מחפש TV 55 LED של סמסונג או LG
שלום לכולם ,
אני מעוניין לארגן להורים שלי ( שהTV שלהם שבקה חיים ) טלויזייה חדשה לסלון.
הכיוון במקור היהLED 55-60 אבל מטעמי תקציב אני נשאר כרגע עם 55.
בגלל תמיכה מלאה בעברית אני מעדיף אחת מן החברות - סמסונג או LG
3D + SMART צריך.
התקציב במקור הוא 6k-9k עם עדיפות לא לחרוג.
ראיתי את הסמסונג ES6200 והבנתי שהדגם המקביל שלה של LG זה ה641\671
אני מתלבט בניהם...
דבר נוסף שארצה לדעתדעתכם לגבי משקפי תלת מימד האקטיבי מול הפסיבי ( קראת את הפוסט עליו אך עדיין לא הצלחתי להיסגר )
אשמח לדעת ביקורות מאנשים שיש לכם את אחד מהדגמים
ואת החוויה שלהם
תודה
אני מעוניין לארגן להורים שלי ( שהTV שלהם שבקה חיים ) טלויזייה חדשה לסלון.
הכיוון במקור היהLED 55-60 אבל מטעמי תקציב אני נשאר כרגע עם 55.
בגלל תמיכה מלאה בעברית אני מעדיף אחת מן החברות - סמסונג או LG
3D + SMART צריך.
התקציב במקור הוא 6k-9k עם עדיפות לא לחרוג.
ראיתי את הסמסונג ES6200 והבנתי שהדגם המקביל שלה של LG זה ה641\671
אני מתלבט בניהם...
דבר נוסף שארצה לדעתדעתכם לגבי משקפי תלת מימד האקטיבי מול הפסיבי ( קראת את הפוסט עליו אך עדיין לא הצלחתי להיסגר )
אשמח לדעת ביקורות מאנשים שיש לכם את אחד מהדגמים
ואת החוויה שלהם
תודה
היי,
לפני שבועיים גם אני הייתי באותו המצב בדיוק,
בסופו של דבר החלטתי שה LG תתאים לצרכיי. אני ממש מרוצה מהמסך. לא הייתה לי התלבטות בין האקטיביות לפסיביות.
איך אני ראיתי את זה ? ( אקטיבי מול פסיבי):
1) כל זוג משקפיים יקר מאוד - אפשר לקבל בכיף בעת הקנייה 8 זוגות.
2) משקפיים על סוללות - ללא סוללות , ונורא קלות.
3) עד כמה שהבנתי איכות FULL HD גם בתלת מימד - לא הרגשתי בהבדל אך זה צריך להיות באיכות טיפה יותר נמוכה " " בגלל ההמרה הפסיבית.
4) ריצודים בעיניים (בעקבות המשקפיים) - אין סוללה , אין ריצודים נוספים.
העדפתי שיהיו לי יותר משקפיים , שכולם יוכלו להנות , ולחסוך את כאבי הראש (לפחות לי ולשאר בני משפחתי , הראש והעיניים נורא כואבים בעת צפייה בתלת מימד באופן אקטיבי ).
בגדול ה SMART מספיק לי , דבר שחשוב שתדע , זה שיכול להיות שלא תהיה תמיכה מלאה בעברית , זה מה שקורה אצלי עכשיו ( אני אישית לקחתי את הדגם של 620y) התרגום בג'יבריש והפוך , אך פתרתי את זה ופיתחתי תוכנה שמסדרת את זה בקלות וביעילות
.
בקשר לסמסונג , אני לא יכול לדבר , כיוון שלא ניסיתי , היא לא מצאה חן בעיני יכול להיות שאצלך זה יהיה שונה.
שבת שלום.
לפני שבועיים גם אני הייתי באותו המצב בדיוק,
בסופו של דבר החלטתי שה LG תתאים לצרכיי. אני ממש מרוצה מהמסך. לא הייתה לי התלבטות בין האקטיביות לפסיביות.
איך אני ראיתי את זה ? ( אקטיבי מול פסיבי):
1) כל זוג משקפיים יקר מאוד - אפשר לקבל בכיף בעת הקנייה 8 זוגות.
2) משקפיים על סוללות - ללא סוללות , ונורא קלות.
3) עד כמה שהבנתי איכות FULL HD גם בתלת מימד - לא הרגשתי בהבדל אך זה צריך להיות באיכות טיפה יותר נמוכה " " בגלל ההמרה הפסיבית.
4) ריצודים בעיניים (בעקבות המשקפיים) - אין סוללה , אין ריצודים נוספים.
העדפתי שיהיו לי יותר משקפיים , שכולם יוכלו להנות , ולחסוך את כאבי הראש (לפחות לי ולשאר בני משפחתי , הראש והעיניים נורא כואבים בעת צפייה בתלת מימד באופן אקטיבי ).
בגדול ה SMART מספיק לי , דבר שחשוב שתדע , זה שיכול להיות שלא תהיה תמיכה מלאה בעברית , זה מה שקורה אצלי עכשיו ( אני אישית לקחתי את הדגם של 620y) התרגום בג'יבריש והפוך , אך פתרתי את זה ופיתחתי תוכנה שמסדרת את זה בקלות וביעילות
בקשר לסמסונג , אני לא יכול לדבר , כיוון שלא ניסיתי , היא לא מצאה חן בעיני יכול להיות שאצלך זה יהיה שונה.
שבת שלום.
אתן לך את דעתי לשני הדגמים
לי יש את 6200 של סמסונג, אומנם בגודל 46, אבל זו אותה טלויזיה כמו ה55
אבא שלי קנה לפני שבוע את הlg 641 בגודל 55
לדעתי הסמסונג טובה יותר מבחינת איכות תמונה ובעיקר באיכות התמונה בתלת מימד, בגלל הפסיבי של הlg
כמו שאמר הבחור מעליי, היתרון של הפסיבי זה במחיר המשקפיים ובריצודים. באקטיבי עדיף להיות עם חדר חשוך יותר כדי להמנע מרצודים, מנגד בlg האיכות ירודה יותר לטעמי.
לגבי מחירי המשקפיים, הפסיבי זול יותר אך האקטיבי לא כזה קטסטרופה. אני רכשתי באיביי שני זוגות משקפיים מקוריות כמו אלו שמגיעים עם הטלויזיה, במשהו כמו 180 שקל לשני הזוגות. עכשיו יש לי 4 וזה מספיק.
לגבי הסמארט, גם כאן אני מעדיף את הסמסונג למרות שהסמרט של lg לא רע.
בקיצור, אם בא לך לשלם את הפרש המחיר בין 641 לבין ה6200 , לך על הסמסונג.
כשאבא שלי בדק, ההפרש עמד על משהו כמו 1500 שקל +-
חשוב לי לציין, זאת דעתי האישית, יכול להיות שאנשים יחלקו עליי...
אבא שלי קנה לפני שבוע את הlg 641 בגודל 55
לדעתי הסמסונג טובה יותר מבחינת איכות תמונה ובעיקר באיכות התמונה בתלת מימד, בגלל הפסיבי של הlg
כמו שאמר הבחור מעליי, היתרון של הפסיבי זה במחיר המשקפיים ובריצודים. באקטיבי עדיף להיות עם חדר חשוך יותר כדי להמנע מרצודים, מנגד בlg האיכות ירודה יותר לטעמי.
לגבי מחירי המשקפיים, הפסיבי זול יותר אך האקטיבי לא כזה קטסטרופה. אני רכשתי באיביי שני זוגות משקפיים מקוריות כמו אלו שמגיעים עם הטלויזיה, במשהו כמו 180 שקל לשני הזוגות. עכשיו יש לי 4 וזה מספיק.
לגבי הסמארט, גם כאן אני מעדיף את הסמסונג למרות שהסמרט של lg לא רע.
בקיצור, אם בא לך לשלם את הפרש המחיר בין 641 לבין ה6200 , לך על הסמסונג.
כשאבא שלי בדק, ההפרש עמד על משהו כמו 1500 שקל +-
חשוב לי לציין, זאת דעתי האישית, יכול להיות שאנשים יחלקו עליי...
ערב טוב ,
תודה על התגובות !
לגבי התלת מימד פסיבי אקטיבי
בלי להתייחס להבדל באיכות
רציתי לדעת האם יש הבדל בנוחות , בזמן הצפייה שאפשר לשים את המשקף ללא כאב ראש בין האקטיבי לפסיבי...
קראת שהטכנולוגייה שונה , אבל רציתי לדעת איך ההבדל בחווית משתמש
ושוב תודה
תודה על התגובות !
בלי להתייחס להבדל באיכות
רציתי לדעת האם יש הבדל בנוחות , בזמן הצפייה שאפשר לשים את המשקף ללא כאב ראש בין האקטיבי לפסיבי...
ושוב תודה
ערב טוב,ohad29 כתב:ערב טוב ,
תודה על התגובות !
בלי להתייחס להבדל באיכות
ושוב תודה...
כמו שציינתי אצל כל אדם זה שונה . בפסיבי פחות סביר להניח שתרגיש כאבי ראש וכדומה. בקשר לאקטיבי - שוב לפחות מבחינתי זה סיוט . זה אחד השיקולים שייחסתי להם חשיבות רבה , מאחר וה 3D פסיבי , המשקפיים יותר קלות (אין סוללות , וכו' על המשקף , אלה הוא רגיל עם עדשות מיוחדות. )
לי אישית כמעט ואין כאבי ראש , עם המשקפיים הפסיביות , אך זה נתון לשיקול דעתך , אתה יותר ממוזמן לקפוץ לאחת החנויות הקרובות לביתך או אפילו לבית של חברים ותתנסה.
אם אתה סובל מבעיות של כאבי ראש וריצודים בעיניים בעת צפייה בתלת מימד , רוב הסיכויים שאתה כמוני וצריך לרכוש טלויזיה עם 3D פסיבי.