחר משנת 2006 - לא מכיר את התופעה.
דור - אתה חייב תמיד להעיר משהו נגטיבי כשמישהו מזכיר פלזמה?...
לא חייבים להגיב על כל שרשור, תתמקד בלד....
גם לי לא מוכרת התופעה PY800
אז ככה. התקשרתי לתמיכה של פנסוניק ודיברתי עם טכנאי בכיר. ראשית, הוא אמר לי שהתופעה מוכרת בהחלט וזהו רעש עבודה בפלזמות גדולות שישנה בהירות בתמונה. האמת בדקתי את הנושא וכאשר התמונה בהירה הראש מתחזק.
לא שמתי לב לזה עד אשר השתמשתי בדף של גוגל שרובו רקע לבן.
דני, אודה לך אם תוכל לבדוק האם התופעה גם קיימת אצלך כאשר ישנה תמונה לבנה? כמה זמן הטלוויזיה ברשותך? יש מצב שזה עניין של זמן והרעש נעלם?
לא שמתי לב לזה עד אשר השתמשתי בדף של גוגל שרובו רקע לבן.
דני, אודה לך אם תוכל לבדוק האם התופעה גם קיימת אצלך כאשר ישנה תמונה לבנה? כמה זמן הטלוויזיה ברשותך? יש מצב שזה עניין של זמן והרעש נעלם?
גם אני בעצם התרגלתי לזמזום הקבוע ולהשתקפות הקבועה, המעיקה והמטרידהpessik כתב:יש לי פלזמה חדשה של סמסונג PS60E550 , קיים זמזום חלש.
בהתחלה מאוד הטריד , עכשיו אני כבר לא שומע אותו.
יתכן שהוא נחלש , או לחילופין התרגלתי...
ביום שלא ארגיש יותר, אדע שפה זה נגמר, עוברים ללד.
(עדיין בחיפושים נרחבים אחר זמזום הדבורה והשתקפות המראה - בסופו של דבר אמצא אותן, אין לי ספק בכלל)
זמזום מוכר התופעה מוכרת עוד ממסכי פנאסוניק V20
החלפת שנאי פותרת את הבעיה
הבעיה היא לשכנע לפעמים את טכנאי / מתקיני יורורוקם שבאים לתקן את המסך
שאכן הזמזום זה לא דבר סטנדרטי כפי שהם טוענים לפעמים מצריך התערבות של החנות מתמחה כדי
שיורוקום יטפלו בבעיה
החלפת שנאי פותרת את הבעיה
הבעיה היא לשכנע לפעמים את טכנאי / מתקיני יורורוקם שבאים לתקן את המסך
שאכן הזמזום זה לא דבר סטנדרטי כפי שהם טוענים לפעמים מצריך התערבות של החנות מתמחה כדי
שיורוקום יטפלו בבעיה
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9464
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1147 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
קיים גם אצלי בפלזמה של סמסונג. לא הבחנתי בזה עד שקראתי על זה בפורום...
בקיצור, זה ממש לא נורא ומתרגלים לזה, מה עוד ששומעים את זה רק אם אין קול בכלל..
בקיצור, זה ממש לא נורא ומתרגלים לזה, מה עוד ששומעים את זה רק אם אין קול בכלל..
לי יש פלזמה VT20 שכרגע נמצאת ביורוקום בשביל להעלים את הצריבה של הלוגו של ערוץ 10 שהתלוננתי עליה בעבר,ניריטו כתב:שלום לכולם,
משהו שומע זמזומים בתמונות בהירות בדגם הזה?
אשמח לשמוע האם זה טבעי ? האם התופעה שווה בכל הטלוויזיות מהדגם הזה או זה עניין של מזל ?
תודה...
אבל לשאלתך, שומעים זמזום כשעומדים מאחורי הטלויזיה והוא אכן מתגבר כשהתמונה המוצגת בהירה יותר, אבל לא שומעים אותו כשיושבים וצופים בטלויזיה ממרחק של 2 מטר
- Stookza
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 187
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 0
בדיוק ובkrp אין לי את זה בכלל ובסמסונג q91 היה לי את זה אבל נורא חלש וזה לא הציק לי ממרחק 2 מטר אלא ששמתי את הראש מאחורי הטלויזיה והתאמצתי לשמוע את זה אז שמעתי את זה.
דרך אגב אותו זמזום יש לי ב2 כרטיסי מסך[XFX GTX 285 [SLI שהם מריצים משחק כבד או משהו בתלת מימד וזה באמת מציק לפעמים, אבל אנלא שומע את זה כמעט בגלל כל המאווררים במארז.
דרך אגב אותו זמזום יש לי ב2 כרטיסי מסך[XFX GTX 285 [SLI שהם מריצים משחק כבד או משהו בתלת מימד וזה באמת מציק לפעמים, אבל אנלא שומע את זה כמעט בגלל כל המאווררים במארז.
ח
בטלוויזיה רואים מצוין !!! זה עניין סובייקטיבי לחלוטין האם פלזמה או LCD עדיף.
מי שאוהב תמונה עמוקה וצבעים חמים הולך על פלזמה.
מי שאוהב תמונה בהירה וזוהרת למרות שהיא שטוחה יילך על LED .
הייתה לי SONY W5500 והאמת אין מה להשוות . אני אוהב הרבה יותר מהרגע שקיבלתי את הטלויזיה של פנסוניק את הפלזמה (אבל שוב זה עניין סובייקטיבי).
הברים , המטרה שלי לא הייתה לפתוח דיון מה יותר טוב.
הייתי מודה אם למי שיש ברשותו מסך בדגם הזה ישים מסך של גוגל לדוגמא בטלויזיה (בגלל הבהירות) ויאמר לי האם הוא שומע רעש מזמם מאחורי הטלוויזיה. רק להבין שזוהי לא בעיה טכנית.
תודה
בטלוויזיה רואים מצוין !!! זה עניין סובייקטיבי לחלוטין האם פלזמה או LCD עדיף.
מי שאוהב תמונה עמוקה וצבעים חמים הולך על פלזמה.
מי שאוהב תמונה בהירה וזוהרת למרות שהיא שטוחה יילך על LED .
הייתה לי SONY W5500 והאמת אין מה להשוות . אני אוהב הרבה יותר מהרגע שקיבלתי את הטלויזיה של פנסוניק את הפלזמה (אבל שוב זה עניין סובייקטיבי).
הברים , המטרה שלי לא הייתה לפתוח דיון מה יותר טוב.
הייתי מודה אם למי שיש ברשותו מסך בדגם הזה ישים מסך של גוגל לדוגמא בטלויזיה (בגלל הבהירות) ויאמר לי האם הוא שומע רעש מזמם מאחורי הטלוויזיה. רק להבין שזוהי לא בעיה טכנית.
תודה
שלום
תופעה בזמן מסך בהיר השנאי מזרים זרם גדול יותר וזה טבעי בהחלט -עוד מעדיין CRT זה קיים
לי יש 58V10 פנסוניק וקיים גם בתמונות בהירות לחלוטין כמו הדף הראשון של הסטרימר TVXS1 או באמת תמונה בהירה של גוגל וכו.
אך נעלם בשניה בהחלפת רקע .
ממליץ להוריד קונטרסט ל45/50 וזה נעלם ויותר בריא למסך מצריבות ולשים תמונת שלג למשך שעה מידי פעם ,טיימר וללכת לישון .
רואה סרטים ושידורי טלויזה בערכים האלו והתמונה פשוט נהדרת הבהירות לא פחות מ 3-
וגמא בין 2.2 ל2 או S-CROV
בברכה
תופעה בזמן מסך בהיר השנאי מזרים זרם גדול יותר וזה טבעי בהחלט -עוד מעדיין CRT זה קיים
לי יש 58V10 פנסוניק וקיים גם בתמונות בהירות לחלוטין כמו הדף הראשון של הסטרימר TVXS1 או באמת תמונה בהירה של גוגל וכו.
ממליץ להוריד קונטרסט ל45/50 וזה נעלם ויותר בריא למסך מצריבות ולשים תמונת שלג למשך שעה מידי פעם ,טיימר וללכת לישון .
בברכה
SONYESSONYES כתב:שלום
בברכה...
אני לא מכיר את הפלזמה המדוברת, ייתכן ואתה צודק במה שכתבת
ומצד שני, אם אני קובע ערכי קונטרסט כ''כ נמוכים (45-50) בפלזמה שלי (e550 סמסונג) - ז''א כאילו שגזלתי מפלזמתי את שמחת החיים שלה, את העורק הראשי שלה, את עצם קיומה - וכאילו גזרתי עליה לחיות מעתה ועד עולם בשיממון חד גווני עמום וחולני. יש כאלו שיתארו זאת כ-''מוות קליני''.
ועוד דבר
אם תחשוש מצבירות - הן תגענה, בוודאות.
קנית מסך כדי להנות, עזוב אותך משלג, ברד ורוחות סוערות.
אנחנו פה כדי לחיות, לא כדי לסבול מחרדות. את זה יש לנו מספיק בחיי היומיום
(קח את זה ברוח טובה. אני שוב מזכיר - אני החצי
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
הריבים התינוקיים נמחקו מהשירשור.
אני מודיע חגיגית, רמת הטרוליות וההתנהגות הילדותית, סטייל גן ילדים טרום חובה, נמאסו עלינו מזמן.
הבא בתור שאנחנו נידרש לערוך או שהתשובה שלא לא תמצא חן בעיננו, ייחסם מהאתר.
אמרנו את זה כבר מהיום הראשון של האתר - לא מדובר באתר דמוקרטי או בעל חופש ביטוי אם הכבוד ההדדי ותרבות הדיון לא מתקיים.
אני מעדיף שיהיו פה 10 גולשים, אבל שיהיה כיף לי ולמרבית הגולשים, שהם בכלל פאסיביים, מאשר לתת בריכת בוץ לכמה אנשים שנהנים לריב על התחום ולהראות לכל דיכפין למי יש יותר גדול מאשר ללמוד וללמד על התחום.
אגב, לכל ה"מדווחים", זה שאתן מדווחים על מישהו ומיד עונים לו וממשיכים להתסיס, לא פותר אותכם ממה שכתבתי לעי"ל אלא אולי להיפך.
אני מודיע חגיגית, רמת הטרוליות וההתנהגות הילדותית, סטייל גן ילדים טרום חובה, נמאסו עלינו מזמן.
הבא בתור שאנחנו נידרש לערוך או שהתשובה שלא לא תמצא חן בעיננו, ייחסם מהאתר.
אמרנו את זה כבר מהיום הראשון של האתר - לא מדובר באתר דמוקרטי או בעל חופש ביטוי אם הכבוד ההדדי ותרבות הדיון לא מתקיים.
אני מעדיף שיהיו פה 10 גולשים, אבל שיהיה כיף לי ולמרבית הגולשים, שהם בכלל פאסיביים, מאשר לתת בריכת בוץ לכמה אנשים שנהנים לריב על התחום ולהראות לכל דיכפין למי יש יותר גדול מאשר ללמוד וללמד על התחום.
אגב, לכל ה"מדווחים", זה שאתן מדווחים על מישהו ומיד עונים לו וממשיכים להתסיס, לא פותר אותכם ממה שכתבתי לעי"ל אלא אולי להיפך.