מבט מקרוב על הטושיבה 84 אינטש UHD
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
כל מסכי ה uhd שיצאו השנה מדהימים. 
המסך הזה יהיה זמין גם בגדלים 58 ו 65.
http://www.engadget.com/2013/01/06/hand ... 4k-led-tv/
המסך הזה יהיה זמין גם בגדלים 58 ו 65.
http://www.engadget.com/2013/01/06/hand ... 4k-led-tv/
פשוט תענוג. לא פחות ממדהים.
lg הקדימה בכמה חודשים עם ה-UHD שלה, 84 אינצ', במחיר ''סביר'' של 84k (יחסית למתחרים, ביניהם סוני וסמסונג)
ובכלל, נראה שהעתיד כבר כאן, מהר יותר ממה שחשבנו...בתקוה לתכנים תואמים במהרה בימינו אנו.
ד.א.
זה משתקף כמו מראה...לא פחות מפלזמה
כבר מכין מקום בסלון לתכשיט החדש, הפלזמה תעבור לחדר שינה, והמקרן יתפקד לעת צרה.
אבל קודם לכן, אצטרך לשדוד בנק.
תאחלו לי בהצלחה
(בעצם, נראה לי שאני חי ב-
)
lg הקדימה בכמה חודשים עם ה-UHD שלה, 84 אינצ', במחיר ''סביר'' של 84k (יחסית למתחרים, ביניהם סוני וסמסונג)
ובכלל, נראה שהעתיד כבר כאן, מהר יותר ממה שחשבנו...בתקוה לתכנים תואמים במהרה בימינו אנו.
ד.א.
זה משתקף כמו מראה...לא פחות מפלזמה
כבר מכין מקום בסלון לתכשיט החדש, הפלזמה תעבור לחדר שינה, והמקרן יתפקד לעת צרה.
אבל קודם לכן, אצטרך לשדוד בנק.
תאחלו לי בהצלחה
(בעצם, נראה לי שאני חי ב-
ידידיdor8 כתב:רק יש בעיה קטנה מקרנסקי מדובר על מסך לד..
אתה יודע אלה שאמרת שאתה לא מסוגל לצפות במשך כמה דקות מבלי לקבל כאבי ראש, עיניים וכו׳. אז אולי העתיד אינו מתאים לכל אחד?...
נחיה ונראה. דווקא לא נראה לי שתהיה לי בעיה בנושא.
ובכלל, גם לאנשים ''הבריאים'' לא תהיה מניעה לשבת במרחק של 2 מטר מול מסך 84 אינצ' עם רזולוציה כ''כ גבוהה
(כך קראתי באיזה מאמר בנושא)
שוב, יש לי הרגשה טובה בענין.
ואל תשכח, תמיד אפשר לשדרג את המקרן, במידה ותהיה בכל זאת בעיה...
מקרני 4K כבר כאן.
- טלHD
- גורו

מזכיר לי את השרשור עם שאלה דומה לפני 4 שנים...רנישביט כתב:ומאיפה תשיגו סרטים 4K ?
במאמר שלכם של טושיבה יש רק כמה תמונות שניתן לראות דרך 4K...
http://www.hometheater.co.il/article01453
מזכיר לי את השרשור לפני 4 ימיםטלHD כתב:מזכיר לי את השרשור עם שאלה דומה לפני 4 שנים...רנישביט כתב:ומאיפה תשיגו סרטים 4K ?
במאמר שלכם של טושיבה יש רק כמה תמונות שניתן לראות דרך 4K...
http://www.hometheater.co.il/article01453...
סמנכ''ל הטכני של HBO: גם UHD וגם 3D לא רלוונטים
http://www.httv.co.il/article04520.%D7% ... 7%A9%D7%9C
גם לרשת ,שיתוף צריך רשתות טלויזיה שיאמצו זאת
- טלHD
- גורו

גם ערוצי hd בארץ יש היום רק בודדים... זה לא אומר שאנחנו לא צופים בתוכן hd כבר יותר מ 4 שנים.
ברור שאף אחד לא יישב ויצפה במסך ענק שכזה משני מטרעופרפולק כתב:לשבת מול 84 משני מטר סלח מאוד זה כבר שטות וזה העיקר יהיה להגיד הנה קניתי 84 אינץ...
אבל ממה שפורסם, ניתן היה להבין בבירור שברזולוציה אימתנית שכזו, ושאר האיכויות הנלוות (ניגודיות, חדות, hz)
תוכל להרגיש ממש בנוח גם ממרחק שכזה
אני לא יודע לגבי 8K אבל במקרה של 4K יצא לי לקרוא כמות נכבדה של מאמרים וביקורות והמסקנה שאני מגיע אליה - אין הבדל משמעותי במרחק צפייה רגיל ביחס לבלוריי. כדי לראות הבדל צריך לשבת קרוב מדי למסך ברמה שמצריכה הזזה של הראש מצד לצד כדי לתפוס את כל התמונה.
אני גם מבין שתכני SD נראים רע במיוחד.
לא ממש ברורה לי ההתלהבות ממסך שאי אפשר להשתמש בו ובטח שלא לקנות(חוץ מהריקליסים/אריסונים/לבייבים שבינכם).
המסכים האלה פשוט לא רלוונטיים לעולם מאף בחינה ובטח שלא במדינת ישראל שעוד לא התקדמה מ2005 וממשיכה להוריד כל מיני DIVX.
מעבר לזה - וידאו 4K ו8K(שהוא למעשה 4:4:4 לא מכווץ) יהיו בעייתיים לשיווק במדיה פיזית ולצפייה בשירות מבוסס כבלים/אינטרנט בגלל הגודל המטורף.
אני גם לא רואה אף אחד שומר סרט בגודל 300GB על הארד דיסק.
זה יצריך שינוי בסיסי של כל השיטה.
אני גם מבין שתכני SD נראים רע במיוחד.
לא ממש ברורה לי ההתלהבות ממסך שאי אפשר להשתמש בו ובטח שלא לקנות(חוץ מהריקליסים/אריסונים/לבייבים שבינכם).
המסכים האלה פשוט לא רלוונטיים לעולם מאף בחינה ובטח שלא במדינת ישראל שעוד לא התקדמה מ2005 וממשיכה להוריד כל מיני DIVX.
מעבר לזה - וידאו 4K ו8K(שהוא למעשה 4:4:4 לא מכווץ) יהיו בעייתיים לשיווק במדיה פיזית ולצפייה בשירות מבוסס כבלים/אינטרנט בגלל הגודל המטורף.
אני גם לא רואה אף אחד שומר סרט בגודל 300GB על הארד דיסק.
זה יצריך שינוי בסיסי של כל השיטה.
ולא בא לך אולי בכל זאת לחכות קצת עם המסקנות הנחרצות שכביכול הגעת אליהן מקריאהנכבדה של מאמרים וביקורות והמסקנה שאני מגיע אליה - אין הבדל משמעותי במרחק צפייה רגיל ביחס לבלוריי....
רבה של מאמרים עד לרגע שתראה את העסק עובד במו עיניך..?
כי מה לעשות שכל מי שראה עד עכשיו 4k הגיע למסקנות הפוכות לגמרי משלך.
ולא רק מלשבת חצי מטר מהמסך - אחד היתרונות בא לידי ביטוי זה שאפשר לראות ממרחק
קצר ביותר ללא מריחות או עיוות של התמונה בגלל צפיפות הפיקסלים אבל זה לא אומר שבשביל
להבחין בהבדל וביתרונות צריכים לשבת על המסך.
לגבי כיווץ ברגע שתקן h265 יהיה שמיש זה אמור לפתור גם את בעיית גודל הקבצים של 4k
ולעשות אותם זמינים ושמישים עבור הכלל.
לא הייתי ממהר להספיד טכנולוגיה עוד לפני שיצאה וזאת על סמך קריאת מאמר כזה או אחר.
וממתי זה מעניין מה רמת השידורים בישראל בזמן שיש בלו ריי , אינטרנט , טורנט , סטרימר
צלחת פרטית וכו' וכו׳.....
dor8
אם התגובה הזאת הייתה מגיעה ממישהו אחר הייתי טורח להתייחס לכל מה שכתוב אבל אני אחסוך מעצמי את הטרחה.
אין פה משהו שלא נראה לפני. פיקסלים בגודל הזה קיימים כבר שנים במסכי מחשב ופאנל רטינה נמצא לידי כרגע. כל מה שעשו זה לייצר פאנל יותר גדול ממה שכבר קיים.
נחכה ונראה כמה שנים יעברו עד שסרט UHD יהיה דבר שגרתי כמו 2K ושמסך כזה יהיה נפוץ. אני מהמר שOLED יהיה פופולרי עוד לפני.
אם התגובה הזאת הייתה מגיעה ממישהו אחר הייתי טורח להתייחס לכל מה שכתוב אבל אני אחסוך מעצמי את הטרחה.
אין פה משהו שלא נראה לפני. פיקסלים בגודל הזה קיימים כבר שנים במסכי מחשב ופאנל רטינה נמצא לידי כרגע. כל מה שעשו זה לייצר פאנל יותר גדול ממה שכבר קיים.
נחכה ונראה כמה שנים יעברו עד שסרט UHD יהיה דבר שגרתי כמו 2K ושמסך כזה יהיה נפוץ. אני מהמר שOLED יהיה פופולרי עוד לפני.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
Roi232
למה להתקיף?
ב 55״ ממרחק צפיה של כשני מטר וחצי, ה 55zl2 נותן תמונה חדה בבירור מבלוריי רגיל עם תוכן 4k.
למה להתקיף?
ב 55״ ממרחק צפיה של כשני מטר וחצי, ה 55zl2 נותן תמונה חדה בבירור מבלוריי רגיל עם תוכן 4k.
oferlaor
אני חושב שלקרוא להודעות שלי "תקיפה" זה קצת מוגזם.
התגובה שלי לdor8 מבוססת על כמה שרשורים ועל דפוס תגובות קבוע של הבנאדם של זלזול/תוקפנות/ביטול של מי שלא מסכים איתו וגם של משתמשים חדשים עם שאלות אופייניות.
מעבר לזה בחרת להתייחס לחלק מאוד מסוים ממה שכתבתי בהקשר של הוויכוח עם dor8. דיברתי גם על הבעיה בלהפיץ סרטים פיזית/אינטרנטית ב4K ובמיוחד ב8K בביטרייט גבוה, שהם הסרטים שרצים בכל חדרי התצוגה של מסכי UHD.
אני חושב שלקרוא להודעות שלי "תקיפה" זה קצת מוגזם.
התגובה שלי לdor8 מבוססת על כמה שרשורים ועל דפוס תגובות קבוע של הבנאדם של זלזול/תוקפנות/ביטול של מי שלא מסכים איתו וגם של משתמשים חדשים עם שאלות אופייניות.
מעבר לזה בחרת להתייחס לחלק מאוד מסוים ממה שכתבתי בהקשר של הוויכוח עם dor8. דיברתי גם על הבעיה בלהפיץ סרטים פיזית/אינטרנטית ב4K ובמיוחד ב8K בביטרייט גבוה, שהם הסרטים שרצים בכל חדרי התצוגה של מסכי UHD.