צריך עזרה לגבי בחירת מסך- הלכתי לאיבוד כבר
שלום רב חברים...
אני מחפש להחליף את המסך בחדר שלי למשהו מתקדם ואיכותי יותר...
מרחק הצפיה שלי הוא כ-2 מטר...
בעיקר אני צופה בשידורים של הוט,מחבר את המחשב וצופה בסרטים ומשחק בקונסולת xbox והרבה ספורט.
כיום יש לי 32 וזה לא מספק אותי...
מה הייתם ממליצים לאחד כמוני לעשות? כבר הלכתי לאיבוד עם כל המבחר של תלת מימד וסמארט וכל החברות...
בעיקרון שמתי עין מקריאה בפורום על 40EH5300 מה דעתכם?
האם כדאי לי 40 או 42 אינץ ?
תקציב הוא עד 3500
אני מחפש להחליף את המסך בחדר שלי למשהו מתקדם ואיכותי יותר...
מרחק הצפיה שלי הוא כ-2 מטר...
בעיקר אני צופה בשידורים של הוט,מחבר את המחשב וצופה בסרטים ומשחק בקונסולת xbox והרבה ספורט.
כיום יש לי 32 וזה לא מספק אותי...
מה הייתם ממליצים לאחד כמוני לעשות? כבר הלכתי לאיבוד עם כל המבחר של תלת מימד וסמארט וכל החברות...
בעיקרון שמתי עין מקריאה בפורום על 40EH5300 מה דעתכם?
האם כדאי לי 40 או 42 אינץ ?
תקציב הוא עד 3500
המבחר הוא גדול, ככל שתקרא תקבל הרבה ידע על מעבד. על לדים, מריחות . צבעים טבעיים לעומת צבעים עזים, על מהירות, זמן תגובה, רענון וכו
יש דגמים שהם בני שנתיים שלוש, ויש יותר חדשים.
בחלק יש תפריט בעברית ובחלק אין.
תלת מימד - יש אקטיבי ויש פסיבי.
אם אתה רוצה לקבל החלטה נכונה . גש לאולמות תצוגה . שם תוכל לראות את ההבדל ולהחליט.
שיהיה בהצלחה.
יש דגמים שהם בני שנתיים שלוש, ויש יותר חדשים.
בחלק יש תפריט בעברית ובחלק אין.
תלת מימד - יש אקטיבי ויש פסיבי.
אם אתה רוצה לקבל החלטה נכונה . גש לאולמות תצוגה . שם תוכל לראות את ההבדל ולהחליט.
שיהיה בהצלחה.
שים לב שEH5300 הוא עם תאורת LED בגב המסך ולכן עבה כמו LCD רגיל. המסגרת שלו לעומת זאת דקה יחסית .
איזה מסך יש לך כרגע? אם זה LCD שנקנה בשנתיים-שלוש האחרונות אל תצפה לשיפור משמעותי בתמונה מעבר לשינוי בגודל.
ספציפית לספורט איזשהו דגם של פנסוניק בתקציב יכול להתאים יותר בגלל פאנל IPS-ALPHA אבל לשאר הצרכים שלך EH5300 הוא בהחלט הדגם הכי מתאים בגלל הלאג הנמוך והניגודיות היותר טובה.
מציע לך ללכת לראות בתצוגה לפני שאתה שוקל קנייה.
אם יש לך מקום ל"46 וזה בתקציב זה לא יכול להזיק. זה ייתן לך חוויה יותר קולנועית. אם המרחק צפייה שלך יורד משמעותית מ2 מטר זה אולי קצת גדול מדי.
איזה מסך יש לך כרגע? אם זה LCD שנקנה בשנתיים-שלוש האחרונות אל תצפה לשיפור משמעותי בתמונה מעבר לשינוי בגודל.
ספציפית לספורט איזשהו דגם של פנסוניק בתקציב יכול להתאים יותר בגלל פאנל IPS-ALPHA אבל לשאר הצרכים שלך EH5300 הוא בהחלט הדגם הכי מתאים בגלל הלאג הנמוך והניגודיות היותר טובה.
מציע לך ללכת לראות בתצוגה לפני שאתה שוקל קנייה.
אם יש לך מקום ל"46 וזה בתקציב זה לא יכול להזיק. זה ייתן לך חוויה יותר קולנועית. אם המרחק צפייה שלך יורד משמעותית מ2 מטר זה אולי קצת גדול מדי.
40EH5300 הוא בהחלט תמורה טובה לכסף, בהנחה שתשיג אותו באיזור ה3.5K.
שאלתי לגבי הטלוויזיה שיש לך כרגע גם כדי להבין אם אתה מחובר בכניסת סקארט שהייתה יותר נפוצה פעם. הטלוויזיות של סמסונג מתאימות בעיקר לממיר HD. קח בחשבון.
שאלתי לגבי הטלוויזיה שיש לך כרגע גם כדי להבין אם אתה מחובר בכניסת סקארט שהייתה יותר נפוצה פעם. הטלוויזיות של סמסונג מתאימות בעיקר לממיר HD. קח בחשבון.
כן כמובן יש לי ממיר hd ...
אני מחובר כיום בחיבור hdmi...
חזרתי עכשיו מכמה חנויות ובאף אחת מהן אין לראות את הEH5300 למה זה ככה?
יש להם את הדגם 5000..
מבחינת המחיר הצלחתי להשיג 3150 סם ליין...
האם מישהו חושב שיש עוד איזה דגם עד 3500 שיכול להיות יותר טוב עבורי? כי בכל חנות המליצו לי על משהו אחר וליכלכו על הסמסונג שרציתי..( כנראה בגלל שהיא לא במלאי והם מעדיפים למכור לי מה שבמלאי)
אני מחובר כיום בחיבור hdmi...
חזרתי עכשיו מכמה חנויות ובאף אחת מהן אין לראות את הEH5300 למה זה ככה?
יש להם את הדגם 5000..
מבחינת המחיר הצלחתי להשיג 3150 סם ליין...
האם מישהו חושב שיש עוד איזה דגם עד 3500 שיכול להיות יותר טוב עבורי? כי בכל חנות המליצו לי על משהו אחר וליכלכו על הסמסונג שרציתי..( כנראה בגלל שהיא לא במלאי והם מעדיפים למכור לי מה שבמלאי)