אילו קדמיים וסנטר להתאים ל-Pioneer VSX-60 עד 1500$?
-
tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
חבר ב-NY התקשר ודיווח לי שהוא קנה Pioneer VSX-60. שאל לגבי קדמיים וסנטר. חפרתי לו קצת לגבי הדרישות שלו וזה הולך כך: עיקר השימוש הוא לקולנוע ביתי. אין מגבלות של מקום ומדובר בסלון גדול. הבחור מעוניין בקדמיים וסנטר בלבד. בהתחלה הוא ציין תקציב של $1000 אך באותה נשימה הזכיר רמקולים של B&W. לחצתי קצת והוא העלה תקציב ל-$1500. אמרתי לו שאני אברר עם החבר'ה של קולנוע ביתי כאן... לי נראה שהדגש צריך להיות על הסנטר אבל אני לא ממש מבין גדול בק"ב. אין כאן אופצייה ליד שנייה (זה לא הטיפוס) ומדובר ברכש בארה"ב כך שכל הדילים המקומיים ממש לא רלוונטיים. יש עצות???
-
tnsilver
- חבר מביא חבר

תודה.
. מזל שיש אינטרנט ואפשר לקבל עצות מועילות לכל בעייה. בחיים לא היינו חושבים על-כך לבד. כל הכבוד. יופי של פתרון ועוד ביום הזיכרון לשואה שהוא תמיד יום מצויין לתת עצות לחבר'ה בפורום.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10915
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
יש כל כך הרבה אפשרויות לבחירת רמקולים שאין באמת יכולת לעזור בצורה מועילה יותר מהעצה שקיבלת מעופר.
התוספת היחידה שלי היא תיקון למשפט שלך:
הוא אמור להשלים אותם וליצור קו קדמי אחיד.
הכי נכון זה שהוא יילך לכמה חנויות וישמע מה מתאים לו מבחינת איכות ותקציב עם רסיבר דומה לשלו.
כל שם שנזרוק באוויר לא יועיל, ויכול רק להזיק ע"י גרימת בחירה לא טובה מבחינתו.
התוספת היחידה שלי היא תיקון למשפט שלך:
מאוד רצוי שהסנטר יהיה מאותה סדרה של הקדמיים, אך הוא לא יותר חשוב מזוג הקדמיים.לי נראה שהדגש צריך להיות על הסנטר...
הוא אמור להשלים אותם וליצור קו קדמי אחיד.
הכי נכון זה שהוא יילך לכמה חנויות וישמע מה מתאים לו מבחינת איכות ותקציב עם רסיבר דומה לשלו.
כל שם שנזרוק באוויר לא יועיל, ויכול רק להזיק ע"י גרימת בחירה לא טובה מבחינתו.
אם הוא מעוניין בקולנוע ביתי אז סאב ואחוריים לא פחות חשובים.
במידה והתקציב הוא 1500 דולר בלבד כדאי לשקול באמת בשלב ראשון קדמיים וסאב ולא סנטר.
לשמוע סרט ללא אחוריים לדעתי זה מוריד מהחוויה באופן דרמטי. כדאי לשקול לפחות סטליטים בשלב זה.
קדמיים שהייתי ממליץ לבדוק לצרכים של קולנוע בתי -
Polk audio
Klipsch reference
Paradigm monitor series
Psb speakers T6
במידה והתקציב הוא 1500 דולר בלבד כדאי לשקול באמת בשלב ראשון קדמיים וסאב ולא סנטר.
לשמוע סרט ללא אחוריים לדעתי זה מוריד מהחוויה באופן דרמטי. כדאי לשקול לפחות סטליטים בשלב זה.
קדמיים שהייתי ממליץ לבדוק לצרכים של קולנוע בתי -
Polk audio
Klipsch reference
Paradigm monitor series
Psb speakers T6
-
tnsilver
- חבר מביא חבר

או-קיי. הרבה יותר טוב. תוודה ליאור ואמיר. אני מסכים. לבחור יש כנראה סטליטים ו\או אחוריים. כמו שהבנתי ממנו יש לו מספר מערכות בבית. משהו של Bose ומשהו של Dome ועכשיו הוא מחפש בדיוק, ואך ורק את מה שציינתי. נדיר בארה"ב שרוכשים מוצרי צריכה אלקט' בחנויות. זמ מבזבז זמן ודלק ובאיזור לונג-איילנד פשוט לא עושים את זה. מזמינים דרך הרשת. אפשר להחזיר תוך 30 יום ללא שאלות והעסק הרבה יותר אלגנטי. בינתיים ביררתי בשבילו בעצמי. לא שאני מבין גדול בק"ב אבל לקרוא אני יודע ולהתחשב בתקציב (פלוס מינוס) בא עם הטריטוריה. הנה כמה אופציות שאספתי - אם יש מועדפים או קטסטרופות - אנא ציינו זאת:
אופציה 1
אופציה 4
אופציה 5
אופציה 6
אופציה 7
אופציה 1
- Ascend Acoustics CMT-340 SE - $568 pair
- CMT-340 SE center - $298 each

או, במקום ה-CMT-340, לעלות קצת בתקציב ולרכוש את - Ascend Sierra 1 $848 pair

- PSB Image B5 or B6 fronts - $449.99
- PSB Image C5 - $399.99

- PSB Image T5 Tower - $499.99 each
- PSB Image C5 - $399.99

אופציה 4
- NHT Classic Absolute Towers - $549.99 each
- NHT Absolute Center - $379.99

אופציה 5
- NHT Classic Threes - $449.99 each
- Classic Three Center - $599.99

אופציה 6
- Focal Chorus 814V - $799 pair
- Focal Chorus CC814V - $349.99

אופציה 7
- KEF Q300BL - $649.99 pair
- KEF Q200CBL - $449.99

אופציות 3 ו 6 נראות לי טובות יותר מהשאר. בעיקר בגלל שכתבת שמדובר בסלון גדול הייתי נמנע ממדפים.
הייתי ממליץ לבדוק אפשרות ל Psb t6 ופוקאל 726 במקום סדרה 8 במקרה הזה אם יכנסו בתקציב.
Klipsch reference אחד הרמקולים הפופולריים ב U.S ומאוד כדאי לבדוק את ה RF-62 וסנטר RC תואם.
הייתי ממליץ לבדוק אפשרות ל Psb t6 ופוקאל 726 במקום סדרה 8 במקרה הזה אם יכנסו בתקציב.
Klipsch reference אחד הרמקולים הפופולריים ב U.S ומאוד כדאי לבדוק את ה RF-62 וסנטר RC תואם.
-
tnsilver
- חבר מביא חבר

כמובן!LiorShap כתב: Klipsch reference אחד הרמקולים הפופולריים ב U.S ומאוד כדאי לבדוק את ה RF-62 וסנטר RC תואם....
אופציה 8
- Klipsch RF-62 II reference floor standing speakers - $448 each
- Klipsch RF-62 Cenetr - $549