שאלה בסיסית על שמיעה בסטריאו-סאב -כן או לא?

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
royla פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2450
שם מלא: רועי
נתן תודות: 1026 פעמים
קיבל תודות: 462 פעמים

שליחה #1 

כשאתם שומעים מוזיקה ברסיבר בסטריאו או במגבר סטריאו-אתם שומעים רק משתי הקדמיים או בנוסף הסאב עובד?

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #2 

מדובר בנושא שנוי במחלוקת, אבל בגדול אין פה חוקים. אני חושב שכל אחד צריך לבדוק, להאזין, אולי לכוון מעט או לשחק אם המיקום, ולהחליט אם אוהבים את התוצאה.

niguy
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 303
שם מלא: גיא
נתן תודות: 117 פעמים
קיבל תודות: 77 פעמים

שליחה #3 

אני מוכרח להודות שכאשר לא מזמן הוספתי סאב למערכת, לצרכי קולנוע בעיקר, ניסיתי לשמוע איתו גם מוסיקה. במקרים מסויימים הוא הוסיף לי נפח ומשקל וממש נהניתי לשמוע איתו מוסיקה, לעומת מצבים בהם הסאב הורגש יתר על המידה והאפיל על שאר התדרים. אצלי זו דוגמה לא טובה לשילוב סאב בדו ערוצי משתי סיבות עיקריות: א-הדו ערוצי אצלי לא מפותח. אני כרגע שומע מוזיקה דרך הרסיבר והמקור הוא דיוידי, כך שעד שלא אבצע שדרוג רציני בגזרת הדו ערוצי (זה השדרוג הרציני הבא שלי :מגבר סטריאו איכותי שישורשר לרסיבר ק"ב+נגןאיכותי) לא אוכל לדעת כמה באמת אני מוציא את המכסימום מהרמקולים שלי בכל טווח התדרים והאם באמת יחסר לי הסאב. הסיבה השנייה היא שלא בטוח שהסאב שלי מתאים למוסיקה למרות שבקולנוע הוא מעולה. אני באופן אישי הגעתי למסקנה שאם כבר לשלב סאב זה אך ורק במערכת דו ערוצית ייעודית ולא כחלק ממערכת ק"ב שם הוא יכול" ללכלך" את המוסיקה ברוב הפעמים.
רשימת הציוד: yamaha rx-a6a|svs ultra evolution pinnacle|svs ultra center|svs ultra elavation|monitor audio rx-fx bronze|svs pb-2000 pro|dune hd homatics|marantz cd5000

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”