בעיה עם המקינטה
קניתי לפני חודש בערך מקינטה מנירוסטה של ביאלטי (2 כוסות). עד עכשיו המקינטה עבדה פנטסטי, והיום בבוקר היא החליטה שלא בא לה... הקפה לא יוצא, או שיוצא מעט מאד.
אני אמנם חדש יחסית בנושא, אבל אני מכיר כבר את השטיקים הנפוצים:
1. טחינה דקה מדי? לא, וליתר ביטחון עשיתי את זה עוד הפעם בטחינה גסה יותר, ועדיין בעיה.
2. לא מסובב מספיק חזק? אני תמיד סוגר באותו האופן, ובפעם השלישית סגרתי ממש חזק, ועדיין בעיה.
3. אולי הקפה הספציפי עושה מחאה? כנראה שלא, כי החלפה לקפה אחר לא פתרה את הבעיה.
4. גומיה? אין מצב שבמקינטה כמעט חדשה לגמרי יש גומיה לא טובה ואכן, הגומיה נראית בסדר ויושבת בסדר.
5. חורים סתומים? לא, נאדה, הכל נקי לתפארת, וגם הרצתי אותה בלי קפה כדי לראות שהמים עולים.
יש למישהו רעיונות?
אני אמנם חדש יחסית בנושא, אבל אני מכיר כבר את השטיקים הנפוצים:
1. טחינה דקה מדי? לא, וליתר ביטחון עשיתי את זה עוד הפעם בטחינה גסה יותר, ועדיין בעיה.
2. לא מסובב מספיק חזק? אני תמיד סוגר באותו האופן, ובפעם השלישית סגרתי ממש חזק, ועדיין בעיה.
3. אולי הקפה הספציפי עושה מחאה? כנראה שלא, כי החלפה לקפה אחר לא פתרה את הבעיה.
4. גומיה? אין מצב שבמקינטה כמעט חדשה לגמרי יש גומיה לא טובה ואכן, הגומיה נראית בסדר ויושבת בסדר.
5. חורים סתומים? לא, נאדה, הכל נקי לתפארת, וגם הרצתי אותה בלי קפה כדי לראות שהמים עולים.
יש למישהו רעיונות?
נערך לאחרונה על ידי HazooM ב 05/04/2013 19:42, נערך פעם 1 בסך הכל.
ברור שלא מהדקים, זו טעות שלי בניסוח. הכוונה היתה לסיבוב הסגירה של המקינטה עצמה. אני אערוך את הפוסט.במקניטה לא מהדקים את הקפה. ממלאים ללא הידוק בכלל ומשטחים עם גב של סכין....
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
אם הקפה לא טחון דק מידי ואין סתימה אני מהמר שלא נבנה מספיק לחץ במקינטה וזה יכול לנבוע מאטימה לא טובה.
תבדוק היטב שבזמן שהיא על הגז (קרוב לזמן החליטה) לא בורח אוויר/אדים דרך ההברגה או דרך שסתום הבטחון.
אגב מספיק טיפה גרגירי קפה על השפה של הסלסילה ואז זה יכול להפריע לאטימה למרות שהגומיה במצב טוב.
נסה לצלם סרטון כדי שנוכל לראות ...
תבדוק היטב שבזמן שהיא על הגז (קרוב לזמן החליטה) לא בורח אוויר/אדים דרך ההברגה או דרך שסתום הבטחון.
אגב מספיק טיפה גרגירי קפה על השפה של הסלסילה ואז זה יכול להפריע לאטימה למרות שהגומיה במצב טוב.
נסה לצלם סרטון כדי שנוכל לראות ...
אכן חיפשתי לראות בריחה של אדים ולא מצאתי... במידה ויש בריחה, איך אפשר לטפל בזה? הרי המקינטה כמעט חדשה.תבדוק היטב שבזמן שהיא על הגז (קרוב לזמן החליטה) לא בורח אוויר/אדים דרך ההברגה או דרך שסתום הבטחון...
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
או גומייה מלוכלכת מגרגרי קפה
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
אני אפנה מחר לשירות לקוחות של המקום ממני רכשתי את המקינטה, ונראה במה הם יהיו מוכנים לעזור.